Sve o Zimski sportovi klađenju

Milijuni kockara okreću se zimskim sportovima u nadi da će se obogatiti izvan sezone. Postoji nekoliko prilika za dobitak, od nacionalnih natjecanja do međunarodnih. Alpsko skijanje, skijaško trčanje, biatlon, skijaški skokovi i slalom su među tržištima klađenja na zimske sportove.

Zimski sportovi su različiti sportovi koji se uglavnom odvijaju na snijegu ili ledu. Većina tih aktivnosti je kombinacija klizanja, skijanja i sanjkanje. Zimski su se sportovi kroz povijest izvodili u hladnijim podnebljima, no u tim se igrama sada može uživati u širem rasponu mjesta i godišnjih doba zahvaljujući umjetnom ledu.

Sve o Zimski sportovi klađenju
Na koje se zimske sportove popularno kladiti?

Na koje se zimske sportove popularno kladiti?

Propisi se razlikuju ovisno o disciplini. Propisi o klađenju, s druge strane, dijele mnogo sličnosti. Pogledajmo neke od općih pravila najpopularnijih zimskih sportova.

Jedan od razloga zašto je klađenje na zimske sportove popularno je njegova raznolikost. Zimske igre mogu uključivati sljedeće:

 • Alpsko skijanje uključuje vijuganje kroz vrata dok skijate niz snijegom prekrivene padine pri velikim brzinama.
 • Biatloni su uzbudljiva kombinacija skijaškog trčanja i gađanja puškom.
 • Vožnja bobom je sport u kojem se ekipe od dvije ili četiri osobe utrkuju vrtoglavom brzinom niz ledenu stazu poznatu kao trčanje.
 • Skijaško trčanje ima nekoliko pojedinačnih i timskih disciplina, pružajući mnoštvo prilika za klađenje ozbiljnim kladioničarima.
 • Curling je sport koji se igra na ledu u kojem dva tima naizmjenično klize granitnim kamenjem prema meti poznatoj kao kuća.
 • Umjetničko klizanje je uzbudljiv sport na ledu koji naglašava kreativno izvođenje okretaja, koraka, skokova i zavoja.
 • Skijanje slobodnim stilom je uzbudljiv sport u kojem svi sportaši moraju izvoditi zračne akrobacije dok se spuštaju nizbrdo.
 • Hokej je popularna igra hokeja na ledu u kojoj se dva suprotstavljena tima od šest klizača natječu u tome da udare pljosnati okrugli pak u gol drugog tima s kosim palicama.
 • Sankanje je uzbudljiv sport za gledati. To je također najbrži zimski sklizajući sport, s elitnim sportašima koji postižu brzine od 120-145 kilometara na sat.
 • Nordijska kombinacija je sport visokih performansi koji kombinira skijaško trčanje i skijaške skokove.
 • Brzo klizanje na kratke staze je uzbudljiv sport koji uključuje brze nalete brzine i bjesomučne utrke.
 • Kostur je ekstremni sanjkaški sport u kojem se natjecatelji spuštaju niz ledeno brdo brzinom do 140 kilometara na sat.
 • Skijaški skokovi je možda jedan od najstrašnijih sportova na svijetu, koji zahtijeva od sudionika da skoče s velike strme rampe prije nego što odlete na najveću moguću udaljenost.
 • Slalom je sličan alpskom skijanju i igra se na isti način, s iznimkom da sportaši moraju slijediti stazu uvijanja.
 • Snowboarding je uzbudljiv sport koji zahtijeva visok stupanj stručnosti za natjecanje na prvenstvima svjetske klase.
 • Brzo klizanje jedna je od rijetkih olimpijskih disciplina u kojoj se konačni pobjednik određuje prema brzinskim rekordima i vremenu.

Raznolikost sportova dostupnih kladioničarima ovisi o turniru koji je trenutno u tijeku. Međutim, najpopularniji za klađenje su alpsko skijanje, skijaško trčanje, biatlon, skijaški skokovi i slalom.

Na koje se zimske sportove popularno kladiti?
Kako se kladiti na zimske sportove

Kako se kladiti na zimske sportove

Rast popularnosti zimskih sportova teško je precijeniti. Pronalaženje najboljeg mjesta sve je samo ne šetnja parkom sada kada je većina kladioničara prihvatila zimske sportove.

Pronalaženje kladionice s najboljim koeficijentima ključ je za velike pobjede u zimskim sportovima. Nadalje, imati pri ruci raznolik raspon tržišta klađenja obično je pametna ideja. Stoga obratite pažnju na uslugu klađenja na zimske sportove koja nudi nekoliko varijanti svakog događaja kao i nagrade za natjecanje.

Klađenje u zimskim sportovima je usporedivo s klađenje na normalne sportove. Omjeri, kladionice i odabir sporta na koji ćete se kladiti važni su faktori. Da ne spominjemo vrstu događaja ili turnira, koji utječu na vašu stopu isplate.

Tržišta klađenja na zimske sportove nisu obilna tijekom cijele godine, ali interes za klađenje na skijaške skokove i druga prvenstva u zimskim sportovima naglo raste uoči Zimskih olimpijskih igara i drugih prvenstava u zimskim sportovima. Svaka renomirana sportska kladionica pobrinut će se da su glavni turniri i događaji pokriveni; postoje mnoge ozbiljne kladionice s raznolikom sportskom ponudom

Kako se kladiti na zimske sportove
Je li online klađenje na zimske sportove legalno?

Je li online klađenje na zimske sportove legalno?

Kladionica odlučuje je li radnja zakonita ili ne. Iako nikakvi posebni propisi ne ograničavaju klađenje na zimske sportove, kladionice moraju imati valjanu licencu za rad unutar jurisdikcije.

Je li online klađenje na zimske sportove legalno?
Sve o klađenju na zimske sportove

Sve o klađenju na zimske sportove

Kao što je spomenuto, postoje deseci događaja u više disciplina uključenih u zimske sportove. Međutim, najpopularniji zimski sportski događaji i možda najbolje prilike za klađenje na zimske sportove su alpsko skijanje, skijaško trčanje, biatlon, skijaški skokovi i slalom.

Alpsko skijanje

Alpsko skijanje prakticira se od kasnih 1800-ih. U ovom sportu sportaši koriste skije s fiksnom petom za spuštanje niz snijegom prekrivene padine. Ovaj sport, koji potječe iz krševitih terena Alpa, postao je popularan u cijelom svijetu i sada se nalazi na popisu nekoliko kladionica. Uobičajeno je klađenje na sudionika koji će prvi prijeći cilj, kao i na vrijeme klađenja. Head-to-Head, Finish in Top 3 i Antepost/Autright pobjednik su sve istaknute opcije klađenja na alpsko skijanje.

Skijaško trčanje

Kros, često poznat kao XC, natječe se na Olimpijskim igrama od 1977. i svake godine privuče oko 41.000 sportaša. U ovom zimskom sportu sudionici napreduju koračajući naprijed ili gurajući se na skijaškim štapovima. Za klađenje su dostupni međusobni susreti, završetak među prva 3, pobjedničke margine, Antepost/potpuni pobjednik i više tržišta. Osim ovih mogućnosti zarađivanja novca, kockari mogu sudjelovati u natjecanjima slobodnog stila, klasičnim ili štafetnim natjecanjima.

Biatlon

Klađenje na biatlon vaše je najbolje odredište za igre ako uživate u skijanju i gađanju puškom. Natjecanja u biatlonu nude kladionicama najbolje od oba svijeta, što je smiješno visoke šanse za pobjedu. Nadalje, tržišta klađenja na biatlon uključuju tradicionalni Head-to-Head, Heat Winner i Competition Winner.

Skijaški skokovi

Natjecatelji se natječu preskačući najveću udaljenost nakon pada na skijama sa posebno pripremljene rampe. Godine 1924., poznati zimski sport imao je svoj debi na Olimpijske igre. Igra počinje s dvije runde od po 50 sportaša. Samo 30 ljudi ide u sljedeći krug. Pobjednika određuje tko je dobio najveći ukupni rezultat u zadnja dva kruga. Klađenje na skijaške skokove lako je dobiti jer se nudi u gotovo svakoj sportskoj kladionici.

Slalom

Slalom je sličan alpskom skijanju i igra se na isti način, uz iznimku da sportaši moraju slijediti stazu u zavojima. Zbog brzog tempa, oštrih zavoja, tempa i izvanredne pribranosti, kladionice na slalom jedan su od najisplativijih i najadrenalinskih sportova. Sport nije samo dio Zimske olimpijske igre, ali je i dio FIS Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju.

Sve o klađenju na zimske sportove
Savjeti za klađenje na zimske sportove

Savjeti za klađenje na zimske sportove

Iako pokušava pružiti sveobuhvatnu zimu strategija sportskog klađenja daleko od jednostavnog, potrebno je razmotriti nekoliko zajedničkih karakteristika prije nego počnete igrati na najboljim mjestima za klađenje na zimske sportove.

Ovdje su navedeni neki od najpopularnijih savjeta za klađenje na zimske sportove. Imajte na umu da se ove metode i prijedlozi mogu primijeniti i na druge zimske sportove koji su navedeni na početku ovog članka.

Prije nego se počnete kladiti, prvo morate shvatiti osnove, a zatim uroniti prste u vodu. Morate se kockati na događaje, sportove i tržišta s kojima ste upoznati i koje razumijete, kao i rezultate istraživanja i prethodna postignuća.

Također je vrijedno napomenuti da klađenje uživo može biti prilično isplativo. Također biste trebali ispitati vremensku prognozu i držati se utvrđenih pobjednika, timova i zvijezda. Imajte na umu da postoji mnogo različitih sportova koje možete izabrati.

Također postoji mogućnost klađenja na pojedinačne pojedince koji se natječu u više verzija istog sporta. Kladitelji će brzo otkriti da mogu staviti nekoliko oklada, čineći temu kako se kladiti na zimske sportove dinamičnijom nego što se u početku mislilo.

Savjeti za klađenje na zimske sportove
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Trebali biste pažljivo upravljati svojim financijama kako biste izbjegli neočekivani gubitak velike svote novca. Uvijek imajte na umu da nikada ne smijete riskirati više novca nego što ste spremni izgubiti na okladi.

Trebali biste podijeliti svoje financije kako biste spriječili da sav novac potrošite odjednom. Ako imate negativan niz sreće, ne pokušavajte to kompenzirati povećanjem veličine uloga. Postavite ograničenje iznosa koji možete položiti svaki mjesec ili ograničenje iznosa koji možete izgubiti u jednoj igri.

Pokušajte se samoisključiti ako se stvari malo pogoršaju i počnete osjećati da razvijate ovisnost. Samoisključenje pomaže osobama koje se bore s ovisnošću o kockanju da se od toga odmore i usmjere svoj život i novac na nešto drugo. Moglo bi vam pomoći da se povežete s dodatnim programima zajednice koji će vam pomoći da se nosite s problemom kockanja, kao i pružiti vam podršku koja vam je potrebna ako niste sigurni kako upravljati sljedećim koracima u svom oporavku.

Odgovorno kockanje