Sve o Skvoš klađenju

Gotovo sigurno nećete uspjeti ako pokušate pronaći detaljne informacije o squashu i squash klađenju na internetu. Iako je squash po igrici sličan tenisu, po popularnosti nije nimalo usporediv. Većina ljudi ima samo nejasnu ideju o tome što je squash.

Ova jedinstvena igra izvorno se igrala u Londonu, Engleska, oko 1830. godine. Dio je Azijskih igara i igara Commonwealtha od 1998. Unatoč ponovljenim zahtjevima dužnosnika, još uvijek nije uključena u Olimpijske igre.

Sve o Skvoš klađenju
Sve što trebate znati o Squash klađenju

Sve što trebate znati o Squash klađenju

Najsjajniji sportaši su iz Engleske (rodno mjesto squasha) i Egipta (koji su upoznali Britanci), pri čemu se škole u obje zemlje malo razlikuju. Igrači ovih nacija u pravilu su koristili različite strategije i stilove igre, a obično je bilo zanimljivo pratiti kako se squash trenutno razvija u smislu sportskog mentaliteta i kako se igra poboljšava.

Ljubitelji squasha imaju nekoliko opcija za gledanje i sudjelovanje u sportu. Squash timeline iznimno je aktivan tijekom cijele godine, iako nije popularan sport. Muški i ženski turniri redovito se organiziraju diljem svijeta.

Postoje turniri i prvenstva parova, pojedinačni turniri i prvenstva te mješoviti turniri i prvenstva. Svjetsko prvenstvo u squashu, Otvoreno prvenstvo Velike Britanije u squashu i Otvoreno prvenstvo Australije u squashu ne smijete propustiti ako želite vidjeti najpopularnija i najprestižnija natjecanja u squashu.

Pronalaženje tikvice mjesto za online klađenje može biti teško, ali ne i nemoguće. Najbolje online kladionice za squash dosljedno nude klađenje na squash online, no priznat ćete da će vam biti teško kladiti se izvan velikih i značajnih turnira.

Sve što trebate znati o Squash klađenju
Zašto je squash popularan za klađenje?

Zašto je squash popularan za klađenje?

Squash je relativno nov sport koji je iznimno popularan među poslovnim ljudima, poduzetnicima i drugim posjetiteljima fitness klubova. Istina, temeljna metoda squasha postupno se ukida, ali profesionalni sport još uvijek se razvija. Najvjerojatnije ćemo moći pratiti ne samo rast squasha već i evoluciju klađenja na squash u budućnosti.

Važno je odmah naglasiti da je klađenje na squash najbolje koristiti kao dodatak vašoj glavnoj strategiji. Ovdje ima manje turnira, akcija nije toliko raznolika, a kladioničari obično ne nude velike uloge za klađenje na squash online. Ovaj trend je još uvijek u ranoj fazi razvoja.

Unatoč tome, proučavanje značajki squasha za profesionalne kockare trenutno je kritično. Poželjno je imati određeno iskustvo i, kao rezultat toga, konkurentsku prednost u odnosu na kladionicu. Kao rezultat toga, pokušavamo istražiti neke druge aspekte ovog sporta, kao i procijeniti što je squash.

Kao rezultat toga, primijetit ćete da squash svake godine postaje sve popularniji. Na neki način, squash je sličan tenisu, no ipak ima različite osobine koje ga izdvajaju kao poseban sport. Međunarodni turniri trenutno su stabilni, lokalna konkurencija - također nije neobična, a ima i igrača svjetskog ranga.

Zašto je squash popularan za klađenje?
Kako se kladiti na squash

Kako se kladiti na squash

Klađenje na squash posebno je područje sportskog klađenja, ali iskusnom igraču pruža priliku za zaradu, kao i fascinantan sportski spektakl. Iako squash nije olimpijski sport, u njemu se održavaju turniri visokog profila kao što su Svjetsko prvenstvo u squashu i Svjetske igre. Oba prvenstva uključuju najveće svjetske squash igrače i igrače i uzbudljivo ih je gledati dok se kladite na squash.

Klađenje na squash slično je klađenju na druge sportove s reketom kao što su tenis ili badminton. Oklade na izravnu pobjedu, više/manje, klađenje na razdoblje, hendikep i ukupni zbrojevi su sve moguće oklade. Ova tržišta su najpopularnije kvote za squash na internetu i čine temelj klađenja na squash.

Ne zaboravite da se ne ograničite na jednu sportsku kladionicu. Nisu svi kladioničari jednaki kada je u pitanju klađenje na squash. Neki mogu jednostavno imati nekoliko tržnica squashom, dok će drugi imati veći izbor.

Što je najvažnije, nisu svi kladioničari tako pedantni ili vješti u određivanju cijena na svojim tržištima kao drugi. Dakle, osvrnite se oko sebe prije nego što se kladite, i možda ćete otkriti da ste razvili osjećaj kod kojih se kladionica squasha najviše isplati kladiti.

Kako se kladiti na squash
Je li online klađenje na squash legalno?

Je li online klađenje na squash legalno?

