Mogu li kladioničarske stranice zabraniti kladioničarima?

Novosti

2023-01-25

Da, tako je kako zvuči. Internetska kladionica može zabraniti kladioničaru i prestati primati oklade od njega. Zabrana može biti uzrokovana brojnim razlozima, od kojih ćemo neke istražiti u ovom postu. 

Mogu li kladioničarske stranice zabraniti kladioničarima?

I iako se neki od razloga igračima mogu činiti nepoštenima, svi su opravdani. Stoga, oni koji su se pitali "može li me sportska kladionica zabraniti?" mogu biti sigurni da je zabrana vrlo moguća. Prije razmatranja što može izazvati zabranu, važno je pogledati što znači biti zabranjen od strane kladionice.

Što podrazumijeva zabrana od strane kladionice?

Kada kladioničara banira internetska sportska kladionica, to znači da se ne može kladiti na mjestu. Zabrana može biti trajna ili privremena, ovisno o odluci kladioničara. Kao profitabilna tvrtka, knjiga ima pravo birati s kim će poslovati. Jedna stvar koju treba imati na umu je da je odluka o zabrani isključivo diskrecijsko pravo stranice.

Razlozi zašto igrač može biti zabranjen

Kao što je spomenuto u preliminarnom dijelu, postoje različiti razlozi zbog kojih mjesta za klađenje mogu zabraniti kladioničare. Ovaj će članak pokušati detaljno opisati najčešće uzroke i kako ih igrači mogu izbjeći.

Previše pobjede

''Mogu li dobiti zabranu zbog pobjede?'' Iako se ovo čini glupim pitanjem, igrači bi trebali znati da ih kladioničarska stranica može zabraniti ako pobjeđuju previše. Vrijedno je naglasiti da kladionice i kladionice postoje da bi ostvarivale zaradu. Kao takvi, ne mogu biti sretni kada igrač često pobjeđuje. Da, objavljuju dobitnike jackpota i čak ih koriste za reklamu, ali istina je da nikad nisu sretni zbog dobitnika.

Kada kladionica primijeti da netko dobiva previše, za njih to znači bilo koji od sljedećih slučajeva:

  • Kladioničar primjenjuje strategiju koja iskorištava slabost u sustavu kladioničara
  • Kladilac je vrlo vješt i iskusan u davanju točnih predviđanja

svi platforme za online sportsko klađenje uložili su u složene algoritme koji mogu lako pratiti i uhvatiti sve anomalije u njihovom sustavu. Pobjeđivati previše ili prečesto zapravo je anomalija u očima kladioničara. Scenariji koji mogu rezultirati prevelikim dobitkom uključuju:

Klađenje na tržišna niša

Većina kladioničara neće ni trepnuti ako je tako klađenje na to tko će osvojiti La Ligu ili Engleska Premier liga igra. Nije važno koliko oklada netko dobije; kladioničari su uvijek sigurni u cijene koje postavljaju. 

Da, oni ne vjeruju da ih igrači mogu redovito pobijediti jer ulažu puno pažnje, novca (u smislu istraživanja) i vremena na velike mečeve. Čak i ako netko dobije veliki dobitak, izgubljene oklade obično su dovoljne da nadoknade sve gubitke i donesu nešto profita. To je zato što velike igre privlače mnoge kladioničare.

Nasuprot tome, kladioničari ne ulažu puno resursa u manje lige ili utakmice jer su oklade ovdje obično manje. Dakle, kladioničaru je lako prepoznati rupu u zakonu na tržištu i iskoristiti je samo zato što kladioničar nije uložio u istraživanje prije postavljanja cijena. Ovo može dati kladitelju prednost nad kućom. Ako se to događa češće, kladioničarska stranica možda neće imati drugu opciju nego banirati kladioničara.

Arbing

Arbing, također poznat kao arbitražno klađenje, je čin iskorištavanja precijenjenih tržišta kako bi se pobijedila kladionica. Kada su tržišta precijenjena, kladioničar se može kladiti na sve moguće ishode i svejedno ostvariti profit. Mnoge kladionice smatraju arbing neprihvatljivim jer gube novac.

Zlouporaba bonusa i promocija

Neki ljudi kladiti se koristeći bonuse samo. Ako nagrada nije dostupna, čekat će dok ne bude dostupna. Kada se upisuje u bilo koju internetsku kladionicu, kladioničar očekuje da će kladioničar u nekom trenutku uplatiti depozit i kladiti se vlastitim novcem. 

Ako se to ne dogodi, onda poslu čine više štete nego koristi. Stoga bi najprikladnije rješenje mogla biti zabrana korištenja stranice kladionice.

Drugi razlozi koji mogu opravdati zabranu

  • Održavanje više računa za klađenje na istom mjestu za sportsko klađenje
  • Upotreba uvredljivog jezika protiv osoblja sportske kladionice
  • Potpuno odbacivanje bonusa i promaknuća

Savjeti kako izbjeći da vas kladioničari zabrane

Nitko nije imun na zabranu kada se kladite online. Nije važno koliko je tko pametan; mogli bi biti zabranjeni iz ovog ili onog razloga. U nekim slučajevima razlozi nadilaze one koji su navedeni u ovom članku. Evo nekoliko savjeta kako izbjeći zabranu:

  • Pametno korištenje bonusa i promocija
  • Izbjegavanje uvredljivog izražavanja protiv osoblja stranice kada se pojavi problem
  • Imati jedan kladioničarski račun na određenom mjestu
  • Stavljanje mješavine oklada
  • Klađenje na niz liga

Najnovije vijesti

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje
2023-03-29

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje

Novosti