Najbolje 10 GiroPay kladionice za 2024

GiroPay je njemački način plaćanja putem interneta u vlasništvu GiroPay GmbH i partner je s više od 1500 bankarskih institucija. Osnovan 2005. i pokrenut u veljači 2006., omogućuje brze, izravne bankovne transfere s PIN-om i TAN-om. Za razliku od tradicionalnih bankovnih transakcija, klijenti ne moraju čekati na potvrdu jer je novac dostupan odmah nakon uspješnog prijenosa.

Većina Giropay stranica za klađenje prihvaća igrače iz Njemačke i Austrije. Više od 40 milijuna korisnika dolazi iz dvije europske zemlje. Zahvaljujući visokoj razini sigurnosti koju GiroPay nudi, oko 16% online transakcija u Njemačkoj odvija se putem ovog načina plaćanja.

Najbolje 10 GiroPay kladionice za 2024
Kako napraviti depozit na GiroPayKako napraviti izravni depozit s GiroPayomKako izvršiti isplatu s GiroPay-om?
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti depozit na GiroPay

Kako napraviti depozit na GiroPay

Kladionici koji žele financirati svoje novčane račune GiroPayom trebaju samo bankovni račun koji omogućuje internetsko bankarstvo. Bankovni račun mora biti postavljen za autentifikacijski broj transakcije. Uplate iz banaka na kladioničarske stranice putem GiroPaya su trenutne.

Povezivanje Giropaya s bankovnim računom

Banke koje su u partnerstvu s GiroPayom korisnicima pružaju isto iskustvo kao i portali za internet bankarstvo banaka. To je poput proširenja za bankovnu aplikaciju koja provjerava transakcije PIN-om i TAN-om. Popularni bankarski partneri uključuju Sparkasse i kooperativne banke.

Kako napraviti depozit na GiroPay
Kako napraviti izravni depozit s GiroPayom

Kako napraviti izravni depozit s GiroPayom

Do depozit na web stranici za klađenje, igrač odabire svoju željenu banku i povezuje se s GiroPayom putem sigurnog bankovnog okruženja. Nakon prijave mogu pristupiti bankovnom računu i raspoloživim sredstvima. TAN dolazi za stvaranje unaprijed popunjenog prijenosa.

Polog se odobrava nakon što korisnik unese PIN ili broj računa. Razmjena ovih osjetljivih podataka odvija se između klijenta i njegove banke bez uključivanja web stranice za kockanje. Banka autorizira plaćanje u stvarnom vremenu nakon što skine novac s bankovnog računa klijenta.

Tada kladionica dobiva isti iznos i potvrdu u stvarnom vremenu od banke. Igrač također dobiva poruku potvrde da je njegov depozit uspješan.

Dnevni limit depozita za Giropay

GiroPay dopušta online plaćanja do 10.000 € po transakciji. Obveza depozita iznad 10.000 € ostaje na trgovcu (operateru igara na sreću). Dnevni maksimalni prenosivi iznos je 50.000 €. Ali te granice mogu biti niže ili više na web-mjestu za kockanje.

Polog na mobitel

Za mobilne transakcije korisnik se mora registrirati putem svog pametnog telefona. Ne postoji aplikacija GiroPay, iako se plaćanja mogu obraditi putem mobilnih preglednika s istim visokim sigurnosnim standardima kao i verzija za stolna računala.

Zaštita podataka je vrhunska kada koristite sigurnog bankarskog pružatelja kao što je Sparkasse. Kompatibilnost GiroPay mobile razlikuje se od banke do banke. Neke su stranice internetskog bankarstva optimizirane za mobilne uređaje, dok su druge sporije na malim uređajima.

Kako napraviti izravni depozit s GiroPayom
Kako izvršiti isplatu s GiroPay-om?

Kako izvršiti isplatu s GiroPay-om?

Dobici se ne mogu prenijeti na GiroPay račun. Igrač bi trebao koristiti svoje osobne bankovne račune kada zahtijeva isplatu sa stranice za klađenje. Obično se sredstva odmah prenose u odabranu banku.

Većina operatera za igre na sreću ne naplaćuje GiroPay igračima naknade za povlačenje. Međutim, neke banke mogu naplatiti naknadu, ovisno o iznosu koji je unovčen.

Dnevni limit povlačenja na GiroPay kladionici?

Maksimalni limit isplate je 50.000 €, ali to može varirati ovisno o banci koja se koristi. Obično, kada igrač koristi GiroPay za servisiranje svojih oklada, platforma će zapamtiti ovaj odabir.

Radi sigurnosti, pružatelj klađenja usmjerava isplate u najnoviju banku koja je koristila za financiranje računa u roku od 12 mjeseci. Ako klijent želi koristiti drugu banku, morat će je izbrisati iz novčanika.

Koja su vremena obrade?

Nakon što je bankovni račun povezan i transakcija pokrenuta, igrač može odmah unovčiti svoj dobitak. Većina ponuđača igara ne naplaćuje povlačenje.

Mogu li povući na mobitelu?

Da. Iako GiroPay nema softversku aplikaciju za mobitele, korisnici se mogu prijaviti u svoje internet bankarstvo putem mobilnih uređaja koje podržava njihova platforma za kockanje

Kako izvršiti isplatu s GiroPay-om?
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak