Kriket

Vjeruje se da je ova igra izumljena još u Engleskoj iz 16. stoljeća, a igra je palicom i loptom koja ima elemente drugih igara kao što su golf, squash, bejzbol i tenis. Sport je posebno popularan u Ujedinjenom Kraljevstvu, Indiji i Australiji, ali je također poznato da je omiljen u većini zemalja Commonwealtha koje su nekada bile pod britanskom vlašću.

Što se tiče klađenja, to je jedan od najpopularnijih sportova u bilo kojoj europskoj kladionici, a postaje sve popularniji u drugim regijama za klađenje diljem svijeta.

Kriket
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Osnove klađenja na kriket 2024

Osnove klađenja na kriket 2024

Procjenjuje se da je kriket izumljen u Engleskoj u 16. stoljeću. Ova igra je utakmica palice i lopte koja uključuje elemente iz drugi poznati sportovi, uključujući golf, squash, baseball i tenis. Sport je vrlo popularan u Ujedinjenom Kraljevstvu, Indiji i Australiji. Međutim, također je jako omiljen u zemljama Commonwealtha koje su nekad bile pod britanskom vlašću.

Kada je riječ o klađenju na kriket, prilično je popularan u bilo kojoj europskoj sportskoj kladionici. Također postaje sve popularniji diljem svijeta u mnogim regijama.

Osnove klađenja na kriket 2024
Što je točno klađenje na kriket?

Što je točno klađenje na kriket?

Znajući da je ovaj sport počeo tako davno, može se samo pretpostaviti da je klađenje na kriket počelo prije nekoliko stoljeća. Kada je kriket postao službeni sport na prijelazu u 18. stoljeće, klađenje na taj sport postalo je poznato. Vratimo se u današnje vrijeme, a klađenje na kriket online je rašireno i još uvijek dobiva naklonost.

Legitimne europske kladionice za kriket trebale bi imati kriket kao opciju klađenja. A s obzirom na porast njegove popularnosti, neće proći dugo dok klađenje na ovaj sport ne poraste u SAD-u. Tome treba svjedočiti uz rastuću legalizaciju diljem zemlje. Iako ovaj sport nije toliko omiljen u velikoj mjeri kao nogomet ili košarka, kriket je prisutan u sportskim kladionicama posjećeniji nego što možete pretpostaviti.

Što je točno klađenje na kriket?
Kako se kladiti na kriket

Kako se kladiti na kriket

Kockanje na kriket zahtijeva od vas da razumijete neke od kompliciranijih pravila igre, posebno kada je u pitanju bodovanje. To će vam omogućiti da znate na što se najbolje kladiti, a koje uvjete je idealno preskočiti.

Po nominalnoj vrijednosti, još uvijek se možete kladiti na kriket kao i na bilo koji drugi timski sport, jednostavno klađenjem tko će biti izravni pobjednik meča. Ako ste upoznati s klađenjem na novčanu liniju u nogometnoj ili košarkaškoj utakmici, ovo je ista stvar. Sve na što se kladite je da će momčad pobijediti.

Ostali elementi na koje se možete kladiti su početno bacanje novčića, timski ukupni rezultat za postignute trčanja, pa čak i koliko će trčanja biti postignuto u određenoj izmjeni. Slično većini sportova, na stranicama za klađenje na kriket možete se kladiti na pojedinačne ili timske rekvizite. Ovo uključuje klađenje za koga vjerujete da će biti najbolji udarač ili bacač kugle za svaki tim na kraju natjecanja.

Želite li kladiti se još specifičnije za sport? Nakon što naučite o sustavu bodovanja u kriketu, možete se kladiti na to koji će igrač imati najviše šestica do kraja meča. Za bržu pobjedu možete se kladiti čak i na metodu 1. wicketa, pedeset ili stotinu bodova koje će biti postignuto u utakmici i koja će momčad dobiti najviše runs outa.

Kako se kladiti na kriket
Razumijevanje izgleda klađenja na kriket

Razumijevanje izgleda klađenja na kriket

Kao i kod klađenja na gotovo sve ostale timske sportove, koeficijenti klađenja razlikuju na temelju nedavnog učinka i načina na koji su se suprotstavili protivničkoj momčadi u prošlosti. Jaka neusklađenost bacača i udarača također može rezultirati pomicanjem omjera u oba smjera.

Još jedan značajan aspekt načina na koji će kladioničari konstruirati koeficijente klađenja za sport je stanje terena i planirano vrijeme. Kao i kod bejzbola, kriket se igra na otvorenom, pa ako je vrijeme loše, uvjeti igre mogu se promijeniti.

Kišni dan utjecat će na broj bodova, učinkovitost bacača i sposobnosti igrača u polju. Prije nego što se kladite, imajte na umu sve ove faktore kako biste izašli kao veliki pobjednik. Kvote za klađenje na kriket su brojne s dugim utakmicama, različitim stilovima, profesionalnim ligama i međunarodnim turnirima.

Najpopularnije kvote u kriketu su na potpunog pobjednika meča, koji ima četiri moguća rezultata u kriketu. Momčad ili država ili pobjeđuje utakmicu, gubi utakmicu, izjednačuje utakmicu ili remizira. Izjednačenje znači da utakmica završava, a oba tima imaju isti rezultat. A što se tiče neriješenih rezultata, to znači da meč završava prije nego što bilo koja momčad završi sve izmjene.

Ponekad će sportske kladionice na mreži za kriket grupirati neodlučeno i neriješeno, ali slično kao i u nogometu, neodlučeno i neriješeno su prilično česti. To znači da klađenje na ove standardne linije za kriket može biti prilično korisno za kladioničare.

Još jedan vrlo popularan stil klađenja kada je u pitanju kriket je klađenje na više/manje od rezultata. Više/manje oklade na ukupni rezultat - ili ukupni rezultat samo jedne strane - obično su oklade 50/50. U ovoj situaciji, kvote za klađenje na kriket ovog stila klađenja otvara se na oko -110.

Razumijevanje izgleda klađenja na kriket
Usredotočite se na utakmicu

Usredotočite se na utakmicu

Da biste napravili najbolje oklade na kriket, ne možete samo znati koja je momčad bolja ili lošija. Morate znati jake i slabe strane svakog od njih, pogotovo ako su se već poklapali s ovim protivničkim timom. Analizirajte njihovu izdržljivost, oporavak, brzinu i točnost.

Kada je u pitanju klađenje na kriket, možda ćete morati više proučavati statistiku nego da se kladite na neki drugi sport. Nije dovoljno gledati rekorde i ljestvice. Morate biti upoznati sa svakim igračem i znati kako stoji u konkurenciji. Ovakva vrsta znanja pomoći će vam da dobijete veliku pobjedu.

Usredotočite se na utakmicu
Nemojte se kladiti na hype

Nemojte se kladiti na hype

Publika možda ludo navija za određenu momčad, ali samo zato što su miljenici publike ne znači da će pobijediti. Kada je riječ o klađenju, važno je ne vjerovati u to kako ljudi misle ili se osjećaju. Ono što trebate učiniti je proučiti statistiku i istraživanje koje ste prikupili o timu i pojedinačnim igračima. Znate puno više o sportu od bilo kojeg slučajnog Joea, stoga nemojte slijediti ono što promatrači možda misle.

Mnogi ljubitelji kriketa imaju tendenciju samo odbaciti svoja uvjerenja od drugog obožavatelja. Budući da je to sport koji nije jako omiljen u cijelom svijetu, navijači koji ga gledaju stvarno voli sport. Dakle, postoji mnogo prijateljstva među grupama, pa se kolebaju mišljenja o tome tko može biti najbolji.

Iako možda imaju dobre namjere, nemojte samo slijediti što misle jer su slijepi za mnoge statistike. Na kraju dana, želite li izaći kao pobjednik ili gubitnik? Mi znamo odgovor na to, pa samo pripazite da se kladite na nešto trajnije, a ne na ono čemu publika navija.

Nemojte se kladiti na hype
Učenje osnova linija za klađenje na kriket

Učenje osnova linija za klađenje na kriket

Ima dovoljno vremena da možete iskoristiti svoje znanje i kladiti se kada je u pitanju sezona kriketa. Klađenje na koeficijente za kriket može doista dodati više uzbuđenja kada su u pitanju bolni test mečevi. Tijekom ovih situacija možete biti izdržljivi i jaki kada je u pitanju izdržavanje fizičkih i mentalnih komponenti ovih teških mečeva.

Rekviziti za klađenje na kriket

Klađenje na kriket predstavlja širok spektar oklada koje ne sadrže klađenje na prvaka ili rezultat utakmice. Prop oklade kreću se od klađenja na to koja će momčad ili država pobijediti u bacanju novčića, koliko će četvorki i šestica biti u inningu i tko će biti proglašen najboljim igračem utakmice.

Prop klađenje na sport može donijeti razumnu vrijednost, osobito kada standardne prilike za klađenje na utakmicu jako favoriziraju jednu stranu.

Učenje osnova linija za klađenje na kriket
Potražite web mjesto s izvrsnim opcijama klađenja na kriket uživo

Potražite web mjesto s izvrsnim opcijama klađenja na kriket uživo

S klađenje uživo, ne morate brinuti da ćete propustiti početak utakmice. Klađenje na kriket uživo nudi mogućnosti klađenja koje se mogu usporediti s omjerima prije utakmice. Unatoč tome, koeficijenti na utakmice klađenja na kriket uživo su u stalnoj fluktuaciji, odražavajući ono što se događa na terenu.

Potražite web mjesto s izvrsnim opcijama klađenja na kriket uživo
Što treba znati o poništenim okladama

Što treba znati o poništenim okladama

Za bilo koju igru stvarno trebate da vaš igrač počne igrati kako bi vaša oklada bila važeća. Dakle, ako se iz bilo kojeg razloga vaš MVP igrač kriketa povuče i zamijeni ga drugi igrač, vaša će vam oklada biti vraćena. Ne možete se kladiti na igrača ako on zapravo ne igra

Futures za kriket

Klađenje na prvaka najznačajnijih kriket liga i najpopularnijih turnira otvoreno je na više internetskih sportskih kladionica. Početi, stranice za online klađenje će povećati kvote na igre razumno prije nego što počnu. Kladitelji imaju dobre promjene kada je riječ o ranim koeficijentima jer rano uskaču u akciju. To im omogućuje da uhvate neke više igrače u zemlji ili klubu za koji vjeruju da će ga osvojiti.

Kladionici se također mogu kladiti na to hoće li momčad ući u finale turnira i hoće li ekipa ispasti u niži rang. Fjučersi za klađenje na kriket također su dostupni na pobjednike turnirskih nagrada i vodeće u statističkim kategorijama.

Što treba znati o poništenim okladama
Najveći kriket događaji

Najveći kriket događaji

Kriket ima neke velike događaje koji podjednako privlače kladioničare i obožavatelje.

  • ICC Svjetsko prvenstvo u kriketu: The ICC Svjetsko prvenstvo u kriketu održava se svake četiri godine i najveći je događaj u sportu. Održava se od kraja svibnja do sredine srpnja, a koeficijenti za klađenje dostupni su za svaku utakmicu. Fjučersi su dostupni kladioničarima da se klade na to koja će zemlja biti veliki pobjednik.
  • Indijska Premier liga: Indijska Premier liga ili IPL dominantna je sportska liga u Indiji. Dakle, postoje mnoge IPL stranice za klađenje na kriket koje prihvaćaju kladioce iz SAD-a. Turnir traje oko dva mjeseca svake godine i uključuje osam različitih klubova i obično se održava u proljeće.
  • Županijsko prvenstvo: Prvenstvo okruga u Engleskoj i Walesu, koje datira više od 100 godina, najveće je europsko natjecanje u kriketu koje nudi 18 klubova. Traje od travnja do rujna i ističe prvorazrednu ligu.

Ključni podaci za van

  • Uzmite u obzir vremenske uvjete prije stavljanja oklada
  • Pogledajte sve različite turnire koji se održavaju tijekom cijele godine
  • Razmislite o klađenju na futures
  • Istražite prije klađenja i nemojte se oslanjati na povike obožavatelja
Najveći kriket događaji
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak