Najbolje 10 AstroPay kladionice za 2024

AstroPay je online prepaid kartica koja igračima omogućuje plaćanje i isplate na brojne načine. Te metode uključuju Visa, MasterCard i Google pay, dio od preko 200 podržanih metoda. Ima preko 200 registriranih korisnika i ureda u Velikoj Britaniji i Južnoj Americi.

AstroPay je prihvaćen na mnogim stranicama za sportsko klađenje iz različitih regija jer je jednostavan i lak za korištenje. Igrači mogu nadopuniti svoje račune za klađenje pomoću virtualnih prepaid kartica koje nude operateri podrške. Na ovaj način igrači mogu primiti svoje dobitke bez muke poput čekanja da ček stigne poštom.

Najbolje 10 AstroPay kladionice za 2024
Kako napraviti depozit uz AstroPayKako izvršiti isplatu uz AstroPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Kako napraviti depozit uz AstroPay

Kako napraviti depozit uz AstroPay

AstroPay također nudi platformu s više valuta, što znači da igrači mogu igrati u više od 20 valuta diljem svijeta. Davatelja možete povezati s bankovnim računom u bilo kojoj zemlji, ali to će ovisiti o načinu plaćanja koji želite koristiti.

Na primjer, ako želite uplatiti novac bankovnom doznakom, on mora biti u istoj zemlji u kojoj se nalazi bankovni račun.

Još način polaganja uz AstroPay je putem kreditnih ili debitnih kartica kao što su Visa i MasterCard. Da biste dovršili depozit, morate navesti broj svoje kartice, datum isteka i CVC kod.

Da biste uplatili novac putem AstroPaya, morat ćete otvoriti račun na platformi. To je besplatno i traje samo nekoliko minuta. Prvo morate kreirati svoje korisničko ime i lozinku, a zatim odabrati valutu u kojoj želite da se prikaže vaš saldo.

Čim se ti podaci postave, možete nastaviti i uplatiti na jedan od dostupnih načina plaćanja.

Maksimalni limit depozita ovisi o mjestu za klađenje. Kreće se između 7000 i 10 000 USD po danu, a maksimalni iznos koji se može uplatiti je 100 000 USD mjesečno. Osim toga, dostupna je i opcija mobilnog telefona.

Možete koristiti mobilnu verziju web-mjesta da biste dovršili svoj depozit tako što ćete pristupiti AstroPay-u na svom telefonu. Sve što trebate unijeti svoje korisničko ime, lozinku i iznos.

Kako napraviti depozit uz AstroPay
Kako izvršiti isplatu uz AstroPay

Kako izvršiti isplatu uz AstroPay

Ako želite isplatu putem AstroPaya, potrebne su neke dodatne informacije. Osim korisničkog imena i lozinke, trebat će vam broj kartice, datum isteka i CVC kod, kao i kopija osobne iskaznice ili putovnice.

Minimalni iznos isplate je 100 eura (111 USD), a maksimalni limit varira ovisno o svako mjesto za klađenje.

Za isplate, vrijeme obrade može potrajati do 3 dana. Međutim, to ovisi o kojoj je sportskoj kladionici riječ. Na primjer, možda ćete moći dobiti svoj novac u roku od 24 sata ili, u nekim slučajevima, ili čak u samo nekoliko minuta s određenim.

AstroPay je samo pokretna traka, a njegova pouzdanost uvelike ovisi o stranici za klađenje koju koristite. Povrh toga, možete koristiti opciju mobilnog telefona za isplatu. AstroPay-u morate pristupiti putem web stranice na svom mobilnom telefonu i unijeti sve podatke koje zahtijeva kladionica.

Nakon što je to učinjeno, čekate dva dana da se isplata prenese na vaš bankovni račun. Ako se to ne dogodi, možete kontaktirati AstroPay i zatražiti povrat novca.

Ljubitelji klađenja i kladionice vole AstroPay zbog čimbenika poput sigurnosti, dostupnosti i pouzdanosti, a svi su oni ključni aspekti klađenja.

Podržane metode znače da ga igrači mogu koristiti sa svih strana svijeta. Dostupnost mobilnog prijenosa čini ga još praktičnijim s obzirom na to da većina korisnika interneta (i sportskih kladionica) danas koristi ručne uređaje za pristup internetu.

Kako izvršiti isplatu uz AstroPay
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak