Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Novosti

2022-09-28

Košarka je odmah iza nogometa po popularnosti u svijetu. Sport je utemeljen 1890-ih, što ga čini relativno svježim u usporedbi s drugim sportovima. Ima globalnu privlačnost, što se vidi po njegovoj konkurentnosti tijekom Ljetnih olimpijskih igara i NBA sezone.

Odabir najboljih stranica za klađenje na košarku

Klađenje na košarku veliki je posao u kojem svake sezone ulozi na razne košarkaške događaje iznose milijarde dolara na najboljim stranicama za košarkaško klađenje. To je isplativ sport za vlasnike timova, igrače, sportske kladionice, pa čak i kladioničare. Među njima su 22Bet, BetWinner i Megapari top stranice za klađenje na košarku preporučuju najbolji recenzenti.

22Kladite se

Europski online casino 22Kladite se osnovana je 2018. Kladioničari na košarku diljem svijeta mogu očekivati najbolje iskustvo klađenja na mreži od ove kladionice. Kupci imaju prekrasno iskustvo s njima zahvaljujući njihovom jednostavnom korisničkom sučelju i velikim koeficijentima.

Od svog početka, 22Bet je rastao diljem svijeta i Europe. Njegov brzi rast može se pripisati činjenici da nudi veliki izbor dnevnih košarkaških tržišta, izvrsne koeficijente i izvanredno korisničko iskustvo.

Raznolikost dostupnih izbora depozita čini plaćanja jednostavnima. Igračima je dostupno sve, od bankovnih transfera do kriptovaluta. Osim toga, dostupan je velik broj lokalno popularnijih tehnika. Neteller, Skrill, Qiwi, PaySafe, EcoPayz i Webmoney neki su od njih.

Parlays oklade na 22Bet

Izravna oklada na košarku, koja uključuje stavljanje uloga na jednu momčad u odnosu na raspon, među popularnim je klađenjem na košarku na 22Bet. Parlay klađenje omogućuje kockarima da kombiniraju mnoge timove u jednu okladu. Igrači mogu dodati dva do osam timova u igru. Svi ovi timovi moraju imati ukupni broj koji premašuje raspon bodova.

Raspon bodova smanjuje se kada dođe do guranja ili izvlačenja. Push se događa kada se igrači klade na tim, a ishod točno odgovara njihovoj okladi. Također, kada dođe do jednog guranja u igri s osam timova na koju se igrači klade, mijenja se u parlay sa sedam timova. Parlay s četiri tima postaje parlay s tri tima kada postoje tri pobjednika i jedan push.

Tipično, zadirkivanje dva tima postaje No Action u slučaju izjednačenog klađenja, a igrači dobivaju svoj novac natrag. Zadirkivanje triju momčadi postaje zadirkivanje za dvije momčadi ako je izjednačeno. Konačno, zadirkivanje s četiri tima mijenja se zadirkivanjem s tri tima i obrnuto.

BetWinner

BetWinner nudi više od 40 različitih tržišta, stotine igara i aktivnosti prije utakmice na košarkaškom terenu. Kladionica nudi izvrsne koeficijente za većinu utakmica i žestoko se natječe, posebno u okladama na poluvrijeme i pobjednika utakmice. Betwinner prikazuje kvote za košarku u američkom formatu kvota.

Kladitelji mogu prenositi igre i kladiti se uživo. Dodatno, mobilna kompatibilnost je besprijekorna na BetWinneru. Korisnici mogu igrati na web stranici ili preuzeti aplikaciju koja je dostupna za iOS i Android. Korisnici se mogu kladiti u pokretu, što je nevjerojatno jednostavno i lako za upravljanje.

Klađenje na 1. poluvrijeme ili četvrtine na BetWinneru

Prije početka utakmice, kladitelji se mogu kladiti na BetWinneru u prvoj četvrtini i prvom poluvremenu utakmice unutar značajke klađenja. Tim za koji se predviđa da će pokriti raspon na kraju četvrtine može se odabrati na liniji četvrtine.

Nekoliko čimbenika koje treba uzeti u obzir prilikom postavljanja ovih oklada uključuje mogućnost da momčad može voditi na početku, ali zaostajati u drugom poluvremenu. Također, momčad može imati spor početak prije nego što preuzme vodstvo u četvrtoj četvrtini. Stoga je bitno razumjeti povijesnu izvedbu, a ne samo način na koji momčad na kraju djeluje.

Megapari

Megapari je potpuno nova kladionica osnovana 2019. Povezana je s istočnom Europom i radi pod licencom Curacao. Igrači se mogu jednostavno prijaviti putem društvenih medija, telefonske potvrde ili e-pošte.
Megapari nudi pouzdane statistike s jednostavnim, sigurnim i praktičnim opcijama plaćanja za igrače. Mnogo tisuća čestih korisnika vjeruje web stranici. Korisnici se mogu kladiti na web stranici s potpunim povjerenjem jer nudi visoku razinu sigurnosti i anonimnosti, a usluga je iznimno profesionalna.

Klađenje na budućnost košarke u Megapariju

Kada se igrači klade na budućnost, oni predviđaju da će tim biti toliko dobar da će osvojiti sve. Netko se može okladiti samo na temelju predosjećaja. No kladioničari to mogu učiniti i koristeći statistiku iz nedavne prošlosti. Mogu se kladiti da će momčad osvojiti svoju konferenciju ili naslov lige ako izgube prve tri utakmice. Izgledi bi se mogli iznenada promijeniti. Međutim, Megapari jamči isplatu prema koeficijentima koji su na snazi prilikom postavljanja svih oklada.

Klađenje na rekvizite u Megapariju

Klađenje na košarkaške rekvizite temelji se na statistici. Pojedinci se u biti klade na igračevu izvedbu tijekom igre i koliko će dobro ili loše proći. Alternativno, igrači u Megapariju mogu se kladiti da će igrač postići ili neće postići više od 50 poena u utakmici.

Strategije klađenja na košarku na gore navedenim stranicama

Prvo se mora uzeti u obzir učinak momčadi tijekom tekuće sezone. Također, igrači moraju uzeti u obzir prethodnu izvedbu tima uz trenutnu metriku. Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je koliko dobro radi svaki igrač pojedinačno. Treba biti ažuriran o ozljedama momčadi i igračima koji će vjerojatno započeti utakmicu.

Ispitivanje rasporeda momčadi također je bitan faktor. S 82 utakmice u sažetoj sezoni, mogli bi putovati na svoj sljedeći teren svakih nekoliko dana. Na njihovu učinkovitost mogla bi utjecati iscrpljenost uzrokovana zauzetim rasporedom.

Najnovije vijesti

Što trebate znati o NASCAR klađenju
2023-03-22

Što trebate znati o NASCAR klađenju

Novosti