Klađenje na NHL Winter Classic Online

Winter Classic je najistaknutiji sportski događaj hokejaške lige. Utakmica hokeja na ledu na otvorenom održava se u siječnju tijekom regularne sezone. Obično se to događa na nogometnom ili bejzbol igralištu u gradu s NHL klubom. Događaj se izdvaja od ostalih NHL-ovih serija događanja na otvorenom i nalazi se na popisu sportskih turnira koji su obožavali jako uzbuđeni. To uključuje Heritage Classic i Stadium Series.

Nacionalna hokejaška liga domaćin je Winter Classica. Događaj je započeo kao televizijska emisija. Od tada se pokazao kao trijumf u rejtingu za sportske lige. Winter Classic je često najgledanija utakmica regularne sezone u ligi.

Koliko je velik NHL Winter Classic?O hokeju na leduZašto je NHL Winter Classic popularan?Kako se kladiti na NHL Winter Classic
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Od svog osnutka 2008. godine, NHL se održava gotovo svake godine. Međutim, došlo je do otkazivanja događaja 2013. Za to je kriv NHL lockout. Radni spor između NHL-a i NHLPA-e, sindikata igrača lige, bio je uzrok ovog lockouta. Također, došlo je do otkazivanja 2021 velikih sportskih turnira zbog globalne pandemije COVID-19. Međutim, nastavio se ove godine, a St. Louis Blues iz Missourija pobijedio je na priželjkivanom događaju.

Section icon
Koliko je velik NHL Winter Classic?

Koliko je velik NHL Winter Classic?

Popularnost Winter Classica očituje se iz rekordnog odaziva na prethodnim događanjima. Utakmica između Toronto Maple Leafsa i Detroit Red Wingsa 2014. oborila je rekord posjećenosti NHL sportskih liga sa 105.491 posjetiteljem.

Zajedno s All-Star utakmicom lige, Winter Classic se smatra događajem vrhunca. Na rasporedu su utakmice kako bi se istaknule zvjezdane momčadi i igrači u ligi. Zbog njegove popularnosti zakazano je više utakmica hokeja na otvorenom.

Nagradni fond Winter Classica

Novčane nagrade za pobjednika i drugoplasirane još nisu javno dostupne. Međutim, svaki igrač u timu koji je eliminiran u drugom krugu dobiva novčanu nagradu od 20.000 dolara. Istodobno, timski igrači koji su eliminirani u prvom krugu dobivaju novčanu nagradu od 10.000 dolara. Konačna ažuriranja novčanog iznosa nagrade bit će dostavljena kada bude objavljena službena objava. Prodaja ulaznica čini gotovo dvije trećine ukupnog prihoda.

Gdje se održava Winter Classic?

Inauguracijski eksponat održan je u New Yorku na stadionu Highmark. U to vrijeme, stadion je bio poznat kao Ralph Wilson Stadium. Mjesto održavanja, međutim, varira svake godine. Obično NHL najavljuje sljedeći grad domaćin nekoliko dana nakon završetka događaja. Minnesota's Target Field najnovije je mjesto na kojem se održavao događaj 2022. Fenway Park u New Jerseyju bit će domaćin sljedećeg događaja 2023. godine.

Povijest zimskog klasika

Winter Classic debitirao je 2008. Bio je inspiriran uspjehom hladnoratovskog turnira na Sveučilištu Michigan State 2001. Također, Heritage Classic održan 2003. inspirirao je ovo otvaranje regularnog događanja na otvorenom od strane NHL-a. Na kraju je to postao godišnji ritual za ligu.

Koliko je velik NHL Winter Classic?
O hokeju na ledu

O hokeju na ledu

Hokej je kontaktni sport s velikom sličnošću s konvencionalnim hokejem, osim što se igra na ledu i obično zimi. Igrači nose klizaljke i natječu se kako će ubaciti pak (čvrsti gumeni disk) u gol protivničke ekipe. Timski sport ima šest članova u svakoj od dvije ekipe. Kontaktna priroda sporta zahtijeva zaštitnu opremu kao što su kacige, štitnici za usta, kratke jastučiće, jastučići za ramena i laktove, štitnici za vrat i zaštitne rukavice.

Sport koji je uključen u Zimske olimpijske igre ima bogatu povijest koja datira još od ožujka 1875. godine kada je odigrana prva organizirana utakmica. Profesionalna era započela je oko 1902. godine, kada je Hokejaška liga zapadne Pennsylvanije primila prvu grupu igrača u formatu zapošljavanja. Hokej na ledu ima svoje korijene u Kanada i tu se odvija većina njegovih igračkih i navijačkih aktivnosti. Danas, njegova popularnost proteže se diljem svijeta.

O hokeju na ledu
Zašto je NHL Winter Classic popularan?

Zašto je NHL Winter Classic popularan?

NHL Winter Classic je sjajan način da izliječite siječanjsku plavu. Vrijeme ga je učinilo jednim od najvećih sportskih turnira. Iako je to utakmica regularne sezone, ima osjećaj izložbenog događaja.

Timovi koji sudjeluju oduševljeni su što su odabrani, a mnogi njihovi bivši igrači pozvani su natrag da se natječu u alumni igrama i drugim aktivnostima. Popularnost događaja dovela je do toga da nekoliko kladionica svake godine iskoristi igre događaja. Događaj također uključuje neke od najvećih momčadi i igrača lige. To dodatno povećava popularnost među igračima.

Zašto je Winter Classic popularno kladiti se

Hokej na ledu ima raznolik niz tržišta klađenja. Budući da su sportska prvenstva toliko popularna, sudionici mogu pronađite izglede koju daje gotovo svaka kladionica u Sjedinjenim Državama. Kao rezultat toga, igrači moraju odabrati odabranu kladionicu u skladu s tim. Neke tvrtke imaju posebne ponude tijekom ovog događaja, dok druge nemaju.

Jednostavno je staviti okladu na Winter Classic. Nakon što igrač identificira svoje mjesto za klađenje, sve što mu preostaje je da ga financira.

Zašto je NHL Winter Classic popularan?
Kako se kladiti na NHL Winter Classic

Kako se kladiti na NHL Winter Classic

Baš kao i klađenje na sportske turnire drugdje, izravne oklade na pobjedu određene momčadi najbolji su način za klađenje na Classic. To je najraširenije tržište klađenja. Rezultat utakmice je kada igrači točno pogode tko će pobijediti. Mogu, na primjer, predvidjeti da će se trijumf dogoditi tijekom 60-minutne redovne sjednice ili produžetaka. Internetske stranice za sportsko klađenje koje pokrivaju najveće sportske događaje imaju mnogo tržišta klađenja za Classic. Klađenje na Classic se ne razlikuje od klađenja na sportske online turnire ili klađenje na najbolje esport turnire.

Iskusni igrači, s druge strane, mogu koristiti neke alternativne metode. Jedan je stavljanje opklade na točan rezultat. Ove oklade predviđaju točan završetak utakmice na kraju produžetka.

Druga strategija mogla bi se temeljiti na ukupnom broju postignutih golova. Igrači se klade na svoju prognozu ukupnog broja postignutih golova kao iu drugim hokejaškim sportskim ligama. Taj zbroj može biti veći ili manji od određenog broja, kao što je 5. Igrači moraju biti upoznati s formom i poviješću timova koji sudjeluju u ovoj opciji.

Druga metoda je korištenje hendikepa linije paka. To je, u biti, varijanta redovnog klađenja na spread. Bodovski raspon se primjenjuje i na favorita i na autsajdera. Linija paka postavljena je na 1,5, a underdog zarađuje +1,5 hendikep. Favoritu se daje -1,5. Označava da ako je oklada na pobjedu, odabrana momčad mora pobijediti s razlikom od najmanje dva gola.

Kako se kladiti na NHL Winter Classic
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak