NBA

October 31, 2023

SKIMS: Službeni partner donjeg rublja NBA, WNBA i američke košarke

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Brend SKIMS Kim Kardashian ušao je u višegodišnje partnerstvo s NBA, WNBA i američkom košarkom, čime je SKIMS postao službeni partner za donje rublje ovih organizacija. Ugovor uključuje povećanu medijsku izloženost na ligaškim platformama i virtualne oglase na terenu tijekom nacionalnih prijenosa.

SKIMS: Službeni partner donjeg rublja NBA, WNBA i američke košarke

SKIMS Muška kolekcija i suradnja

SKIMS, nedavno procijenjen na 4 milijarde dolara, proširio je svoju ponudu na mušku kolekciju. Kolekcija je lansirana uz sudjelovanje NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexandera. Kao dio partnerstva, SKIMS i NBA planiraju surađivati ​​na značajnim događajima kao što su NBA All-Star vikend i inauguracijski turnir unutar sezone u prosincu.

SKIMS-ov rast i financiranje

Od svog pokretanja 2019., SKIMS je prerastao iz ponude odjeće za oblikovanje u odjeću za odmor, uključujući pidžame i trenirke. U srpnju je SKIMS zatvorio krug financiranja od 270 milijuna dolara koji je vodio Wellington Management.

Zaključno, partnerstvo između SKIMS-a i NBA, WNBA i američke košarke učvršćuje poziciju SKIMS-a kao vodeće marke donjeg rublja. S povećanom medijskom izloženošću i suradnjom na ključnim događajima, SKIMS će dodatno proširiti svoj doseg i utjecaj u industriji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Konačni obračun: Manchester City protiv Manchester Uniteda u finalu FA kupa
2024-05-25

Konačni obračun: Manchester City protiv Manchester Uniteda u finalu FA kupa

Vijesti