Najbolje 10 Payz kladionice za 2024

Payz jedan je od najprikladnijih e-novčanika za obavljanje transakcija na stranicama za online klađenje. Osnovan 2000. godine, prihvaća više od 45 valuta iz cijelog svijeta. Payz je u vlasništvu i pod upravom PSI-Pay, društva s ograničenom odgovornošću registriranog i licenciranog od strane UK's Financial Conduct Authority za pružanje usluga plaćanja putem interneta.

Kladioničari na mreži mogu odabrati jednu od tri vrste računa: ecoCard, ecoAccount i ecoVirtualcard. ecoCard je unaprijed plaćeni debitni račun, poput MasterCard, koji omogućuje trenutna online plaćanja. ecoAccount je privatni online račun koji kockari mogu nadopuniti bilo kada ili poslati novac bilo kome. Na kraju, ecoVirtualcard je jednokratna kartica za online plaćanje. Postaje nevažeći kada se transakcija dovrši.

Najbolje 10 Payz kladionice za 2024
Kako izvršiti depozit s PayzDnevni limit depozita za PayzKako izvršiti povlačenje putem Payz
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako izvršiti depozit s Payz

Kako izvršiti depozit s Payz

Payz omogućuje korisnicima povezivanje sa svojim bankovnim računom i prijenos sredstava. Otvaranje Payz računa je brzo i besplatno. Kupci moraju ispuniti svoje osobne podatke kao što su broj telefona, adresa i država prebivališta. Novom korisniku šalje se aktivacijski link, nakon čega vlasnik može koristiti račun. Postoje različiti načini punjenja novca na Payz: lokalni bankovni prijenos, međunarodno bankarstvo, prepaid kartica, kreditna i debitna kartica.

Izravan depozit putem Payz na platformu za klađenje je besplatan i gotovo trenutan. Kladitelji u stvarnom novcu koji žele povećati svoj bankroll odabiru Payz na stranici blagajne i upisuju iznos za polog.

Naziv ove stranice razlikuje se od jednog do drugog kladioničara. Zatim nam se pojavi stranica Payz gdje se igrač prijavljuje s korisničkim imenom i lozinkom. Za transakciju se mogu koristiti tri usluge, ecoAccount, ecoCard i ecoVirtualCard. Obično Payz za njih ne naplaćuje naknadu vrste depozita.

Kako izvršiti depozit s Payz
Dnevni limit depozita za Payz

Dnevni limit depozita za Payz

Ograničenja ovise o razini računa korisnika Payz i uvjetima kladionice. Payz račun dostupan je u VIP, platinastoj, zlatnoj, srebrnoj i klasičnoj razini.

Registracija za ove razine je besplatna, ali će se usluge dostupne na svakoj razini razlikovati. Što je viši status, to je veći limit depozita i obrnuto. Ograničenja računa osmišljena su za zaštitu sredstava koja se drže na Payz računu.

Prilikom nadoplate kladionice, maksimalni limit na svim razinama je 250 € po transakciji. Dnevni limiti kreću se od 1500 € do 11 000 € za najviše razine Payz računa (Gold, Platinum i VIP).

Mogu li uplatiti putem mobitela?

Payz nudi sigurnu i zaštićenu mobilnu aplikaciju koju je moguće preuzeti s App Storea i Google Playa. Korisnici mogu pristupiti svojim računima s iOS i Android uređaja.

Dnevni limit depozita za Payz
Kako izvršiti povlačenje putem Payz

Kako izvršiti povlačenje putem Payz

Sve dok platforma za kockanje podržava Payz, isplate su moguće s ecoAccount i ecoCard računa. Uključeni koraci su sljedeći:

  • Igrač prelazi na stranicu blagajne
  • S popisa opcija plaćanja biraju Payz
  • Upisuju iznos za isplatu s kladioničarskog računa
  • Oni ispunjavaju tražene podatke za stranicu kako bi odobrili povlačenje

Nakon zahtjeva za isplatu, transakcija se odmah prikazuje na kladioničarskom računu, a novac stiže igraču za dva ili tri radna dana.

Kladioničari jedva da naplaćuju naknadu za isplate putem Payz. Ali ovisno o razini računa, Payz može naplatiti nešto malo.

Dnevni limit podizanja na Payzu

Svaki pružatelj usluga klađenja postavlja ograničenje isplate, stoga je dobro provjeriti odredbe i uvjete prije isplate. Ograničenje povlačenja povezano s ecoCardom temelji se na statusu ili razini računa.

Maksimalni iznos koji Payz račun može držati na srebrnoj i zlatnoj razini je 15.000 €, odnosno 100.000 €. Korisnik može napuniti svoj račun u jednoj transakciji sa 10 - 200 € na klasičnoj razini.

Računi sa srebrnim statusom mogu primiti bilo što između 10 do 1000 € odjednom. Zlatni račun može uzeti od 10 do 1500 eura u jednoj transakciji.

Mogu li podići na mobitel?

Isplata putem mobilne aplikacije ePayz je jednostavan proces. Igrač se prijavljuje na svoj račun na Android ili iOS pametnom telefonu i slijedi gore navedene korake.

Kako izvršiti povlačenje putem Payz
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak