Najbolje 10 MuchBetter kladionice za 2024

Nagrađivani e-novčanik, MuchBetter, međunarodna je usluga, ali je popularnija u Europi. Trenutno je dostupan u više od 180 zemalja i teritorija i koristi se na desecima web-mjesta za sportsko klađenje. Nedavno je privukao ogromnu pozornost nakon integracije dinamičkih CVV kodova na sva kartična plaćanja. E-novčanik radi kao samostalna digitalna metoda plaćanja ili se može ugraditi u drugi e-novčanik, kreditnu karticu ili debitnu karticu.

Jedna od prednosti korištenja je mogućnost kontrole nad time koliko netko troši na sportske oklade. Daje prikaz izvora sredstava i njihovu svakodnevnu upotrebu. Transakcije putem ove metode e-plaćanja su sigurne i pouzdane. Podržani su modernom enkripcijom i čvrstim mrežnim sigurnosnim mjerama.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako uplatiti novac kod MuchBettera

Kako uplatiti novac kod MuchBettera

Uplata MuchBetter depozita je moguća sa samo nekoliko klikova. Proces postaje jednostavniji u budućnosti jer kladionica pamti podatke o vlasniku računa. Za razliku od drugih e-novčanika koji preusmjeravaju korisnike na stranicu za prijavu, MuchBetter jednostavno treba aplikaciju za pametni telefon za dovršetak transakcije. Evo kako izgleda proces depozita:

 1. Napravite račun na web-mjestu za sportsko klađenje koje prihvaća MuchBetter
 2. Prijavite se na račun pomoću e-pošte i lozinke
 3. Na početnoj stranici nalazi se kartica depozita koju igrači prate kako bi uplatili svoje račune
 4. Odaberite novčanik MuchBetter i slijedite upute na zaslonu
 5. Upišite iznos depozita i potvrdite transakciju putem mobilne aplikacije

Polog kod MuchBettera je trenutan i besplatan. Ključno je zabilježiti bonusi dostupni u kladionici prije uplate prvog depozita. Igrači često dobivaju bonus dobrodošlice koji može zahtijevati unos promotivnog koda kako bi ga aktivirali.

Svaka web stranica za online klađenje ima ograničenje depozita, pa bi igrači trebali zabilježiti minimalne i maksimalne prihvatljive iznose prije financiranja svojih računa. Općenito, najmanji iznos kreće se od 10 do 30 dolara.

Kako uplatiti novac kod MuchBettera
Online klađenje uz MuchBetter

Online klađenje uz MuchBetter

MuchBetter nudi brzi postupak provjere. Online kockari ne moraju prolaziti kroz dosadan KYC proces jer sve što im je potrebno je lozinka i telefonski broj za provjeru vjerodostojnosti MuchBetter depozita.

Otvaranje MuchBetter računa zahtijeva od korisnika da unese svoje osobne podatke, uključujući puno ime, e-mail, datum rođenja, zemlju prebivališta i fizičku adresu. Važno je navesti željenu valutu i stvoriti jaku lozinku. Nakon slanja ovih podataka, MuchBetter će poslati kontrolni kod na broj mobitela vlasnika računa. Nakon potvrde, vlasnik može financirati e-novčanik novcem svog bankovnog računa ili kreditnom i debitnom karticom.

Korisnici mogu deponirati kod MuchBettera izravno sa svojih bankovnih računa. Kada koristite mobilni telefon ili stolno računalo, procesor plaćanja ne traži podatke o bankovnom računu niti dugačke lozinke. Alternativno, online sportsko klađenje igrači mogu integrirati MuchBetter u svoje aplikacije za online bankarstvo. Neki e-novčanici savršeno funkcioniraju s MuchBetterom, kao što je Pay by Bank. U svakom slučaju, transakcija se odvija u stvarnom vremenu bez odgađanja.

Online klađenje uz MuchBetter
Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter

Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter

Isplata s MuchBetter-om vjerojatno je lakše nego polaganje. To vrijedi za većinu e-novčanika jer imaju izvrsnu brzinu obrade prilikom primanja novca. MuchBetter isplate obično su trenutne. No premještanje tih sredstava na bankovni račun može potrajati oko jedan do pet radnih dana, ovisno o bankovnoj instituciji. Proces se može sažeti u sedam jednostavnih faza.

 1. Prijavite se na online kladioničara
 2. Podnesite zahtjev za isplatu na blagajni na kartici s natpisom "Povlačenje" ili "Iskoristi dobitke"
 3. Odaberite MuchBetter kao željenu opciju plaćanja
 4. Navedite broj mobitela povezan s MuchBetter računom, uključujući pozivni broj zemlje bez razmaka između
 5. Stranica za sportsko klađenje provjerava identitet igrača i odobrava zahtjev
 6. Podaci o transakciji bit će poslani putem SMS-a
 7. Sredstva se odmah dodaju na igračev MuchBetter račun

Ako isplata ostaje na čekanju više od 48 sati, preporučljivo je kontaktirati podršku kladioničara. Oni će pojasniti je li zahtjev odobren ili ne.

Ograničenja povlačenja i naknade povezane s MuchBetterom

Maksimalni iznos povlačenja razlikuje se od kladionice do kladionice. Svaki igrač ima odgovornost pročitati i razumjeti odredbe i uvjete prije nego što zatraži isplatu. Minimalni iznos za povlačenje je općenito 30 USD. Igrači gotovo ne plaćaju naknade za isplatu na većini web-mjesta za sportsko klađenje. Ako postoje troškovi, oni će biti prikazani tijekom postupka povlačenja.

Pay by Bank je zgodno rješenje koje bi sportski kladionici željeli koristiti. Može se integrirati u MuchBetter račun putem pametne aplikacije. Možete premjestiti sredstva sa svog MuchBetter računa na bankovni račun putem ove aplikacije bez dodavanja broja svoje kreditne/debitne kartice.

Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter
Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a

Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a

Bez obzira na to nacin placanja, svaki kockar želi imati ugodno iskustvo i osjećati se sigurno pri obavljanju transakcija na računu za online sportsko klađenje. Nitko se ne želi brinuti o tome da će izgubiti svoj depozit ili propustiti dobitak kada ih unovči u gotovinu. Što se tiče internetskog klađenja, MuchBetter je posvećen ponudi vrijednosti i podršci pobjednicima.

Tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji postavila je najbolju tehnologiju kako bi osigurala vrhunsku sigurnost podataka o korisnicima. Jedna od njih je dinamička CVV funkcija potrebna za obradu plaćanja kada klijenti koriste bankovne kartice. Ova jedinstvena značajka štiti vlasnika kartice od neovlaštenog pristupa jer čak i ako je kartica ukradena, prevarant ne može iskoristiti raspoloživa sredstva jer će od njega biti zatražen novi CVV u sljedećoj transakciji.

Budući da MuchBetter transakcije moraju biti autorizirane putem mobilne aplikacije, gotovo je nemoguće da neovlašteni korisnici dovrše plaćanje bez pristanka vlasnika mobitela. To korisnicima daje bezbrižnost koja im je potrebna prilikom interakcije s web-mjestom za online klađenje. E-novčanik također koristi robusnu enkripciju koja osigurava da se povjerljivi detalji nikada ne otkriju trećim stranama. Čak ni osoblje MuchBettera ili sam kladioničar ne mogu vidjeti financijske detalje igrača.

Sigurnost i sigurnost MuchBetter-a
Opcije korisničke podrške na MuchBetteru

Opcije korisničke podrške na MuchBetteru

MuchBetter sluša kupce i cijeni njihove povratne informacije. Tvrtka se stoga usredotočuje na poboljšanje korisničkog iskustva s brzim vremenom odgovora kad god postoji problem. Izgradili su veliki tim za korisničku podršku, nudeći neusporedivu pomoć 24 sata dnevno. Predstavnici kupaca mogu komunicirati na više jezika kako bi zadovoljili različite etničke skupine iz različitih nacija. U međuvremenu, kupci mogu stupiti u kontakt putem:

 • Odjeljak FAQ: Stranica ima gumb za pretraživanje gdje korisnici upisuju svoje trenutne probleme. Centar za pomoć ima odgovore koji se odnose na registraciju, nadopunjavanje MuchBetter računa, slanje plaćanja, isplate, P2P prijenose, kartice i beskontaktne metode, sigurnost, potvrdu, podatke o računu i promocije. Ako unaprijed određena pitanja i odgovori nisu zadovoljavajući, korisnik može prijeći na druge oblike komunikacije.
 • Mnogo bolji bot: To je automatski gumb za chat uživo postavljen u donjem desnom kutu početne stranice. Bot odmah odgovara na pitanja kako kupac ne čeka predugo. Odgovori iz ove funkcije su sigurni i pouzdani.
 • E-mail: korisnici mogu kontaktirati podršku putem e-pošte support@muchbetter.com. Tim za podršku će odgovoriti u roku od 24 sata.
 • Društveni mediji: MuchBetter je na svim platformama društvenih medija, tako da korisnici mogu slati izravne poruke putem Facebook Messengera, Twittera i Instagrama.

Svake godine sportski kladionici financiraju svoje oklade koristeći MuchBetter i također primaju dobitke na isti način. MuchBetter nije dostupan u svim kladionicama, ali neke su stranice isključivo dizajnirane za primanje depozita i obradu isplata putem ove opcije. Zainteresirani mogu kreirati MuchBetter račun za nekoliko minuta i odmah početi kladiti na sport.

Opcije korisničke podrške na MuchBetteru
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Spektakularni show Katy Perry na poluvremenu: rođenje viralne senzacije
2023-11-10

Spektakularni show Katy Perry na poluvremenu: rođenje viralne senzacije

U ovotjednom Pop Culture Rewindu osvrćemo se na nezaboravni trenutak kada je emisija Katy Perry u poluvremenu Super Bowla postala viralna senzacija. Dok su se Patriots i Seahawksi borili na terenu tijekom Super Bowla XLIX, Katy Perry je pružila zapanjujuću izvedbu koja je ostavila trajan dojam.

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit redovitom tjelovježbom

Redovita tjelovježba ima brojne dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje. Može pomoći u prevenciji kroničnih bolesti kao što su bolesti srca, dijabetes i određene vrste raka. Vježbanje također poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sustava, jača mišiće i kosti te pomaže u održavanju zdrave težine. Osim fizičkih dobrobiti, pokazalo se da tjelovježba smanjuje simptome depresije i tjeskobe, poboljšava raspoloženje i poboljšava kognitivne funkcije. Redovita tjelovježba također može poboljšati kvalitetu sna i povećati razinu energije. Općenito, uključivanje redovite tjelovježbe u vašu rutinu može imati pozitivan učinak na vaše cjelokupno blagostanje.

Sjećanje na Boba Knighta: Trajna ostavština legendarnog trenera
2023-11-02

Sjećanje na Boba Knighta: Trajna ostavština legendarnog trenera

Bob Knight, legendarni košarkaški trener, preminuo je u 83. godini života. Poznat po svojoj uspješnoj karijeri na Sveučilištu Indiana, gdje je osvojio tri nacionalna naslova, uključujući sezonu bez poraza, Knight iza sebe ostavlja trajno nasljeđe u svijetu sveučilišne košarke.

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija
2023-10-31

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija

Sljedeća generacija mlađih ljubitelja sportske televizije uživo uključuje se u digitalno multitasking ponašanje, što zahtijeva stvaranje više kratkotrajnih sadržaja povezanih sa sportom kako bi se održao njihov interes. Voditelji industrije prepoznaju ovu potrebu, s gotovo 80% vjerujući da bi se sportski sadržaj trebao proširiti izvan sportskih prijenosa i emitiranja uživo.