Vijesti

August 24, 2022

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

William Hillova inovativna ponuda besplatnog klađenja revolucionarizira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća natjecanja, korisnici sportske kladionice mogu dobiti besplatnu okladu za jednostavno praćenje uvjeta bonusa. Neunovčiva besplatna oklada je promotivna ponuda za kvalificirane vlasnike računa, koja nema gotovinsku vrijednost. Međutim, novčani dobici od besplatne oklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje

S više od 2 milijuna kupaca iz najmanje 85 zemalja, William Hill ne pokazuje znakove usporavanja na tržištu online sportskog klađenja. Iako brend ne treba nuditi unosne bonuse, njegove stalne promocije služe održavanju postojeće baze klijenata i privlačenju novih kockara.

Besplatne oklade su istaknute u području izbornika Postavke računa tvrtke na web stranici, samo za odgovarajuće sportske oklade. Brend pojačava poticaje u SAD-u, rastućem tržištu otkako je Vrhovni sud zemlje legalizirao sportsko klađenje 2018. Istražimo kako eksplozivan rast William Hilla utječe na tržište sportskog klađenja vrijedno milijarde dolara.

Povijest William Hilla

William Hill uživa značajan dio tržišta sportskog klađenja. S prihodima većim od 1,3 milijarde USD godišnje na tržištu vrijednom više od 9 milijardi USD, tvrtka je glavni igrač u online sportsko klađenje. Pokrenut 1934. godine, William Hill je nekoliko puta mijenjao vlasnika. Godine 1971. Sears Holding je preuzeo tvrtku. U to je vrijeme kladionica bila odgovorna za najmanje 10 posto Searsove dobiti. Međutim, Sears je prodao posao do 1988.

Do 2018., internetska ekspanzija potaknula je eksponencijalni rast tvrtke kao jedne od najboljih internetskih kladionica. Godine 2020. Caesars Entertainment preuzeo je kontrolu nad tada javnom tvrtkom za 2,9 milijardi eura da bi je 2021. privatizirao. U rujnu 2021. Caesars je prodao europski dio poslovanja tvrtki 888 za 3 milijarde dolara, a preostali posao za 2,2 milijarde dolara. 2022. Partnerstvo s tvrtkom Relax Gaming iz 2021. proširilo je portfelj igara William Hilla dodavanjem 2000 kasino igara u aplikaciju i web mjesto marke.

Pravna pitanja i zabrane

Gotovo desetljeće, George Howarth je djelovao kao parlamentarni savjetnik tvrtke primajući isplatu u iznosu od 30.000 funti. Tijekom tog vremenskog okvira, Howarth je predložio proračunske stavke za strože oporezivanje burzi klađenja. Kasnije je napustio svoju ulogu člana parlamenta nakon skandala s troškovima, u kojem su neki članovi optuženi za raširenu zlouporabu naknada i troškova.

Do 2008., Uprava za standarde oglašavanja u Velikoj Britaniji optužila je William Hill za pokretanje 'društveno neodgovornog' oglašavanja. Sljedeće godine ASA je zabranila dodatno oglašavanje koje je tvrtka distribuirala jer je sadržavalo pogrešne informacije, koje su kršile 'istinitost'

UK protiv internacionale

Unatoč nekim izazovima s kojima se tvrtka suočavala tijekom svoje povijesti, William Hill je spreman za eksplozivan rast zahvaljujući svom inovativnom katalogu digitalnih igara, atraktivnim poticajima i ekspanzivnoj bazi klijenata. Nudeći kvote za natjecanja, utakmice i turnire diljem svijeta, sportska kladionica služi ljubiteljima sportskog klađenja.

Web mjesto jednostavno za navigaciju prikazuje popularna natjecanja i vrhunske oklade za kockare koji odlučuju na koju će se utakmicu kladiti. Organizirajući sve utakmice prema sportu, web stranica omogućuje pregled događaja za klađenje uživo u stvarnom vremenu.

Kao jedan od prvih koji je zaronio u sportsko kockanje putem mobilne aplikacije, William Hill se razvio u jednu od najprometnijih mobilnih platformi na tržištu. Nakon godina usavršavanja, aplikacija odražava internetsku ponudu brenda, koja je globalno popularna.

Sportovi za klađenje

Kupci mogu koristiti samo besplatne oklade za kvalificirano sportsko klađenje, a sportska kladionica ima mnogo sportova za odabir. S više od 30 sportova na izborniku, igrači iskuse razne mogućnosti klađenja. U rasponu od kriketa do bilijara, William Hill nudi kvote za tradicionalne i niše sportove.
Sportske opcije mogu se razlikovati od zemlje do zemlje, u skladu s lokalnim zakonima koji se odnose na kockanje. Evo nekoliko popularnih sportova koje kupci William Hilla mogu očekivati.

eSportovi

Eksplozivno rastući popularnost, očekuje se da će esports dosegnuti više od 6 milijardi dolara tržišne vrijednosti do 2027. Za kockare, ovo zrelo tržište nudi tisuće konkurentnih prilika za klađenje mjesečno iz cijelog svijeta. Sportska kladionica privlači eSportovi entuzijastima nudeći kvote za popularne međunarodne i regionalne utakmice.

Nogomet

Kao jedan od najpopularnijih sportova u svijetu, nogomet privlači obožavatelje da se klade na omiljene timove, igrače i ishode. Povećavajući angažman s konkurencijom i natjecateljima, nogometno sportsko klađenje na William Hillu postalo je glavni dio svjetske kulture.

Boks

U natjecanjima odlučnosti i duhovitosti, boksački mečevi uključuju vješte natjecatelje u žestokim mečevima kako bi vidjeli tko će pobijediti. Od zafrkantskih do teških, William Hill nudi pristup gledanju utakmica u stvarnom vremenu i klađenje na to tko bi mogao pobijediti. Prema stručnjacima, više od 45 posto sportskog klađenja događa se online. 

Za ljubitelje boksa i drugih sportova lak pristup mogućnostima klađenja je i zgodan i opasan. Istraživanja sugeriraju da križanje klađenja i tehnologije može globalno povećati slučajeve ovisnosti o kockanju.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hvaljen kao BettingRankerov "Data Dynamo", suštinska je kombinacija sportskog entuzijasta i stručnjaka za brojke. Njegovo precizno istraživanje osigurava da su kladitelji uvijek korak ispred, što ga čini kamenom temeljcem platforme.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Najnovije vijesti

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju
2023-11-20

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti