Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Visa

Visa je dugo bila jedan od najboljih izbora kada su u pitanju usluge plaćanja bilo gdje u svijetu. Oni pomažu milijunima klijenata da obrađuju milijarde transakcija svake godine budući da gotovo sve web stranice prihvaćaju Visa kao način plaćanja - uključujući web-mjesta za klađenje.

Visa je bila pionir u industriji elektroničkih financijskih transakcija kada je započela kasnih 50-ih. Visa se može koristiti za plaćanje gotovo svega - namirnica, plina, osnovnih potrepština, pa čak i hipoteka. Upravo ta fleksibilnost omogućuje Visi da ostane u vrhu tržišta i jedan od najboljih izbora za kladionike.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Visa
Kako napraviti depozit s VisomKako izvršiti isplatu s VisomSigurnost i sigurnost u VisiVisa opcije korisničke podrške
Kako napraviti depozit s Visom

Kako napraviti depozit s Visom

Do uplatite depozit na stranice za klađenje koristeći Visa, kladionici moraju proći kroz sljedeće korake:

  1. Napravite račun na stranici za klađenje. Zatim trebaju pronaći opciju Blagajna gdje se uplaćuju depoziti.
  2. Za sljedeći korak, kladitelji moraju unijeti podatke o svojoj kreditnoj ili debitnoj kartici, kao što su broj kartice, datum isteka i troznamenkasti sigurnosni kod na poleđini kartice; koji se nazivaju CVV, CVC ili SPC.
  3. Nakon što kladitelji nastave i autoriziraju transakciju, sredstva će se odraziti na njihov račun između nekoliko sekundi i 24 sata. Neke će stranice za klađenje čak poslati e-poruku s potvrdom s detaljima transakcije i potvrdom da su primile vašu uplatu.

Još jedna pozitivna stvar kada je u pitanju polaganje sredstava putem Visa jest da čak i kada odabrano mjesto za klađenje nudi klađenje u jednoj određenoj valuti, Visa će upravljati konverzijom i transakcijom u valuti vlasnika kartice.

Što se tiče naknada, neke financijske institucije mogu naplatiti minimalne naknade, dok stranice za klađenje također mogu imati naknade na svojoj strani. Bilo bi najbolje obaviti dužnu analizu i istražiti više o naknadama kladioničarskih stranica kako ne bi bilo zabune ili problema na strani kladitelja. Ograničenja za depozite zapravo ovise o mjestu za klađenje koje je kladionik izabrao. Ograničenja depozita obično se kreću od 1 USD do čak 10 000 USD.

Kladionici mogu imati pravo na bonus dobrodošlice kao što je besplatna igra, bonusi za depozit ili smanjene vigove na nekim stranicama kada polažu putem Visa.

Kako napraviti depozit s Visom
Kako izvršiti isplatu s Visom

Kako izvršiti isplatu s Visom

Najviše stranice za klađenje dopuštaju kladionicima da polažu sredstva putem Visa-e, ali hoće li im dopustiti podizanje na isti način ili ne ovisi o vrsti kartice koju su koristili.

Ako je kladitelj koristio Visa debitnu karticu za polaganje sredstava, većina kladioničarskih stranica dopustila bi im povlačenje na isti način, a to je prilično jednostavno.

Kladionici će samo trebati otići do opcije Blagajna i odabrati isplatu. Zatim moraju odabrati Visu kao opciju plaćanja. Morat će unijeti iste podatke koje su koristili za polaganje sredstava u svoj novčanik za klađenje.

Neke web-lokacije za klađenje mogu čak zadržati podatke o vašoj kartici ako to odlučite, čineći proces lakšim i bržim. Imajte na umu da za isplate postoji standardno razdoblje čekanja od 24 do 72 sata.

Kada bi se za polaganje sredstava koristila kreditna kartica, postupak bi bio malo drugačiji. Kladionici obično mogu podići sredstva putem kreditne kartice samo ako podižu isti iznos koji su položili. Ako kladitelji žele povući više od iznosa depozita, morali bi pronaći alternativne metode kao što su e-novčanici kao što su Neteller, Skrill ili PayPal.

Postoji i mogućnost bankovnih transfera, ali to obično traje dulje. Bankovni prijenosi mogli bi trajati od dva do pet radnih dana. Ako postoje državni praznici, vikendi ili održavanje, to bi moglo potrajati i dulje od toga.

Što se tiče naknada, obično su dovoljno niske da neće naštetiti sredstvima kladitelja.

Kako izvršiti isplatu s Visom
Sigurnost i sigurnost u Visi

Sigurnost i sigurnost u Visi

Kada je riječ o klađenju s Visom, možete biti sigurni u sigurnost svojih sredstava i svojih bankovnih i osobnih podataka. To je zato što je Visa jedan od vodećih svjetskih financijskih tehnologija, zbog čega je vrlo malo vjerojatno da će surađivati s nedorečenim i nelegitimnim stranicama za klađenje.

Visa također ima program koji potvrđuje identitet korisnika kada izvrši bilo kakvu online transakciju. Ovo je još jedan sloj sigurnosti koji sprječava neovlaštenu ili lažnu upotrebu Visa kartica.

Nema nikakvih upozorenja, preuzimanja i drugih registracija. Odvija se automatski, a kladitelji se svaki put vode kroz proces.

Može biti u obliku biometrijske provjere (poput otiska prsta ili prepoznavanja lica) ili jednokratne šifre (OTP) koja će biti poslana kao SMS na broj mobitela koji se kladionici koristi za registraciju na web-mjestu za klađenje. Naravno, dok hakeri i prijevare obično uzimaju vaše podatke i sredstva putem interneta, vaša fizička kartica također ima sve potrebne detalje, tako da je kladionici moraju uvijek čuvati sigurnom.

Lozinke su također važan čimbenik koji pomaže u sprječavanju lažnih transakcija. Obavezno koristite jake lozinke i poništite korištenje javnih informacija kao što su rođendani ili godišnjice za zaporke.

Sigurnost i sigurnost u Visi
Visa opcije korisničke podrške

Visa opcije korisničke podrške

Visa je poznata kao jedan od vodećih pružatelja usluga plaćanja u svijetu. Milijuni ljudi gotovo svakodnevno koriste kartice povezane s Visom. Bilo da jedete vani, plaćate račune, kupujete namirnice i osnovne potrepštine, pa čak i otplaćujete hipoteke.

Kada uparite toliku funkcionalnost s iznimno velikom bazom korisnika, sigurno će se pojaviti pitanja i nedoumice. Srećom, Visa ima široku lepezu opcija korisničke podrške kako bi pomogla njihovoj klijenteli shvatiti neke probleme i brige.

Kladionici se mogu uputiti na službenu web stranicu Visa i pronaći njihovu stranicu podrške. Postojat će odjeljak za često postavljana pitanja (FAQ) za rješavanje nekih jednostavnih pitanja ili problema. Alternativa je nazvati njihov besplatni Globalni centar za pomoć korisnicima. Glavni popis kontakt brojeva za svako područje ili regiju također se može preuzeti na njihovoj stranici za podršku.

Drugi način da privučete Visinu pozornost je putem društvenih mreža poput Facebooka ili Twittera. Korporacije imaju tendenciju da više reagiraju na svoju bazu kupaca kada se problemi ili problemi iznose kroz spominjanje i komentare.

Neki problemi mogu proizaći iz financijske institucije kladitelja. Važno je kontaktirati njihovu banku za sve nedoumice ili pojašnjenja, jer možda imaju brže rješenje pri ruci.

Visa opcije korisničke podrške