Vijesti

May 7, 2023

4 najbolja pobjednika u klađenju na nogomet svih vremena

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Nogomet jedan je od najjednostavnijih sportova za klađenje regulirane sportske kladionice nudeći bezbrojna natjecanja i tržišta. Međutim, ponekad vam može trebati više motivacije dok tražite veliku isplatu u klađenju na nogomet. Dakle, ovaj post navodi i raspravlja o četiri najveće pobjede u nogometnim kladionicama u posljednje vrijeme. 

4 najbolja pobjednika u klađenju na nogomet svih vremena

#1: Steve Whitely - 1,45 milijuna funti

Godine 2011. Steve Whitely, 60-godišnji (tada) obožavatelj konjskih utrka, nadao se osvojiti samo nekoliko funti nakon što je uložio 2 funte na nogometnu utakmicu s devet utakmica i kartu za konjske utrke. To je bilo sve što je gospodinu Whitelyju trebalo da pokrene isplatu koja mu je promijenila život. Zanimljivo je da je osvojio jackpot nakon što je podržao relativno nezahtjevne konje.

On je objasnio:

"Teško je reći kako sam došao do svojih odabira. U početku sam imao dva u svakoj utrci i to je trebalo koštati £32, pa sam to odbacio."

#2: Daman Chick - 1 milijun funti

Godine 2016. Daman Chick, kuhinjski monter, osvojio je milijun funti nakon što se okladio na Portugalca Endera i postigao prvi gol u svojoj Finale Eura 2016 protiv Francuske. Kladeći se na reguliranoj sportskoj kladionici u Ujedinjenom Kraljevstvu, rođeni Birmingham predvidio je da će gol biti postignut u 84. minuti, iako je napadač zabio u 109. minuti. 

#3: Mick Gibbs - £500K

Mick Gibbs, krovopokrivač i uporni obožavatelj nogometa, dobio je isplatu od £500,000 nakon što se okladio na parlay 2001. Navijač Manchester Uniteda trebao je Bayern München da osvoji Europski kup da bi njegova parlay od 15 utakmica uspjela proći. Bayern se oporavio od gubitka od 1-0 i pobijedio Valenciju, španjolsku stranu. Iznenađujuće, Mick Gibbs je 1999. osvojio 157.400 GBP oklade. 

#4: Anonimni igrač - £585K

Sezona 2015/2016 engleske Premier lige bila je među najiznenađujućim u povijesti lige. Tijekom ove sezone, Leicester je pobijedio Arsenal i osvojio željeni trofej. Mnogi ne bi prognozirali ishod, no jedan je anonimni kladioničar uložio 20.000 funti na klub za osvajanje lige s izgledima 5000:1. Kladilac je osvojio £585,000 od ove nepovoljne oklade. 

Ovo su neke od najsretnijih nogometnih oklada u povijesti igre. Ali važno je zapamtiti da se sportsko klađenje prvenstveno temelji na sreći, budući da nijednoj momčadi nije zajamčena pobjeda u utakmici. Dakle, kladite se strategijom i nemojte ulagati više nego što lako možete izgubiti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja

Vijesti