Najbolje 10 Neosurf kladionice za 2024

Neosurf je osnovan u Francuskoj 2004. Ima više od 350.000 kupaca u više od 40 zemalja.

To je široko korišten mehanizam plaćanja u Francuskoj, Australiji i Kanadi i valjan je način plaćanja za tisuće web-mjesta diljem svijeta. Nakon prijave za Neosurf, igrači dobivaju Neosurf karticu. Prepaid bonovi se također mogu kupiti na 150.000 prikladnih stranica diljem svijeta, kao što su kiosci, benzinske postaje, trgovine, supermarketi, internet kafići i još mnogo toga.

Neke od glavnih prednosti odabira Neosurfa su odlična mobilna aplikacija, brzi depoziti, bolja kontrola proračuna i kvalifikacije za bonuse dobrodošlice.

Najbolje 10 Neosurf kladionice za 2024
Kako napraviti depozit kod NeosurfaIsplata putem Neosurfa
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti depozit kod Neosurfa

Kako napraviti depozit kod Neosurfa

Postoji više načina za uplatu depozita na Neosurf račun, a svi su prikladni i prilično intuitivni.

Kupnja putem myNeosurf računa

Jedan od načina polaganja sredstava na Neosurf račun je online putem myNeosurf računa.

MyNeosurf račun je online portal na kojem kladionici mogu uplatiti sredstva i vidjeti svoje stanje i povijest transakcija. Račun je besplatan, ali korisnici moraju imati 18 ili više godina. Provjera identiteta potrebna je samo za povećanje ograničenja i za depozite i za potrošnju.

Neosurf prihvaća Mastercard i Visa kreditne kartice i većinu debitnih kartica. Sredstva se također mogu položiti putem bankovnih transfera (SEPA) i opcijama kriptovaluta.

Neosurf sredstva se također mogu nadopuniti putem jednog od njihovih brojnih online partnera kao što su Topmeup, beCharge, topengo, između ostalih. Nažalost, trenutno ne možete uplatiti preko Paypala.

Ograničenje depozita kreće se od 100 € do 30.000 €, ovisno o vrsti računa i načinu depozita. To se može postići pružanjem dodatnih podataka, dokumenata ili uzastopnih depozita.

Dopunjavanje gotovinom

Prvo što trebate učiniti je pronaći Neosurf prodavača u svom području. Neosurf bonovi su dostupni na pogodnim lokacijama kao što su benzinske postaje, trgovine, supermarketi, internet kafići i druge ustanove s oznakom Payzone.

Na njihovoj web stranici postoji i Store Locator koji se može koristiti za pronalaženje objekata u vašem području koji prodaju Neosurf bonove. Odaberite točne podatke da biste dobili rezultate za legitimna prodajna mjesta Neosurf vaučera.

Kako napraviti depozit kod Neosurfa
Isplata putem Neosurfa

Isplata putem Neosurfa

Najveći nedostatak koji većinu kladitelja sprječava da odaberu Neosurf je nedostatak metoda isplate, kao što je slučaj s većinom unaprijed plaćenih Metode Plačanja.

Većina kladitelja preferira da se njihovi dobici povuku na isti način na koji su uplatili zbog sigurnosti, sigurnosti i jednostavnosti. Međutim, oni koji odluče koristiti Neosurf moraju pronaći drugačiji način unovčavanja svojih sredstava od Neosurf kladionica.

Najbolja opcija trenutno za podizanje novca putem Neosurfa su e-novčanici, poput Netellera ili Skrilla.

Druga opcija je podizanje sredstava putem bankovnog računa, ali ona ima svoje nedostatke.

Za isplate s bankovnog računa naplaćuje se naknada od 1,5%. Tu je i gotovo tjedan dana obrade, što zvuči loše s obzirom na to da se depoziti mogu izvršiti odmah. Još jedan nedostatak povlačenja s bankovnog računa za neke je to što s ovom metodom povijesti klađenja više neće biti privatne.

Kladionici također mogu unovčiti putem svoje Neocash Mastercard, koja je Neosurfova fizička plastična kartica, uz naknadu od 2% po povlačenju.

Također možete povući svoje dobitke natrag na myNeosurf račun. Da biste to učinili, jednostavno odaberite opciju povlačenja na myNeosurf, unesite podatke svog Neosurf računa i odaberite željenu veličinu transakcije.

Može potrajati neko vrijeme da se isplate proguraju jer će većina usluga provjeravati legitimnost kako bi osigurala sigurnost fonda, što obično ne traje više od 24 sata. Kada se ove provjere dovrše, sredstva će gotovo odmah sletjeti na Neosurf račun.

Isplata putem Neosurfa
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak