Vrhunski vodič za klađenje na sveučilišni nogomet

Novosti

2023-02-15

Eddy Cheung

Klađenje na sveučilišni nogomet raj je za kockare od rujna do nove godine. S više od 75 utakmica na rasporedu svake subote, postoji nekoliko prilika za akciju i uživanje. Ovaj je vodič namijenjen vama ako ste novi na tržištu kockanja i želite naučiti osnove prije nego što se prvi put kladite na sveučilišni nogomet.

Vrhunski vodič za klađenje na sveučilišni nogomet

Ovaj će vodič istražiti kako se utvrđuju koeficijenti i različite brojke raspodjele bodova i ponude s kojima se možete susresti prije i tijekom igara. Osim toga, to će vam omogućiti neki fakultet savjeti za klađenje procijeniti prije ulaganja značajne količine novca u određene igre.

Ako želite poboljšati svoje klađenje na sveučilišni nogomet, nastavite čitati.

Zašto je klađenje na sveučilišni nogomet popularno?

Klađenje na američki nogomet je enormno. Što kažete na sveučilišni nogomet? Zašto je tako popularan?

Sve je to zbog ponosa fakulteta.

Kao prvo, na kocki je značajna količina ponosa. Možete shvatiti jeste li išli na veliko javno sveučilište, manje privatno sveučilište ili bilo što drugo. Čak i ako niste pohađali određenu školu, ali ste navijač zbog rodbine ili regije, možda ćete cijeniti osjećaj pripadnosti koledž nogometa. Subota može biti dobro vrijeme za gledajte svoj omiljeni tim s obitelji, vršnjacima i drugim tvrdoglavim igračima vašeg omiljenog tima.

Sveučilišne nogometne utakmice više nisu ograničene na subote.

Osim vikenda sveučilišnog nogometa, svaki tjedan u sezoni igraju utakmice. Većina radnih večeri uključuje utakmicu sveučilišnog nogometa za klađenje, bilo da ste zainteresirani za klađenje na MACtion igricu utorkom ili srijedom ili AAC utakmicu tijekom tjedna.

Klađenje na sveučilišni nogomet donosi neočekivane rezultate.

Možda je najveći razlog zašto uživamo u gledanju sveučilišnog nogometa "vrućina". Malo je sportova koji to bolje pokazuju od sveučilišnog nogometa. Iako postoji prividna simetrija, pandemonij uvijek nađe ulaz. Vjerojatnije je da ćete vidjeti rutinske greške, lude završnice i otkačene trikove koje profesionalci ne bi pokušali u NFL-u. Jednostavno rečeno, nepredvidivo je.

NFL protiv strategija klađenja na sveučilišni nogomet

Jeste li iskusan NFL kladioničar koji želi ući na sveučilišno tržište koristeći najbolje tehnike klađenja na sveučilišni nogomet?

Budimo jasni: NFL i NCAA nogomet nisu isti. Da, bave se istim sportom i bodovi se skupljaju na sličan način, ali klađenje je vrlo različito.

To također znači da su savjeti za klađenje na sveučilišni nogomet bili kladiti se na nogomet u NCAA vrlo se razlikuju od onih koji se koriste u NFL-u. Usporedimo klađenje na NFL i sveučilišni nogomet.

  • Broj timova: Analiza zahtijeva brojke. Dok je proučavanje 32 NFL momčadi relativno jednostavno, procjena 128 sveučilišnih nogometnih momčadi postaje ogroman pothvat. Osim toga, više sveučilišnih timova znači više mečeva za klađenje i više vrijednih prilika.
  • Kvalitet tima: Unatoč razlikama u kvaliteti, svaka NFL momčad ima priliku za pobjedu. U sveučilišnom nogometu razlika u talentu može osigurati uspjeh.
  • Opseg aktivnosti klađenja: NFL privlači više uloga od sveučilišnog nogometa, što znači da će kladionice i online kockarske usluge to učiniti uložiti više u NFL. Koeficijenti za sveučilišni nogomet manje su popularni, što ih čini jednostavnijim za nadmašivanje.
  • Vrste oklada: Klađenje na fakultetski nogomet na mreži slično je klađenju na NFL. Spread, novčane linije, parlays i teaseri standardne su oklade. Također možete isprobati egzotične vrste klađenja poput "ako oklade"

Vrste oklada na sveučilišni nogomet

Broj oklada na sveučilišni nogomet i igara na koje se možete kladiti je zapanjujući. Prođimo kroz neke od uobičajenih vrsta oklada na sveučilišne nogometne utakmice. Razumijevanje fakulteta nogometne kladionice i koeficijenti u početku nisu baš laki, ali razumijevanje koeficijenata za sveučilišni nogomet jednostavno je. Za to je potrebno vrijeme i vježba, kao i za svaku drugu stranu vještinu.

