Zavirite u Betssonovu užurbanu 2022

Novosti

2022-09-21

Osnovan 1963. godine, Betsson je jedno od najvećih imena u industriji online kockanja. Njegovo postojanje u srcu zabave više od pet desetljeća dokaz je da je ova kladionica dosljedno pružala na najvišoj razini.

Zavirite u Betssonovu užurbanu 2022

U početku kasino koji se uglavnom bavio igrama na automatima, Betsson se tek 2005. upustio u sportsko klađenje putem interneta. Trenutno je sportsko klađenje preuzelo odjel kasina, postavši Betssonova glavna specijalnost. Ovdje se online sportskim kladionicima nude tisuće tržišta klađenja i velikodušni poticaji za igranje.

U novije vrijeme, Betsson je obznanio svoje namjere da preraste u globalno mjesto za online klađenje. Ako su nedavna partnerstva u sportskoj industriji išta za reći, Betsson ima svoj cilj učvrstiti svoju poziciju među najboljim svjetskim platformama za sportsko klađenje.

Samo u 2022., ovaj je kladioničar sklapao goleme poslove s ključnim igračima u industriji sportskog klađenja. Evo nekoliko Betssonovih nedavnih poslova.

Betsson je imenovan Colo Colo službenim sponzorom 2022

Colo Colo, čileanski vrhunski tim, nedavno je sklopio ugovor s Betssonom kao svojim službenim sponzorom. Ovim potezom Betsson je napredovao u širenju na južnoameričko tržište sportskog klađenja, što je u skladu s njihovom strategijom brenda partnerstva s lokalnim i međunarodnim sportskim tijelima.

Prije godinu dana, 2021., Betsson je bio prilično zaposlen u Latinskoj Americi, gdje je kladioničar postao službeni sponzor peruanske Lige 1 i čileanskog Campeonato de Ascenso. Uz njihovu potporu južnoameričkom nogometu proširenu na Colo Colo, Betssonova pozicija na međunarodnoj razini je spremna rasti.

Betsson postaje službeni partner ženskog CONMEBOL Copa America 2022

Počevši od 8. do 30. lipnja, ženski CONMEBOL Copa America koji se održava u Columbiji imat će Betsson kao službenog partnera. Ovo dodatno naglašava Betssonovu namjeru da učvrsti svoju bazu u Južnoj Americi, koja je inspirirana ponudama tvrtke u regiji.

Ovaj potez dolazi nakon sponzoriranja muškog CONMEBOL Copa América 2021. Kao ekskluzivni partner ženskog CONMEBOL Copa America 2022, Betsson je pokazao svoju namjeru da zajamči sigurno i zabavno iskustvo klađenja za svoje klijente, posebno one iz Južne Amerike.

Betsson je partner s AC Millan's Regional

Nakon uspješne sezone 2021.-2022., u kojoj je AC Millan okrunjen naslovom prvaka Serie A, Betsson je sklopio sporazum s talijanskim nogometnim velikanom prema kojem će klub postati njihov službeni partner za Latinsku Ameriku. Ovo novo partnerstvo učvršćuje njegovu prisutnost u Latinskoj Americi, gdje klub uživa veliki broj sljedbenika.

Kao dio dogovora, Betsson će sada uživati u ekskluzivnosti korištenja IP-a od strane AC Millana u regiji, zajedno s nekim brendiranjem na web stranici i stadionu AC Millana. Ova dobra stvar u vezi s ovim ugovorom je da ne samo da služi interesima glavnih igrača, u ovom slučaju, Betssona i Ac Millana, već će također učiniti da se navijači iz regije osjećaju bliže timu.

Betsson postaje službeni sponzor za EKO

Ovogodišnji EKO Acropolis rally održat će se od 8. do 11. rujna na Olimpijskom stadionu u Grčkoj. Tisuće gledatelja svjedočit će ovom događaju. Tijekom vodećeg događaja, koji je organizirao zamjenik ministra sporta, službeno je objavljeno da će Betsson drugu godinu sponzorirati EKO rally.

Ovaj potez imao je za cilj povećati popularnost Betssona u Grčkoj. No, također je vrijedno napomenuti da je Betsson to također iskoristio kao priliku da vrati državi, s obzirom na to da je kladionica također licencirana u Grčkoj.

Betsson je partner s GoldenRace

GoldenRace je potpisao ugovor s Betssonom. Ovim će ugovorom Betsson steći ekskluzivna prava na pružanje GoldenRace igara. Kao takvi, grčki igrači sada mogu uživati u GoldenRace virtualnim sportovima. Ovo partnerstvo dolazi u pravodobnom trenutku kada sportski kladionici u zemlji traže nove načine klađenja na profitabilne sportove.

U svojoj predanosti ponudi online kladioničarima na sportske sportove svježeg sadržaja, ovo partnerstvo spremno je unijeti dašak svježeg zraka u Betssonovu ogromnu ponudu. Kao rezultat toga, i Betsson i GoldenRace mogu napraviti veliki napredak na grčkom tržištu online sportskog klađenja, gdje tvrtke posluju s velikim uspjehom.

Zašto Betsson?

Većina današnjih sportskih kladioničara smatra da su online kladioničari s gomilom iskustva sigurniji od novih startupa. Kao takva, s obzirom da je Betsson u industriji kockanja više od pola stoljeća, ova je kladionica nedvojbeno prava opcija za svakog kladioničara.

Većina današnjih kladioničara želi se pridružiti stranica za online sportsko klađenje koji je licenciran i reguliran. A Betsson je dobro reguliran kladioničar, s licencama Malte Gaming Authority i UK Gaming Commission, između ostalih vjerodostojnih jurisdikcija. To znači da su igrači sigurni u pošteno i vrhunsko kockanje

Općenito, Betsson je jedna od rijetkih dobro vođenih online kladionica koja se pokazala iznimno popularnom. Uz veliku kolekciju igara i tržišta klađenja, konkurentne koeficijente i profesionalnu službu za korisnike, ne čudi što igračima nudi ugodno iskustvo.

Najnovije vijesti

Što trebate znati o NASCAR klađenju
2023-03-22

Što trebate znati o NASCAR klađenju

Novosti