Opcije plaćanja dostupne kladioničarima u 2022

Vijesti

2022-04-27

Internetsko bankarstvo je prije bilo podvrgnuto ogromnoj skepticizmu. Uz slučajeve krađe podataka, prijevare i hakiranja koji su harali internetskim prostorom, sumnja je u to vrijeme nesumnjivo bila opravdana. Gledajući unatrag, fenomenalni napredak u rješenjima za prijenos novca brzo je redefinirao online prijenos novca.

Opcije plaćanja dostupne kladioničarima u 2022

Od 2022. godine pokazalo se da se internetsko bankarstvo ističe kao jednostavan, brz i pouzdan način prijenosa sredstava. Načini plaćanja putem interneta i dalje pružaju ogroman doprinos u većini područja, posebno u industriji sportskog klađenja.

Najbolji načini plaćanja za sportsko klađenje

Sportski kladionici su razmaženi izborom kada žongliraju između različite metode online plaćanja. Kladionice nude mnoštvo načina plaćanja, ali samo se neki ističu iz gomile. Ovaj članak istražuje popularne i pouzdane načine plaćanja koje nude web-mjesta za sportsko klađenje kako bi se svaki kladioničar koji traži online način plaćanja doveo do brzine.

Bankovne kartice

Bankovne kartice bile su iznimno popularne među sportskim kladionicama, što je dokaz da su neki klasici tu da ostanu. Visa i Mastercard dva su vodeća izdavatelja kartica u svijetu, posebno za debitne i kreditne kartice. Ostale značajne bankovne kartice koje se koriste uključuju American Express i Maestro, koje su popularne na američkom i europskom tržištu.

Kreditne i debitne kartice jedna su od najjednostavnijih i najbržih metoda uplata u casino. Polaganje na bilo kojoj web stranici za sportsko klađenje jednostavno je kao unos nekoliko podataka o kartici i potvrda transakcije. Konkretno, upotreba kreditnih kartica za depozite u kasinu može biti ograničena u nekim jurisdikcijama kako bi se potaknulo odgovorno kockanje.

E-novčanici

E-novčanici brzo učvršćuju svoje mjesto najpopularnije bankarske metode. Za početak, e-novčanik je u biti digitalni novčanik koji olakšava jednostavne transakcije bez muke otvaranja bankovnih računa. Ovdje je popis nekih od najpouzdanijih e-novčanika danas.

PayPal

PayPal je nesumnjivo svjetski lider, s više od 390 milijuna korisnika diljem svijeta. Osobito ga vole sportske kladionice zbog jednostavnosti uplate i povlačenja s računa za online sportsko klađenje. Bez obzira na to, PayPal pruža impresivnu zaštitu za podatke o banci i kartici, s obzirom na to da igra samo posredničku ulogu.

Neteller

Još jedan globalni lider u industriji internetskog bankarstva, Neteller uživa znatne sljedbenike u industriji sportskog klađenja. Trenutno je dostupan u više od 200 zemalja i vrlo je privlačan kladionicima zbog svoje brzine i sigurnosti. Neteller sportske kladionice posebno su privlačni igračima koji cijene praktičnost i jednostavnost bankarstva.

Skrill

Skrill, prije Moneybookers, prihvaćaju mnoge stranice za sportsko klađenje. Ovaj trgovac putem interneta dostupan je u više od 120 zemalja, s milijunima korisnika diljem svijeta. Skrill je, daleko, jedna od najpopularnijih bankarskih metoda u krajoliku online kockanja. Kao i PayPal, korisnici Skrilla moraju povezati svoj račun sa svojim bankovnim računom za brze i jednostavne depozite.

EcoPayz

EcoPayz nudi nekoliko financijskih proizvoda. Njegov odjel e-novčanika uživa veliku privlačnost među zaljubljenicima u sportsko klađenje, posebno onima koji svoje bankovne podatke žele zadržati privatnima. Najbolji dio je što se udvostručuje i kao opcija depozita i povlačenja, eliminirajući potrebu za prijavom na više načina plaćanja.

Prepaid kartice

Prepaid kartice su slične debitnim i kreditnim karticama. Za razliku od kreditnih/debitnih kartica, prepaid kartice se preporučuju korisnicima koji možda ne žele dijeliti svoje bankovne podatke ili žele veću kontrolu nad svojom potrošnjom. Ovdje su neke popularne opcije prepaid kartica koje se nude u online sportskim kladionicama.

Paysafecard

Paysafecard je široko podržan u online svijetu. Njegova ključna snaga među igračima online sportskog klađenja je u tome što igračima štedi teret registracije podataka o plaćanju. Jedina stvar koja igraču treba je 16-znamenkasti kod (obično prikazan na kartici) i odabir iznosa za uplatu.

Astropay

Astropay prihvaćaju mnoge internetske stranice za sportsko klađenje. Od igrača se traži samo kupnja Astropay kartice i unos koda kada to zatraži blagajnik kladionice. Potrebno je samo nekoliko sekundi za provjeru valjanosti uplate, nakon čega će sredstva odmah biti učitana na račun igrača za klađenje.

Neosurf

Neosurf radi na istom principu kao Paysafecard i Astropay - korisnik kupuje prepaid karticu i unosi kod kada se to zatraži.

Kriptovalute

Kriptovalute brzo redefiniraju krajolik online igranja. Većina internetskih stranica za sportsko klađenje prihvaća metode kripto bankarstva, s Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin i Ripple uživajući u ranoj prednosti u pogledu privlačnosti sportskim kladionicama. Glavni razlozi koji stoje iza ogromnog preuzimanja kriptovaluta na sportsko klađenje uključuju anonimnost, niske naknade i gotovo trenutne transakcije.

Raznolikost metoda plaćanja u online kasinu može biti ogromna. Međutim, igrači koji igraju na stranicama za online klađenje licenciranim u renomiranim jurisdikcijama imaju sve razloge za plaćanje s povjerenjem. Oni samo trebaju odabrati način plaćanja po svom ukusu i igrati u kasinu koji prihvaća taj način plaćanja.

Najnovije vijesti

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta

Vijesti