Spread Bets

Kolika je pobjednička marža?

Raspon, često poznat kao raspon bodova, broj je bodova po kojima je jedna momčad favorizirana, tj. margina pobjede koju određuje kladionica. Pokraj namaza prikazuje se velika figura koja se zove "sok". Jednostavno rečeno, ovo je trošak koji većina kladionica pripisuje vašem ulogu.

Da bi dobio takav oklad, tim mora pokriti raspon. Za svaki spread, "+" predstavlja gubitnika, dok "-" označava favorita. Evo ilustracije.

Razlika između tima A i tima B iznosi 3,5 boda, što znači da momčad A mora pobijediti s najmanje četiri boda kako bi pokrila razliku od -3,5. Obrnuto, momčad B mora ili pobijediti ili izgubiti s tri ili manje razlike kako bi pokrila svoju razliku od +3,5 bodova.

Moneyline oklade

Tko će izbiti na prvo mjesto?

Moneyline oklade na sveučilišni nogomet zanemari marginu pobjede. Sve što je važno je tko pobjeđuje u ovom obliku klađenja na sveučilišni nogomet.

Momčad A je, na primjer, favorit u novčanoj liniji -160 u odnosu na ekipu B, gubitnici u novčanoj liniji +135. Iako se radi o karakterističnijem okladu od raspona, koeficijenti novčane linije nude isti povrat. 

Ako ste se kladili na $100 na novčanoj liniji Team A i pobijedili, prikupili biste $162.50. S druge strane, pobjeda tima B rezultirala bi većom nagradom. Oklada na novčanu liniju od 100 USD uz koeficijent +135 vratila bi 235 USD.

Više/manje ili ukupne oklade

Što mislite koliko će kombiniranih poena biti postignuto u cijeloj utakmici?

Ukupan broj više/manje za tim A protiv tima B imao je 52 boda. S omjerom od -110, možete se kladiti da će natjecatelji skupiti više od 52 boda ili manje od 52 boda.

Guranje je moguće s cijelim brojevima, slično kao oklada na širenje; ako dodaju točno 52 boda, to je push i vraćaju se svi više/manje ulozi od 52 boda.

Ako momčad A pobijedi 31-23, over (ukupno 54 boda) će pogoditi i vratiti 190,91 $ na ulog od 100 $. Ako Georgia pobijedi 24-23, manje (ukupno 47 bodova) će pogoditi i vratiti 190,91 $ na ulog od 100 $.

Parlay oklade

Parlays je najnoviji trend u kladionicama za sveučilišni nogomet. Parlays je vrsta oklade u kojoj se mnogo izravnih oklada kombinira u jednu okladu. Kao rezultat toga, vaše se šanse značajno povećavaju. Međutim, vaše šanse za dobitak drastično su smanjene u usporedbi s dobitkom jedne oklade.

Ako svaki pojedini oklad u vašem parlayu pogodi, imate dobitni listić. Međutim, ako bilo koji od vaših pojedinačnih unosa ne uspije, cijeli parlay gubi. Za klađenje na sveučilišni nogomet svakog vikenda uvijek možete birati između mnoštva utakmica.

Oklade u igri ili uživo

Iako su parlayi najnoviji trend, klađenje uživo ili u igri također je vrlo popularan.

Gotovo sve sportske kladionice ažurirale su svoje internetske operacije, a tečajevi se redovito ažuriraju tijekom utakmice.

Na primjer, pretpostavimo da gledate nogometnu utakmicu i tim A povede s 14-0, ali vjerujete da se tim B može vratiti. Sportske kladionice daju kvote uživo na ažurirani raspon, novčanu liniju i ukupan broj bodova za klađenje.

Završne misli

Klađenje na sveučilišni nogomet online ne jamči da ćete odmah dobiti. Ipak, osigurali smo vam sve što vam je potrebno da jedan element formule bude ispravan, a to je najvažnije.

Još malo posla s vaše strane je sve što je preostalo: provedite potrebno istraživanje, a zatim odaberite pobjednike. Napravite strategiju, upotrijebite naše dodatne taktike online sportskog klađenja i onda ćete točno znati na koga se kladiti u sveučilišnom nogometu i uništiti internetske stranice za klađenje na sveučilišni nogomet.

Najnovije vijesti

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje
2023-03-29

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje

Novosti