NBA

October 31, 2023

SKIMS: Službeni partner donjeg rublja NBA, WNBA i američke košarke

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Brend SKIMS Kim Kardashian ušao je u višegodišnje partnerstvo s NBA, WNBA i američkom košarkom, čime je SKIMS postao službeni partner za donje rublje ovih organizacija. Ugovor uključuje povećanu medijsku izloženost na ligaškim platformama i virtualne oglase na terenu tijekom nacionalnih prijenosa.

SKIMS: Službeni partner donjeg rublja NBA, WNBA i američke košarke

SKIMS Muška kolekcija i suradnja

SKIMS, nedavno procijenjen na 4 milijarde dolara, proširio je svoju ponudu na mušku kolekciju. Kolekcija je lansirana uz sudjelovanje NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexandera. Kao dio partnerstva, SKIMS i NBA planiraju surađivati ​​na značajnim događajima kao što su NBA All-Star vikend i inauguracijski turnir unutar sezone u prosincu.

SKIMS-ov rast i financiranje

Od svog pokretanja 2019., SKIMS je prerastao iz ponude odjeće za oblikovanje u odjeću za odmor, uključujući pidžame i trenirke. U srpnju je SKIMS zatvorio krug financiranja od 270 milijuna dolara koji je vodio Wellington Management.

Zaključno, partnerstvo između SKIMS-a i NBA, WNBA i američke košarke učvršćuje poziciju SKIMS-a kao vodeće marke donjeg rublja. S povećanom medijskom izloženošću i suradnjom na ključnim događajima, SKIMS će dodatno proširiti svoj doseg i utjecaj u industriji.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hvaljen kao BettingRankerov "Data Dynamo", suštinska je kombinacija sportskog entuzijasta i stručnjaka za brojke. Njegovo precizno istraživanje osigurava da su kladitelji uvijek korak ispred, što ga čini kamenom temeljcem platforme.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Najnovije vijesti

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju
2023-11-20

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti