Vijesti

May 14, 2023

5 nogometnih zvijezda koje vole klađenje i kockanje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Punt je uobičajena praksa kod većine ljudi. Ali ovo može privući pozornost kada ste jedan od najpoznatijih nogometaša. Dakle, tko su neki od ovih igrača koji ne mogu odoljeti iskušenju da se klade, bilo da se radi o konjskoj utrci, nogometnoj utakmici ili vrtnji na automatu? Ovaj članak sadrži popis pet najboljih nogometaša koji dijele isti entuzijazam za kockanje. To je zanimljivo!

5 nogometnih zvijezda koje vole klađenje i kockanje

Zlatan Ibrahimović

Zanimljiva je priča o Zlatanu Ibrahimoviću i klađenju/kockanju. Bivši švedski reprezentativac ima financijske interese u Bethardu sa sjedištem na Malti stranica za sportsko klađenje, gdje je suvlasnik od 2018. FIFA je rekla da je to nezakonito, i kažnjen je s 50.000 eura. Njegov tadašnji nogometni klub, AC Milan, također je kažnjen s 25.000 eura. 

Wayne Rooney

Godine 2008. Wayne Rooney, bivši napadač Manchester Uniteda, izgubio je nevjerojatnih 65.000 funti u dva sata igranje video pokera. Odletio je natrag u Manchester dok je njegova supruga bila odsutna prije nego što je stavio maksimalne uloge u blackjacku, stalno gubijući. Rooney je lagano podnosio gubitke prije nego što je prešao na rulet, gdje je ponovno izgubio. Do zatvaranja lokala ostao je bez cijele plaće. Ovaj incident je Rooneyju donio mjesto na ovoj listi.  

Tony Adams

Tony Adams, bivši branič Arsenala, bio je poznat po svojim oštrim napadima na napadače na terenu. Ali to je suprotno od njegove vještine klađenja. Bivši engleski reprezentativac bio je alkoholičar koji je čak bio i u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju. Iako mu je Arsene Wenger pomogao riješiti se ovisnosti o alkoholu, Tony Adams bio je strastveni kladioničar. Izgubio je mnogo na sportsko klađenje, stolovi za poker i rulet. Zanimljivo, on je sada popravljen čovjek, vodi kliniku za problematične kockare i alkoholičare. 

Gianluigi Buffon

Bivši vratar Italije i Juventusa patio je od mnogih stereotipa i skandala oko namještanja utakmica koji su prijetili da poremete njegovu slavnu karijeru. Prije finala Svjetskog prvenstva 2006. i 2012., vratar je bio dio skupine protiv koje se istraživalo zbog ilegalnih oklada u vrijednosti od 1,5 milijuna dolara. FIFA je odbacila optužbe. 

Neymar Jnr

Nogometaš Brazila i PSG-a lako vam može dobiti okladu na njegov dan. Ali Neymar ima i druge vještine igrati nogomet. Zna plesati, pjevati, svirati glazbene instrumente i kladiti se na poker, posebno s prijateljima u online kasinima. 

Je li u ovom članku promaklo ime koje znate? Gerard Pique, David Bentley, Joey Barton i Roy Carroll druga su značajna imena u industriji klađenja. Ali zapamtite da priča često ne završi dobro, jer većina pati od gubitaka koji uzdrmaju karijeru. Dakle, kladite se strategijski i odgovorno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja

Vijesti