Klađenje na squash dopušteno je u svaka zemlja. Iako nije popularan sport, ako je sportsko klađenje dopušteno u vašoj lokaciji, možete se kladiti na njega. Sportsko klađenje još uvijek je ilegalno na nekoliko mjesta u Sjedinjenim Državama i nekim azijskim zemljama. Kao rezultat toga, ovisno o vašoj lokaciji, možete ili ne morate biti dopušteni kladiti se na squash.

Provjerite svoje lokalne propise o kockanju kako biste bili sigurni da ih ne kršite prije nego što se počnete kladiti na ovaj neobičan sport.

Je li online klađenje na squash legalno?
Najbolje kvote za klađenje na squash

Najbolje kvote za klađenje na squash

Klađenje na squash online je intrigantna opcija zbog niza dostupnih oklada. Naravno, možete stavljati izravne oklade na to tko će pobijediti u igri, ali možete staviti i složenije oklade.

Ovdje su neke od najčešćih oklada i kako započeti s njima.

Izravna oklada

Ovo su najosnovnije vrste oklada koje vam omogućuju da pokušate predvidjeti tko će pobijediti u igri. Ako postoji mogućnost remija, možete se kladiti i na to da meč završi remijem. Kada su u pitanju prvenstva, možete staviti izravne oklade na pojedinačne utakmice, kao i na cijeli turnir.

Više/manje oklade

U squashu i drugim sportovima, više/manje oklade su prilično uobičajene. Idealni su za početnike jer ih je lako proizvesti i ostavljaju puno prostora za interpretaciju. Sve što trebate učiniti je procijeniti hoće li ukupni zbroj bodova biti veći ili manji od određene brojke. Toplo vam savjetujemo da stavite ove oklade budući da su uobičajene ponuditi dobre kvote.

Klađenje na period

Klađenje na period slično je klađenju više/manje, osim što umjesto predviđanja ukupnog broja poena nakon utakmice, pokušavate pogoditi ukupan broj poena na kraju određenog perioda. Možete se kladiti na ukupnu količinu postignutih poena ili na rezultat na kraju četvrtina, poluvremena, razdoblja, setova, rundi ili overa, na primjer.

Oklade na hendikep

Squash, kao mnogi drugi sportovi, omogućuje klađenje na hendikep. Kada dva natjecateljska tima imaju različite talente, primjenjuje se ova oklada. To stvara uravnoteženije okruženje za klađenje. Jači tim često ima nedostatak u obliku negativnih ocjena.

Ukupni ulozi

Totalovi su uzbudljivi i jedinstveni okladi koji vam omogućuju da se kladite na ukupan iznos osvojenih setova ili bodova. Te se oklade mogu staviti na jednu utakmicu ili na cijelo prvenstvo.

Najbolje kvote za klađenje na squash
Savjeti za klađenje na squash

Savjeti za klađenje na squash

Da biste se počeli kladiti na squash, ne trebate puno vremena ili truda. Međutim, ako želite postati izvrsni u tome i redovito pobjeđivati, trebat će vam puno vježbe. Budući da o ovom zanimljivom sportu nema puno informacija, većinu ćete morati otkriti sami.

Preporuča se pretplatiti se na više publikacija o squashu jer postoji vrlo malo informacija o squashu na internetu. Squash Player i Squash Magazine dva su najpopularnija i oba mogu biti vrijedan izvor informacija.

U squashu su ozljede vrlo važne. Budući da se radi o brzoj aktivnosti s velikim učinkom, čak i mala ozljeda može imati veliki utjecaj na igračevu izvedbu. Igraču je izuzetno teško potpuno se oporaviti od ozljede. Kao rezultat toga, trebali biste nastojati otkriti sve slabe točke vrhunskih sportaša na koje se kladite.

Metode klađenja na squash također se mogu razviti koristeći društvene medije kao početnu točku. Dobro je pratiti službene stranice velikih turnira, reprezentacija, igrača i stručnjaka. Također možete pokušati pratiti trenutni napredak u sportu gledajući videozapise na YouTubeu.

Savjeti za klađenje na squash
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kako biste izbjegli gubitak velike svote novca odjednom, trebali biste pažljivo upravljati svojim financijama. Zapamtite, nikada ne smijete kockati više novca nego što ste spremni izgubiti. Kako biste spriječili da uzalud potrošite sav svoj novac odjednom, podijelite svoje resurse. Ako imate loš niz, ne pokušavajte to kompenzirati povećanjem iznosa uloga. Morate postaviti ograničenje koliko novca smijete depozit svaki mjesec ili ograničenje koliko novca možete izgubiti u jednoj igri.

Morate biti u stanju kontrolirati svoje emocije i shvatiti kada treba odustati. Kada ste iznervirani, skloniji ste impulzivnim odlukama, što je pogubno kada je u pitanju kockanje. Održavajte bistru glavu cijelo vrijeme i temeljito razmislite o svom sljedećem djelovanju.

Ako stvari izmiču kontroli i sumnjate da stvarate ovisnost, razmislite o samoisključenju. Samoisključenje pomaže osobama koje se bore s ovisnošću o kockanju da uzmu pauzu i usmjere svoj život i novac negdje drugdje. Može vas ponovno povezati s daljnjim programima zajednice koji će vam pomoći u rješavanju vašeg problema s kockanjem, kao i ponuditi vam pomoć koja vam je potrebna ako vam nije jasno kako upravljati sljedećim koracima u svom oporavku.

Odgovorno kockanje