Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti

2022-07-13

Svatko s iskustvom u sportskom klađenju razumije da su loša trčanja red dana. Idealno, a loše trčanje je izraz koji se koristi u kladioničarskim krugovima za definiranje niza gubitaka zbog kojih kladitelj gubi znatan iznos. Čak se i oni koji se zalažu za klađenje susreću s razdobljima kada se čini da sve prkosi njihovim očekivanjima. Međutim, sposobnost da se izdigne iznad loših runova ono je što najbolje kladitelje izdvaja od ostalih.

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Loši trci dio su života svakog kladitelja. Kao takav, svaki sportski kladioničar treba razumjeti da nizovi gubitaka dolaze u različitim oblicima iu bilo kojem trenutku. Umjesto da se valjamo u beskrajnim frustracijama, pogotovo kada se čini da sve prkosi logici, ovaj članak dijeli neke neprocjenjive uvide koji bi mogli pomoći u upravljanju "situacijom"

Izbjegnite poriv za lovom na gubitke – odmorite se

Jedan od najboljih načina za rješavanje niza gubitaka je izbjegavanje jurnjave za gubicima. Fikolozi tvrde da je prvih petnaest minuta nakon loše procijenjene opklade ili velikog gubitka obično najopasnije za svakog igrača. Traganje za gubitkom je nedvojbeno najgora stvar koja se kladitelju može dogoditi nakon niza poraza.

Sportskim kladionicama se savjetuje da gledaju na kockanje kroz duge vremenske horizonte. Iako može postojati neka hitnost u nadoknadi gubitaka odjednom, jurnjava za gubicima često završava suzama. Umjesto toga, igračima se savjetuje da preuzmu gubitke na bradi.

Ostanite profesionalni

Čak i iskusni igrači prolaze kroz nizove gubitaka. Međutim, način na koji se nose s tim situacijama izdvaja ih od ostalih sportskih kladioničara. Kao iu natjecateljskom sportu, većina menadžera ne bi željela imati svoju momčad ili igrača kompletnu u još jednom visokooktanskom meču nakon poraza. Ovo načelo vrijedi i kada igrači pretrpe gubitak.

Najbolji način da se nosite s lošom vožnjom jest ostati profesionalan i izbjeći prepuštanje naletu emocija koji često prati loš rezultat. Najbolji način da pokažete profesionalizam je da se striktno pridržavate plana zalaganja. Također, preporučljivo je uzeti nekoliko slobodnih dana kako biste pogledali moguće uzroke pogrešnog odabira.

Smanjenje glasnoće

S stranice za klađenje nudeći desetke sportova, mnogi igrači danas ne bi imali ništa protiv klađenja na više sportova. Igraču je lako pasti u napast da više puca kako bi nadoknadio gubitke dok je u lošoj vožnji. Nažalost, to nije uvijek pravi put. Što se sportskog klađenja tiče, kladioničari koji vole povećavati svoje količine riskiraju više gubitaka.

Najbolji savjet koji možete dati igraču nakon niza poraza je smanjiti uloge i ograničiti maksimalne gubitke sve dok im se ne vrati samopouzdanje. Punim gasom nakon niza poraza može se usporediti sa sportašem koji odjuri nasred maratona samo da bi se izgorio.

Analiziraj povijest

Uvijek postoji šansa da nešto nije u redu dok ste u nizu poraza. U svjetlu ovoga, svaki pronicljivi kladioničar trebao bi uzeti malo slobodnog vremena i pregledati svoju povijest klađenja. Ne radi se samo o gledanju rezultata; dobra praksa je obratiti pozornost na korišteni pristup.

Analiza povijesti pomaže igraču da odabere nedosljednosti u klađenju koje često vode do neuspjeha, kao što je nedostatak jasne strategije. U većini slučajeva igrači mogu prepoznati samo trenutke loše discipline koji ih koštaju novca nakon niza poraza.

Igraj na sigurno

Ništa nije bolje od odgovornog kockanja. Odgovorno kockanje znači ostati stoičan, tj. ne biti pod utjecajem kratkoročnih rezultata klađenja. Najbolji savjet koji možete dati igraču o odgovornom kockanju je izbjegavanje praćenja svake postavljene oklade. Loše vožnje će se sigurno dogoditi. Igrači koji nemaju mentalnu snagu nositi se s lošim trčanjem sigurno nisu prikladni za sportsko klađenje.

Vrijeme nije uvijek od velike važnosti kada je u pitanju sportsko klađenje. Uvijek će se spremati još sportskih događaja, pa je posljednja stvar koju igrač može učiniti jest početi loviti gubitke. Kad god igrač smatra da je prikladno uzeti malo vremena i ohladiti se, u njegovom je najboljem interesu napraviti pauzu.

Odmori se

Ponekad je najbolji način da odgovorite na niz loših oklada da napravite pauzu. Međutim, većina kladioničara koji strastveno vole igru nikada ne bi pozdravili ideju da potpuno odustanu od sportskog klađenja. U većini slučajeva, mogućnost rafiniranja, a ne retie obično je dobrodošla. Kladionici koji uzimaju dulje razdoblje bez klađenja imaju tendenciju da ponovno steknu svoju perspektivu na stvari i mogli bi se vratiti s boljim djelima koja im odgovaraju.

Sportsko klađenje može biti očaravajuće, ali može biti i izazovno, pogotovo nakon užasnog udarca. Nijedan igrač nije imun na lošu vožnju. Savjeti izneseni u ovom zapisu bitni su za svakoga tko se suočava s lošim radom. U idealnom slučaju, suočavanje s lošim trčanjem zahtijeva smirenost, upravljanje bankovnim računom i održavanje discipline.

Najnovije vijesti

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta

Vijesti