Vijesti

March 2, 2022

Najzgodniji zimski sportovi na koje se možete kladiti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sportovi koji se igraju na snijegu ili ledu nazivaju se zimskim sportovima. Za razliku od ljetnih sportova, zimski sportovi imaju kraću sezonu od studenog do veljače. Neki događaji, poput Zimskih olimpijskih igara, zakazuju se svake četiri godine. Zimske olimpijske igre predstavljaju najuzbudljivije mogućnosti online sportskog klađenja. Ipak, nekoliko godišnjih i dvogodišnjih zimskih sportova dostupno je za klađenje.

Najzgodniji zimski sportovi na koje se možete kladiti

Tradicionalno, ove se igre izvode u prirodno hladnim područjima, ali umjetni led sada im omogućuje da se igraju na različitim mjestima i dulje vrijeme. Većina njih su varijacije skijanja, sanjkanja, hokeja na ledu i klizanja. Mogu biti natjecateljske ili nekonkurentne, a ključno je naučiti kako svaki funkcionira prije nego što odaberete jednu od najboljih sportskih kladionica. Evo pogleda na razne zimske discipline sport u online kladionicama.

Klađenje na hokej na ledu

Ljetne olimpijske igre 1920. obilježile su olimpijski debi Hokej. Godine 1924. sport je postao dio programa Zimskih olimpijskih igara. S 12 muških i 10 ženskih momčadi koje sudjeluju na Pekingu 2022., ovaj sport i dalje ostaje glavni dio kalendara zimskih sportova. Zlatna medalja se obično dodjeljuje SAD-u, Kanadi, Finskoj, Rusiji ili Švedskoj. Najviše oklade na tržištima hokeja na ledu u kladionicama podrazumijevaju pobjednika utakmice, potpunog pobjednika, produžetke i više/ispod/.

Skijaški skokovi

Zimski sportovi nisu potpuni bez kultnih događaja u skijaškim skokovima. Natjecanje uključuje natjecatelje koji lete niz nagib prije nego što se spuste niz drugu skijašku rampu gdje pokušavaju prijeći najdužu moguću udaljenost. Trenutno svjetski rekord iznosi 246 metara.

Skijaški skokovi počinju s 50 natjecatelja koji moraju završiti dva kruga. Završni krug rezerviran je za samo 30 natjecatelja. U posljednja dva kruga pobjednik se bira na temelju najvišeg kumulativnog rezultata. Većina sportskih kladionica nudi klađenje na skijaške skokove putem interneta, tako da kockari neće imati problema s pronalaskom.

Alpsko skijanje

To je jedna od popularnijih opcija za online klađenje na zimske sportove. To podrazumijeva klizanje niz snježne padine velikom brzinom sa skijaškim vezovima s fiksnom petom uz izbjegavanje prepreka kroz vijugave staze. Zimska sportska sezona nudi nekoliko opcija alpskog skijanja kao što su spust, slalom, veleslalom i superveleslalom. Uobičajene oklade uključuju najbolja tri finiš, međusobni okladi i izravnog pobjednika. Oni koji se žele kladiti na ovu igru pronaći će ove discipline u sportskim kladionicama na ovoj stranici.

Skijaško trčanje

Skijaško trčanje, također nazvano XC, počelo je 1977. Svake se godine natječe više od 41.000 sportaša. Uz bezbroj individualnih i timskih disciplina, idealan je izbor za iskusne kockare. Natjecatelji se moraju gurati naprijed kroz iskorake ili sa skijaškim štapovima. Norveška je u posljednje vrijeme dominirala nakon što je osvojila najviše medalja na posljednja tri skijaška natjecanja. Među pet najboljih sportaša Olimpijskih igara u Pyeongchangu 2018. mnogi su došli iz Norveške. Nije iznenađenje što se čini da koeficijenti za klađenje na Zimske olimpijske igre favoriziraju norveške igrače.

Mnogi obožavatelji se klade na timski sprint klasični, štafetni, muški klasični 15 km, ženski 10 km klasični i slobodni stil. Poput alpskog skijanja, skijaško trčanje nudi oklade kao što su dobitne marže, pobjednik ante-post, jedan protiv drugog i prva tri uvrštena.

Biatlon

The biatlon kombinira pucanje iz puške i skijaško trčanje, što ga čini zabavnijim za gledanje i klađenje. Koeficijenti za biatlon imaju značajnije marže od onih u ostalim zimskim sportovima. Sezona zimskih sportova predstavlja nevjerojatno visoke koeficijente na pojedinim tržištima klađenja.

Umjetničko klizanje

Umjetničko klizanje je sve o uzbudljivim radnjama kao što su okretanje, skakanje, koračanje i vrtenje na ledom prekrivenim površinama. Većina opcija klađenja postaje dostupna zimi. Umjetničko klizanje je posebno popularno u Rusiji, Kanadi, SAD-u i skandinavskoj regiji. Navijači koji se žele kladiti na ovaj zimski sport mogu predvidjeti ukupni bodovni okladi, klizače koji će doći do postolja i izravnog pobjednika.

Brzo klizanje

Na Zimskim olimpijskim igrama ima 14 disciplina brzog klizanja. Uključuju jednu rundu osim utrka na 500 metara koje traju dva kruga. Ukupni pobjednik je određen njihovim rekordima vremena i brzine. Nizozemska je trenutno najbolja u brzom klizanju s osvojenom 121 medaljom, od kojih su 42 zlatne. Online sportske kladionice pružaju koeficijente za izravne pobjednike za muške i ženske momčadi.

Pronalaženje najbolje online kladionice za zimske sportove

Svi koji se žele kladiti na zimske sportove neka to iskoriste internetske stranice za sportsko klađenje. Lako je uhvatiti se u uzbuđenja zimskih sportova, s više kladionica koje prikazuju unosne isplate i primamljive koeficijente. Od Zimskih olimpijskih igara, Svjetskih zimskih igara, Europskih zimskih igara do Zimske Univerzijade, nije lako odabrati tržište klađenja. Zbog raširenih slučajeva online prijevara, ključno je odabrati web-lokacije za klađenje na zimske sportove sa strogim sigurnosnim mjerama.

Licenciranje se pokazalo kao najsigurnija značajka online sportske kladionice. Kockanje na nelicenciranim stranicama najlakši je način da postanete žrtvom internetske prijevare. Bonusi i promocije doprinose zabavi. Igrači nikada ne bi smjeli zaboraviti da njihova sreća također ovisi o uvjetima vezanim uz njihove preferirane platforme. Prije klađenja na bilo koju igru, vrijedi provjeriti sitni ispis.

Tajna za postizanje značajne nagrade je identificirati kladioničara s iznadprosječnim koeficijentom. Odabir širokog spektra tržišta klađenja ide daleko. Dobra kladionica za zimske sportove ima mnogo varijacija svakog sporta i značajne stope isplate.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Uzbudljiva utrka za Zlatnu kopačku engleske Premier lige: Tko će odnijeti pobjedu?
2024-04-13

Uzbudljiva utrka za Zlatnu kopačku engleske Premier lige: Tko će odnijeti pobjedu?

Vijesti