Klađenje na US Open Golf Championship Online

Golf ima bogatu povijest i tradiciju. Podrijetlom iz Škotske, ovaj individualni sport nekada je bio isključivo za muškarce, ali sada je otvoren za sve. Cilj ovog sporta je ubaciti loptu u rupu puštenim udarcima. Golf se može igrati iz zabave ili natjecanja. Danas golf uživa veliku popularnost, s međunarodnim natjecanjima u golfu koja privlače ogromnu publiku kako na golf igralištu tako i u masovnim medijima. Što se tiče natjecateljskog zlata, US Golf open zauzima posebno mjesto u srcima entuzijasta golfa.

Što je US Golf Open?NatjecanjeZašto je US Open popularan?Kako se kladiti na US Open?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Što je US Golf Open?

Što je US Golf Open?

US Open Golf Championship je godišnji turnir koji se održava u SAD-u. Vrlo je cijenjen u industriji golfa, drugi je od četiri najveća golf smjerovi. Ovo godišnje natjecanje ima dugu povijest koja datira iz 1895. godine, pod nadzorom Udruge golfa Sjedinjenih Država (USGA). Ovaj se događaj često održava oko lipnja, osim 2020. Događaj 2022. održava se od 17. do 20. lipnja 2022. na terenu Pebble Beach u Kaliforniji.

Tijekom godina, US Open se održavao na nekoliko staza diljem SAD-a. Ovaj turnir se smatra jednim od najtežih testova za golf igrače četiriju glavnih disciplina. Većina US Open Championshipa igra se na visokim terenima i brzim zelenilima. The PGA turneja također vrijedi provjeriti ako volite kladiti se na golf turnire.

Svaki igrač golfa sa stvarnom ambicijom obično ima svoje oči usmjerene na pojavljivanje i moguću pobjedu na Otvorenom prvenstvu SAD-a u golfu. Razrađena kvalifikacijska struktura turnira uključuje 2500 igrača golfa koji se natječu za 156 mjesta.

US open obično ima težak džep za pobjednike. Tijekom proteklih nekoliko godina ukupni nagradni fond US Opena iznosio je u prosjeku oko 11 milijuna dolara. Nagradni fond izdanja 2022. iznosi oko 12,5 USD. Prošlogodišnji pobjednik kući je odnio oko 2 milijuna dolara. Što se tiče pojedinačnih nagrada, to ostaje stvar čekanja.

Kvalifikacija

Svake godine USGA navodi kvalifikacijske događaje na više od 100 lokacija u sad i nekoliko međunarodnih stranica. Najbolji dio US Opena je to što je otvoren za sve. Međutim, kvalifikacijske prijave obično su dostupne profesionalnim i armaturnim igračima golfa. Armature golferi moraju imati indeks hendikepa ne veći od 1,4 prema sustavu hendikepa USGA-e da bi sudjelovali u lokalnim kvalifikacijskim rundama.

Golferi koji napreduju iz lokalnih kvalifikacija idu u finalnu kvalifikacijsku rundu, koja se održava na 11 kvalifikacijskih mjesta, od kojih je većina u SAD-u. Najbolji igrači iz završnih kvalifikacija pridružuju se 20 igrača u izuzetoj kategoriji, obično na temelju njihovih golfskih akreditacija.

Što je US Golf Open?
Natjecanje

Natjecanje

Od svog početka 1898. godine, US Open je imao 72 rupe za stroke igru. Nakon završetka cijele staze, igrač s najmanjim brojem udaraca postaje pobjednik. Međutim, ako je neriješeno nakon 72 rupe, turnir ide u play-off. Runda s 18 rupa (puna runda) koristi se za rješavanje izjednačenog rezultata. To znači da je to jedina od četiri glavne golf lige koja podvrgava igrače cijeloj rundi golfa kako bi riješili neriješen rezultat.

Povijest US Opena

Od skromnih početaka, prvi US Open igrao se na terenu s 9 rupa u Newport Country Clubu 1895. godine. Inauguracijsko natjecanje bilo je jednodnevni stroke događaj na kojem je sudjelovalo samo deset profesionalnih igrača golfa i armature, gdje je sudjelovao profesionalac Newport Country Cluba, Horace Rawlins. , osvojiti prvi trofej. Prvim godinama dominirali su britanski golferi, koji su osvojili prvih 16 izdanja.

Godine 1911., nakon završetka terena s 18 rupa u Chicago Gold Clubu, prvi Amerikanac, John McDermott, osvojio je natjecanje, hvaljeno kao američki proboj. Od povijesne pobjede, američki golferi dominirali su US Open prvenstvom u golfu.

Natjecanje
Zašto je US Open popularan?

Zašto je US Open popularan?

US Open je visoko cijenjen. Njegova reputacija nadilazi golfsku zajednicu i brzo postaje omiljena među kladioničarima na sport. To je bez sumnje jedan od najvećih sportskih događaja jer okuplja vrhunske profesionalne golf igrače svih dobnih skupina. Posljednjih je godina US Open postao vidljiviji među kladioničarima klađenje na sportske turnire, razvoj koji je potaknuo internetske stranice za sportsko klađenje da iscrpno pokriju taj događaj.

Golf postaje sve vidljiviji

Poboljšana vidljivost ključna je za popularizaciju US Opena i drugih velikih sportskih turnira. TV gledatelji i streameri uživo uživaju u satima vrhunskog igranja golfa koje vode entuzijasti golfa koji pružaju neprocjenjiv uvid u igru. Bolje razumijevanje igre nedvojbeno pruža igračima veću motivaciju za klađenje.

Golf pruža visoke kvote

Zlato je nedvojbeno među sportskim turnirima koji daju velike kvote. Često se favorit za ove sportske turnire može ocijeniti s 8-1. Iako sve može poći po zlu na bilo kojem sportskom prvenstvu, ovako dobre kvote nisu uobičajene u online kladioničarskim krugovima.

Ponudatelji golfa Brojna tržišta klađenja

Kao i najbolja esport prvenstva, US Opens nudi ogromna tržišta klađenja. Neke od uobičajenih vrsta oklada koje se nude u natjecanju uključuju oklade jedan na jedan, oklade na budućnost, oklade na pobjedu i oklade protiv terena.

Zašto je US Open popularan?
Kako se kladiti na US Open?

Kako se kladiti na US Open?

Glavna zahtjeva za klađenje na US open i druge sportske lige obično su dva, namjera igranja i novac za klađenje. Nakon što su ove dvije osnove razvrstane, sve što preostaje za sudjelovanje u sportskim online turnirima je pridruživanje ugledna online sportska kladionica. Pa, prijava na internetsku kladionicu trebala bi biti laka stvar na ovom digitalnom rubu - kliknuti na vezu za prijavu i slijediti neke detaljne upite.

Svaki igrač koji se voli kladiti na US openu trebao bi razumjeti kako pronaći vrijednost prilikom klađenja. Ali s brojnim elitnim igračima na US Openu i višestrukim varijablama, čak se i najbolji igrači nadaju pobjedi u djeliću vremena. Stoga bi svaki pronicljivi kladioničar trebao biti svjestan ove činjenice. Klađenje na US Open nadilazi fokusiranje na nekoliko elitnih igrača.

Kladitelji bi također trebali znati razumjeti različite dostupne vrste oklada. Na primjer, može se kladiti na broj rundi, na elitnog igrača čiji su izgledi možda pali nakon nekoliko loših rupa ili bi igrač mogao završiti s boljim rezultatom nakon igre u dvoje ili utroje.

Teško je profitirati od turnira ove veličine podupirući najbolje. Ponekad je ključno pravilno istraživanje. Još je bolje kladiti se na igrača u formi sa smislom za priređivanje iznenađenja na velikoj pozornici nego držati se favorita.

Kako se kladiti na US Open?
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak