Klađenje na NCAA March Madness Online

Na popisu godišnjih velikih košarkaških događaja postoji nekoliko istaknutijih od NCAA Divizije I muškog košarkaškog turnira. Kolokvijalno se naziva i ožujsko ludilo. Na ovim turnirima sudjeluje 68 najvećih sveučilišnih košarkaških timova. Igre pojedinačne eliminacije koriste se za određivanje najboljeg tima. Vodi ih National Collegiate Athletic Association.

Kao što naziv sugerira održavaju se svake godine u ožujku. Kockari će morati pričekati do ovog doba godine da online sportske kladionice otvore tržišta za događaj.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sve što trebate znati o klađenju na NCAA March Madness

Sve što trebate znati o klađenju na NCAA March Madness

Ne postoji jedinstveno mjesto za ove igre. Kao i druge velike košarkaške lige, raširene su po različitim gradovima diljem Sjedinjenih Država. Postoji nagradni fond od 170 milijuna dolara, od čega svaka škola Divizije I dobiva dio. Ako budu uspješni tijekom March Madness turnira, njihov udio u ovom fondu može se povećati.

Oni koji nisu upoznati s ovim sportom mogli bi sveučilišnu košarku smatrati donekle amaterskom. Međutim, posljednjih desetljeća sportski timovi u NCAA učinili su ovaj događaj važnim datumom u profesionalnom košarkaškom kalendaru.

Internetske stranice kladionica u cijelom svijetu analiziraju učinak timova kako bi odredili njihove izglede za postizanje prvog mjesta.

Sve što trebate znati o klađenju na NCAA March Madness
Sve što trebate znati o košarci

Sve što trebate znati o košarci

Košarka je jedan od najvećih oblika popularni sportovi. Tijekom igara za ove turnire dvije ekipe se natječu jedna protiv druge. Pet je igrača u svakoj ekipi. Glavni cilj je pucati što više košarkaške lopte što je više moguće u obruč protivničke ekipe.

U isto vrijeme igrači trebaju braniti vlastiti obruč od napada. Standardni pogodak iz igre će ekipi donijeti dva boda. Ako se to učini dok se nalazi iza crte za tri poena, tada će se dodijeliti tri.

Prekršaji su ključni aspekt košarkaških turnira. Kada se pojave, sat se zaustavlja. Momčad nad kojom je učinjen prekršaj može pucati nekoliko slobodnih udaraca s koša. Svaki od njih vrijedi jedan bod. Na kraju igre pobjednikom se proglašava ekipa koja je osvojila najveći broj bodova. Tijekom sportski događaji oni obično napreduju u sljedeću fazu.

Ponekad će oba tima remizirati. Ako je to slučaj, prekovremeni rad je standardan. Lopta se pomiče odbijanjem dok trči. Ovo je poznato kao dribling. Igrači u napadu mogu koristiti širok raspon različitih tipova udaraca.

Sve što trebate znati o košarci
Zašto je NCAA March Madness popularan za klađenje?

Zašto je NCAA March Madness popularan za klađenje?

Ljudi bi mogli biti iznenađeni razinom popularnosti koju postižu sveučilišna košarkaška događanja kao što je March Madness. Zapravo, parira NBA ligi. Mnogo je razloga zašto kladionice obraćaju tako veliku pozornost na NCAA.

Veće su šanse da će mnoštvo timova doći do vrha. Ovo je u suprotnosti s NBA gdje je realno samo pet kladioničarskih favorita.

NCAA igrači se moraju dokazivati u svakoj utakmici. Nisu im plaćeni veliki iznosi koji se daju profesionalcima. Kao rezultat toga, svaka košarkaška utakmica u kojoj sudjeluju zahtijeva od njih da pokažu svoju razinu vještine.

Kockari mogu temeljiti svoje oklade na činjenici da svaki sudionik igra prema svojim najvišim sposobnostima. Ovo također olakšava određivanje najbolji tim.

Mnogi obožavatelji ovog sporta smatraju March Madness "pravom košarkom" jer je neokaljan korporativnim uplitanjem. Natjecatelji očito imaju strast prema samoj igri, a ne jednostavnom postizanju razine slave ili primanju novca. To je glavni razlog zašto su NCAA turniri tako visoki. Pomaže mu i glasno bodrenje navijača.

Zašto je NCAA March Madness popularan za klađenje?
Kako se kladiti na NCAA March Madness

Kako se kladiti na NCAA March Madness

Ako kockar želi jednostavnu vrstu klađenja, može se kladiti na novčanu liniju. To može uključivati odabir prevladavajućeg tima, kao i s koliko će novčanih bodova pobijediti. Kako osoba povećava svoju vrstu oklade, potencijalne isplate često rastu. Međutim, kompromis je da će se izgledi smanjiti.

Brojne internetske kladionice omogućuju korisnicima da u svoje oklade uključe statistiku utakmica. To može uključivati trice, blokade i skokove. Mnogi kockari vole birati potencijalnog MVP-a za pojedinačne March Madness igre.

Parlay oklada omogućuje dodavanje nekoliko timova na jednu okladu. Maksimalno je obično osam timova. Njihov ukupni zbroj mora pokriti raspon bodova. Što je manji broj timova, veći će biti izgledi za pobjedu. Ako se izabere osam, izgledi mogu biti čak 150/1. Iako se isplata može činiti primamljivom, malo je vjerojatno da će se predviđanja ostvariti.

Košarkaški turniri kao što je March Madness idealni su za klađenje na budućnost. Igrač odabire jedan tim za koji vjeruje da će na kraju postati broj jedan. Važno je uzeti u obzir trenutnu statistiku i prošle izvedbe. Specijalizirane kladionice mogu ponuditi egzotičnije vrste klađenja.

Kako se kladiti na NCAA March Madness
Najbolja mjesta za klađenje NCAA March Madness u 2024

Najbolja mjesta za klađenje NCAA March Madness u 2024

Košarkaška igra iznimno je popularna u online kladioničarskim zajednicama. Na nekim stranicama kladionica to je drugo mjesto nakon nogometa. S takvom rasprostranjenošću, onima koji prvi put dolaze u klađenje može biti teško odabrati pristojne marke. Kada je riječ o klađenju na košarku, ističu se tri stranice. Prvi je William Hill. Kada započnu NCAA prvenstva, ova će stranica nuditi niz primamljivih tržišta.

U prošlosti je William Hill bio uglavnom poznat po kladioničarskim kladionicama. Nedavno se preselio na internet. Izgled njihove stranice je pojednostavljen u svom dizajnu, što korisnicima olakšava brzo postavljanje košarkaških oklada.

Alternativno, kockar može koristiti 888 Sport za klađenje na prvenstvo March Madness. Općenito, njegova stranica ispunjava sve važne okvire. Nudi dobru sigurnost, obilje bankovnih metoda, razne vrste oklada i prijateljsku korisničku podršku. 888 Sport će se svidjeti ljudima koji traže solidnu kladionicu. Druga opcija je Mr Play.

Kao marka manje je poznata od William Hilla i 888 Sporta. Unatoč tome, platforma u vlasništvu Aspire Globala pokazala se vrlo popularnom među ljubiteljima košarke. Sadrži praćenje utakmica i klađenje u igri.

Najbolja mjesta za klađenje NCAA March Madness u 2024
Povijest NCAA March Madness

Povijest NCAA March Madness

U 2011. televizijska kuća CBS Sports preimenovala je NCAA Diviziju I muški košarkaški turnir u "Ožujsko ludilo". Zbog toga bi neki ljubitelji sporta mogli pretpostaviti da je ovaj događaj star nešto više od desetljeća.

Međutim, njegova je povijest mnogo bogatija. Zapravo, njegovo podrijetlo seže sve do 1852. godine. Sveučilišta kao što su Yale i Harvard izazivala su jedno drugo na veslačkim utrkama. Do kasnih 1800-ih to se proširilo na druge sportove, uključujući košarku.

Početkom 20. stoljeća postojao je pritisak da se stvori organizacija usmjerena na promjenu pravila sveučilišnog sporta i da ga učini sigurnijim. Do 1905. osnovana je Intercollegiate Athletic Association of the United States (IAAUS). Ime mu je promijenjeno u NCAA 1910.

NCAA je stvorila niz pravila za košarku tijekom 20. stoljeća. Došlo je do povećanja i članstva i broja prvenstava. Sklopljeni su dogovori s mrežama za emitiranje tih utakmica. Kao rezultat toga, više ih je kockara moglo gledati i kladiti se na njih.

To je dovelo do toga da NCAA prvenstva (a posebice March Madness) postanu vrlo popularna. Organizacija sada ima godišnje neto prihode u desecima milijuna dolara.

Povijest NCAA March Madness
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak