Betsafe je partner s inovacijama u igricama

Novosti

2022-12-14

Za nastavak pružanja platformskih i upravljanih usluga, Gaming Innovation Group Inc. i Grupa Betsson pregovarao o dugoročnom produžetku partnerstva. Partnerstvo se sastoji od cjelokupnog poslovanja na nekoliko teritorija i korisničke službe. Ugovor će trajati do 2025. godine, zahvaljujući produljenju od tri godine.

Betsafe je partner s inovacijama u igricama

Nakon sporazuma, GiG će također uvesti nekoliko novih tržišta u razvoju, demonstrirajući sposobnost Betsafea da proširi prve marke na regulirana tržišta izvan njihovih osnovnih tržišta.

Kako će partnerstvo pomoći u širenju

Richard Brown, izvršni direktor GiG-a, rekao je da su oduševljeni nastavkom suradnje s Betsson grupom u nadolazećim godinama. Tijekom proteklih nekoliko godina prešli su na isključivo B2B naglasak, primarni interni cilj. Partnerstvo će omogućiti da i Betsson i GiG-ovi poslovi imaju više tržišnih izgleda i da će moći rasti i na sadašnjim i na novim tržištima.

GiG će igrati značajnu ulogu u Betsafeovoj strategiji rasta kao pružatelja platforme. Prema riječima direktora, vjeruju da GiG može podržati njihovo širenje na postojeća i nova tržišta. Gaming Innovation Group ima za cilj svoju platformu certificirati na velikom i raznolikom broju lokalno reguliranih tržišta.

Davatelj nastoji biti u mogućnosti uzeti jake multinacionalne i lokalne marke na mreži na tim tržištima u nastajanju s vrhunskom tehnologijom i ponudom proizvoda. Da bi to učinila, tvrtka vidi značajnu priliku da bude brza i agilna.

Lansiranje brenda Betsafe u Coloradu

Kroz suradnju s Dostal Alley, Betsson je najavio lansiranje svoje mobilne aplikacije sportske kladionice u Coloradu pod brendom Betsafe. Kupci u državi moći će se kladiti na razne sportove i natjecanja pomoću aplikacije Betsafe, koja također nudi nekoliko klađenja i Metode Plačanja

Betsson je tvrdio da su značajne regulatorne i tehnološke pripreme dovršene za lansiranje u Coloradu, a njegova sportska kladionica također je dobila GLI 33 akreditaciju od Gaming Laboratories International.

Operater je također rekao da će mu pokretanje svoje B2C sportske kladionice u državi omogućiti da pokaže svoju prilagođenu sportsku kladionicu prilagođenu SAD-u potencijalnim i trenutnim operaterima u zemlji, podupirući svoju tamošnju B2B strategiju.

Kako će Betsafe upravljati regionalnim operacijama

Prema Betssonovom predsjedniku i izvršnom direktoru, Pontusu Lindwallu, otvaranje ekskluzivne sportske kladionice u SAD-u označava značajnu prekretnicu. Kako bi pomogao svojim regionalnim B2B aktivnostima, Betsson je otvorio ured u središtu Denvera. Osim toga, njegovim B2C operacijama upravljat će se s nove lokacije.

Prema Lindwallu, ovo će povećati svjetski doseg Betssona i dodatno ojačati njihove B2B i B2C ciljeve kako ulaze na novi kontinent. Pripisao je zasluge naporima koje su timovi za proizvode i tehnologiju tvrtke uložili tijekom mnogo mjeseci kako bi stvorili proizvod posebno za američko tržište.

Partnerstvo s pružateljem usluga plaćanja Nuvei

Kako bi pomogao švedskoj tvrtki za igre na sreću Betsson Group da dodatno proširi svoju online sportsku kladionicu na američku platformu za plaćanje, Nuvei se udružio s kladioničarem. Igrači, stoga, mogu automatski uplatiti novac na svoje Betsafe račune sa svojih bankovnih računa koristeći Nuveijevu mogućnost trenutnog bankovnog prijenosa. Instant isplate, koje igračima omogućuju da svoje dobitke odmah i 24 sata prebace na svoje bankovne račune, još su jedna pogodnost za igrače.

Integracija s mrežom plaćanja u stvarnom vremenu (RTP) tvrtke The Clearing House omogućuje igračima da trenutačno polože sredstva u i povuku sredstva iz svog novčanika za igre na svoje bankovne račune kroz ovaj odnos. 

Prema tvrtkama, Nuvei također tokenizira financijske podatke igrača nakon dovršetka prve transakcije, omogućujući opciju plaćanja "jednim klikom" za zahtjeve za depozite i isplate. Ovim dogovorom, Betsafe se sada pridružuje sve većem broju kladionica koje koriste Nuvei za svoje zahtjeve plaćanja.

Prema Philipu Fayeru, predsjedniku i izvršnom direktoru tvrtke Nuvei, trenutni, praktični depoziti i plaćanja u stvarnom vremenu neophodni su kako bi se zadovoljile potrebe američkih igrača s njihovih platformi za sportsko klađenje. Procesor plaćanja počeo je surađivati s nekim od najkritičnijih operatera na dinamičnom tržištu igara u SAD-u 2022., a Betsafe nedvojbeno pripada toj skupini.

Betsafe timovi s poticajnim igrama za Kenijce nude FTP-ove

Ciara Nic Liam iz Betsson grupe, direktorica proizvoda, pohvalila je Incentive Games da su među pionirima u industriji. Uz uspjeh u stvaranju besplatnih igraćih naslova za afrička tržišta, Incentive Games podržava operatere dajući im alat za jeftino stjecanje i zadržavanje korisnika uz sigurno reklamiranje njihovih robnih marki.

Dostupnost besplatnih (FTP) igara i igara koje se plaćaju virtualne sportske igre, kao dio te lokalizirane strategije, Betsafe smatra ključnim putem za operatera da privuče nove klijente. Prema Johnu Gordonu, izvršnom direktoru Incentive Gamesa, njihovo partnerstvo s Betsson grupom i pružanje prilagođenih besplatnih igara i igara koje se plaćaju za Betsafe brend je uzbudljivo.

Biti izabran za partnera od strane Stockholm grupe za svoj prvi afrički pothvat sportskog klađenja dokaz je iznimnog rada i prilagođene strategije Incentive Games. Pružatelj uživa u ponudi istinske vrijednosti i spreman je pomoći drugoj tvrtki za igre na sreću u uspješnom lansiranju na tom području.

Najnovije vijesti

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje
2023-03-29

Esports klađenje protiv sportskog klađenja, što je bolje

Novosti