Opća politika

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterLuka NovakWriter

Politika privatnosti

Razumijemo da je prikupljanje podataka i informacija od naših korisnika obvezno, ali smo također svjesni važnosti sigurnosti naših korisnika. Mi u BettingRankeru koristimo samo minimalne informacije koje su nam važne.

Korisnici koji posjećuju web stranicu BettingRanker prihvaćaju prihvaćanje uvjeta naših pravila o privatnosti i kolačićima. U ovoj politici možete pročitati za što koristimo podatke naših korisnika.

Ako se korisnik ne slaže s ovom politikom privatnosti ili ne želi da koristimo bilo koju vrstu informacija koje je korisnik dao, može slobodno prestati koristiti našu web stranicu. BettingRanker zadržava pravo izmjene ove Politike privatnosti. Svi korisnici ove stranice prihvaćaju sve promjene naših pravila korištenjem naše web stranice.

Politika kolačića

Ova pravila o kolačićima odnose se na bettingranker.com, kao i na druge domene povezane s robnom markom. Kako bismo osigurali nesmetan rad ove web stranice, koristimo kolačiće. Ovi kolačići ne spremaju nikakve osobne podatke ili pojedinosti o korisniku. Naši kolačići se mogu onemogućiti u bilo kojem trenutku isključivanjem u postavkama preglednika. Međutim, nakon isključivanja kolačića može doći do gubitka funkcije web stranice.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji koristimo za prikupljanje općih informacija o korisnicima nakon što su na našoj web stranici. Ovaj alat pomaže vidjeti koje stranice korisnici posjećuju i koliko dugo ostaju na našoj web stranici. Imajte na umu da Google Analytics nikada ne pohranjuje privatne podatke.

Matomo - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji je vrlo sličan onome za što se koristi Google Analytics. Matomo prikuplja općenite podatke o korisnicima koji nam pomažu u optimizaciji web stranice BettingRanker.

Javne površine stranice

Budite svjesni otkrivanja bilo kakvih osobnih podataka na bilo kojoj od naših drugih web stranica. Informacije koje korisnik pruži na javnom području stranice postat će javne informacije.

Operateri trećih strana mogu koristiti pojedinosti i osobne podatke postavljene na bilo koja javna područja interneta kao što su forumi ili chatovi uživo. To može rezultirati primanjem neželjenih poruka i reklama.

Komunikacija

Ako ste već naveli osobne podatke, BettingRanker vam može povremeno slati informacije o našoj web stranici ili povremeno o nepovezanim uslugama.

Ako smatrate da je ovo nezgodno, možete prestati primati poruke od BettingRankera u bilo kojem trenutku. Možete odbiti da nam date pojedinosti kada tražimo informacije ili se možete ukloniti s bilo kojeg od popisa kontakata.

Provjerite jesu li vaša lozinka i podaci računa uvijek sigurni. Nikada ne dijelite podatke o svom računu ni s kim i imajte na umu da davanje osobnih podataka na internetu možda nije sigurno.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Natalie "OddsQueen" Turner, koja dolazi iz živahnog grada Toronta, pokretačka je snaga iza BettingRankera. S dva desetljeća u industriji klađenja, njezina neusporediva stručnost i vizionarsko vodstvo učinili su BettingRanker platformom za sve stvari vezane uz sportsko klađenje.

Send email
More posts by Natalie Turner