Najbolje 10 Klarna kladionice za 2024

Klarna Bank AB, ili jednostavno poznata kao Klarna, švedska je banka koja nudi online plaćanja milijunima ljudi diljem Europe. Osnovana je 2005. Tvrtka Klarna, koja ima više od 85 milijuna klijenata i svaki dan izvrši više od milijun transakcija, postala je sve popularnija među kladioničarima kao opcija plaćanja na internetskim kladionicama.

Klađenje s Klarnom je jednostavno, a tisuće kladioničara i kladioničara favoriziraju kladionice koje prihvaćaju Klarnu. To je zbog činjenice da im omogućuje i polaganje i podizanje novca sa svojih računa za klađenje, što znači jednostavnije, lakše i brže transakcije.

Najbolje 10 Klarna kladionice za 2024
Dodavanje sredstava putem KlarnePovlačenje sredstava na Klarni
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Dodavanje sredstava putem Klarne

Dodavanje sredstava putem Klarne

Za polaganje sredstava putem računa Klarna potrebno je povezati bankovni račun ili karticu. To se može učiniti putem njihove aplikacije ili web stranice.

Putem aplikacije:

  1. Prijavite se koristeći svoje vjerodajnice
  2. Idite na postavke "Moja Klarna" i odaberite "Načini plaćanja"
  3. Odatle odaberite "Dodaj bankovni račun", "Dodaj karticu" ili "Ukloni"

Putem web stranice:

  1. Idite na Klarna.com i prijavite se koristeći podatke svog računa
  2. Odaberite "Načini plaćanja"
  3. Odaberite "Dodaj bankovni račun", "dodaj karticu" ili "Ukloni"

Samo jedan bankovni račun može se spremiti i povezati s Klarna računom u bilo kojem trenutku. Ako postoji potreba za promjenom povezanog bankovnog računa, jednostavno ga uklonite i dodajte novi.

Za kartice je dopušteno spremanje više kartica, ali je potrebno imati jednu kao primarnu karticu za plaćanja.

Za dodavanje sredstava na svoj račun za klađenje idite na stranicu i prijavite se. Odaberite Klarna kao željenu opciju plaćanja, unesite iznos, navedite bankovne podatke i potvrdite prijenos. Ova će se transakcija odraziti čim se depozit izvrši, a uplata Klarni će se odraziti na vašem sljedećem bankovnom izvodu.

U trenutku pisanja, plaćanja putem Klarne mogu se izvršiti u USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK i NOK.

Klarnina naknada za obradu ovisi o iznosu koji se polaže, ali oni su obično manji i ne utječu toliko na sredstva. Većina načina plaćanja putem interneta naplaćuju transakcijske naknade kao standardnu značajku.

Dodavanje sredstava putem Klarne
Povlačenje sredstava na Klarni

Povlačenje sredstava na Klarni

Povlačenje sredstava s računa za klađenje putem Klarne je jednostavno i slično većini načina plaćanja na tržištu.

Jednostavno se prijavite na svoju stranicu trgovca (u ovom slučaju, mjesto za klađenje) i prijeđite na uobičajenu opciju povlačenja. Zatim odaberite Klarna kao preferirani način plaćanja. To će vas dovesti do sljedećeg koraka naznačavanja iznosa željenog za povlačenje. Nakon što su dati svi relevantni detalji, sve što treba učiniti je potvrditi i autorizirati transakciju.

Čim se to učini, povlačenje će biti obrađeno i prikazano na vašem bankovnom računu što je prije moguće.

Također je vrijedno zapamtiti da čak i kada je a stranica za klađenje prihvaća depozite putem Klarne, možda neće biti prihvaćeni za isplate. Ovo je jedan od glavnih nedostataka koji koče kladionike da koriste ovu uslugu plaćanja budući da je Klarna već ograničena na 13 zemalja i nekoliko kladionica.

U tom slučaju mogu biti potrebni alternativni kanali plaćanja za povlačenje sredstava kao što su e-novčanici kao što su Neteller ili Paypal, ili će možda poslužiti izravni bankovni prijenos.

Imajte na umu da ako dođe do kašnjenja, to je najvjerojatnije zbog vremena čekanja u banci, održavanja ili državnih praznika i vikenda.

Za podizanje sredstava putem Klarne mogu se primjenjivati neke naknade, a iznos ovisi o iznosu koji se povlači. Ovo nije neka crvena zastava, jer je to prilično standardna praksa za većinu načina plaćanja.

Povlačenje sredstava na Klarni
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Spektakularni show Katy Perry na poluvremenu: rođenje viralne senzacije
2023-11-10

Spektakularni show Katy Perry na poluvremenu: rođenje viralne senzacije

U ovotjednom Pop Culture Rewindu osvrćemo se na nezaboravni trenutak kada je emisija Katy Perry u poluvremenu Super Bowla postala viralna senzacija. Dok su se Patriots i Seahawksi borili na terenu tijekom Super Bowla XLIX, Katy Perry je pružila zapanjujuću izvedbu koja je ostavila trajan dojam.

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit redovitom tjelovježbom
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravlje i dobrobit redovitom tjelovježbom

Redovita tjelovježba ima brojne dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje. Može pomoći u prevenciji kroničnih bolesti kao što su bolesti srca, dijabetes i određene vrste raka. Vježbanje također poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sustava, jača mišiće i kosti te pomaže u održavanju zdrave težine. Osim fizičkih dobrobiti, pokazalo se da tjelovježba smanjuje simptome depresije i tjeskobe, poboljšava raspoloženje i poboljšava kognitivne funkcije. Redovita tjelovježba također može poboljšati kvalitetu sna i povećati razinu energije. Općenito, uključivanje redovite tjelovježbe u vašu rutinu može imati pozitivan učinak na vaše cjelokupno blagostanje.

Sjećanje na Boba Knighta: Trajna ostavština legendarnog trenera
2023-11-02

Sjećanje na Boba Knighta: Trajna ostavština legendarnog trenera

Bob Knight, legendarni košarkaški trener, preminuo je u 83. godini života. Poznat po svojoj uspješnoj karijeri na Sveučilištu Indiana, gdje je osvojio tri nacionalna naslova, uključujući sezonu bez poraza, Knight iza sebe ostavlja trajno nasljeđe u svijetu sveučilišne košarke.

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija
2023-10-31

Budućnost sportskih sadržaja uživo: širenje izvan prijenosa uživo kako bi se zadovoljili zahtjevi multitaskinga digitalnih medija

Sljedeća generacija mlađih ljubitelja sportske televizije uživo uključuje se u digitalno multitasking ponašanje, što zahtijeva stvaranje više kratkotrajnih sadržaja povezanih sa sportom kako bi se održao njihov interes. Voditelji industrije prepoznaju ovu potrebu, s gotovo 80% vjerujući da bi se sportski sadržaj trebao proširiti izvan sportskih prijenosa i emitiranja uživo.