Vijesti

January 26, 2022

ELK Studios kupljen od strane Scientific Games

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

2021. je bila zanimljiva godina za online sportsko klađenje. Bilo je to vrijeme da se tvrtke oporave od pandemije Covida. Turniri koji su otkazani godinu dana prije se vraćaju. To je omogućilo igračima da daju mnogo više opklada. Kockari mogu koristiti Kladionica Ranker pronaći idealne kladionice. 

ELK Studios kupljen od strane Scientific Games

Ove godine također smo doživjeli nekoliko poslova visokog profila unutar industrije. Jedna od najnovijih je akvizicija ELK Studios od strane Scientific Games Corporation. Pitanje je, kako će to utjecati na sportsko klađenje na internetu za prosječnu osobu?

Čini se da je taj potez pozitivan. Scientific Games je tražio ELK-ov sadržaj kako bi ugostio američko i kanadsko tržište. Njihov je glavni fokus sada distribucija visokokvalitetnih igara unutar ove regije. U isto vrijeme, ugovor će sigurno ojačati poziciju tvrtke kao istaknutog pružatelja sadržaja u Europi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

O studiju ELK

ELK Studios je izvorno osnovan u Stockholmu. Ima dugu povijest stvaranja hvaljenih naslova. Noviji su se fokusirali na mobilno igranje. To je zbog promjene u ukusima modernih kockara. Ako Scientific Games želi izraditi nove aplikacije za sportsko klađenje u bliskoj budućnosti, vjerojatno će također zauzeti pristup prvenstveno mobilnim uređajima.

Barry Cottle, predsjednik Scientific Games, izjavio je da akvizicija pokazuje predanost tvrtke mogućnostima na više platformi. To sugerira da neće propustiti ni ljubitelji klađenja temeljenog na web pregledniku. Dalje je pohvalio interni tim u studiju ELK. Jedan od ciljeva ugovora je kombinirati njihov visoko rangirani sadržaj s ekosustavom OpenGaming po kojem je Scientific Games poznat.

Budućnost studija ELK

Glavni zaključak je da će američki, kanadski, europski i britanski kockari uskoro moći iskusiti prednosti ove sinergije. Bit će to uzbudljiva vijest za kupce koji su već obožavatelji oba brenda. Znanstvene igre će preuzeti više marketinške uloge. U međuvremenu, ELK planira nastaviti samostalno raditi na budućim izdanjima softvera.

Oni koji su zabrinuti da će to uzrokovati previše promjena vjerojatno se neće morati brinuti. Dvije tvrtke već nekoliko godina rade zajedno. Ovaj dogovor jednostavno signalizira jačanje partnerstva. Prema riječima glavnog izvršnog direktora Scientific Games, naglašava se udubljenje i zanimljiva igra.

Međutim, također treba napomenuti da ELK prvenstveno proizvodi igre na stranicama za kasino. Zapravo, nedavna izjava izrazila je uzbuđenje zbog novih izdanja slot igrica. Njihov softver ne naglašava mogućnosti sportskog klađenja.

Moguće je da bi se partnerstvo u bliskoj budućnosti moglo pomaknuti prema ovom tržištu. Kockarske tvrtke uvijek nastoje zadovoljiti potrebe javnosti za igranje igara. Sportsko klađenje je iznimno popularno. Ako Scientific Games to primijeti, mogli bi naručiti ELK-u da radi na softveru koji se temelji na sportu. Također je pošteno reći da postoji određeno preklapanje između te dvije vrste kockanja. Osoba može uživati u igranju automata i sportskim okladama. Ostaje za vidjeti hoće li Scientific Games i ELK na kraju poslužiti i jednima i drugima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti