Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Ripple

Jedna od prvih stvari koje kladionici moraju znati o Rippleu je da je to u osnovi kriptovaluta. Kripto se zove XRP, ali se obično zove Ripple, naziv brzorastuće usluge plaćanja koja koristi XRP za globalne prijenose novca.

Usluga je osnovana 2012. godine, što je čini relativno mladim načinom plaćanja za većinu kladioničara. Izuzetno je brz i siguran, baš kao i druge kriptovalute u optjecaju kao što su Bitcoin i Dash. Prijenosi se vrše putem RippleNeta, što obično traje samo nekoliko sekundi bilo gdje u svijetu. Kao i za većinu kriptovaluta, redovito provjeravajte cijene za XRP prije polaganja ili povlačenja.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Ripple
Kako uplatiti sredstva na RippleKako povući sredstva pomoću Ripplea
Kako uplatiti sredstva na Ripple

Kako uplatiti sredstva na Ripple

Unatoč relativnoj mladosti, mnoge stranice za klađenje prihvaćaju Ripple kao valjana opcija plaćanja.

Za uplatu pomoću ove kriptovalute, kladionici se moraju prijaviti na pouzdanu burzu. Kao i kod svake transakcije, to bi trebala biti pouzdana stranica jer ćete kupovati digitalne kovanice debitnom ili kreditnom karticom.

Opet, kao i svaki drugi kripto, kladioničari trebaju novčanik za svoje kovanice. Nakon što ga postave, sada mogu prenositi raspoloživa sredstva u svoje novčanike kako im odgovara.

Nakon što igrači kupe svoje kovanice, trebali bi koristiti Ripple XRP knjigu, koja može pratiti sve transakcije izvršene s vašim novčanikom i računom. Knjiga koristi decentraliziranu blockchain tehnologiju za obradu transakcija gotovo trenutno. Korištenje ove knjige ne zahtijeva dodatna dopuštenja kladionicima za pristup i korištenje.

Da biste se kladili s Rippleom, jednostavno idite na svoj preferirano mjesto za klađenje i pronađite odjeljak 'Depozit'. Zatim odaberite Ripple kao preferirani način plaćanja među ponuđenim opcijama. Tada će se generirati adresa za željeni iznos depozita.

Zatim, koristeći svoj Blockchain novčanik, kladionici moraju uplatiti sredstva na zadanu adresu. Novac se odmah pripisuje na vaš račun za klađenje nakon što je prihvaćen. Sve depozitne transakcije su besplatne i brzo se obrađuju na većini stranica za klađenje.

Svaka kladionica može imati vlastitu politiku kada su u pitanju limiti depozita. Provjerite s timom za korisničku podršku svoje stranice za klađenje kako biste saznali koji su minimalni i maksimalni depoziti za Ripple.

Kako uplatiti sredstva na Ripple
Kako povući sredstva pomoću Ripplea

Kako povući sredstva pomoću Ripplea

Većina web-mjesta za klađenje koje prihvaćaju Ripple najvjerojatnije će dopustiti kladionicima da povuku svoju zaradu na isti način, budući da Ripple djeluje više kao kriptovaluta nego kao uobičajena usluga plaćanja.

Da biste povukli sredstva sa stranica za klađenje putem Ripplea, jednostavno:

  1. Prijavite se na svoju stranicu za klađenje i pronađite stranicu ili opciju za isplate
  2. Kada se to od vas zatraži, među opcijama odaberite Ripple kao metodu povlačenja.
  3. Ako se to zatraži, ispunite relevantne podatke, a zatim potvrdite i autorizirajte transakciju.

Kao što je očito gore, postupak povlačenja za Ripple sličan je i za druge metode. To je također zgodna opcija, jer je izuzetno brza i jeftina. Ripple obrađuje transakcije brzinom od 3,3 sekunde s naknadama od 0,0004 USD.

Više mjenjačnica kriptovaluta također obrađuje XRP za fiat valute kao što su USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD i mnoge druge. XRP se također može trgovati za Etherum i Bitcoin na nekim burzama.

Kako bi stvari bile bolje, Ripple prolazi kroz više od 150 validatora diljem svijeta što eliminira mogućnost mrežnog preopterećenja. Ripple je također surađivao s drugim uslugama plaćanja kako bi olakšao prekogranične transakcije. Kako bi maksimalno povećao zadovoljstvo kupaca, Ripple sada obrađuje više od 15.000 transakcija u sekundi.

Kladionici bi također trebali paziti na RXP slavine, koje mogu pružiti besplatan RXP za obavljanje zadataka poput mini-igara. Možda neće biti puno, ali vam može dati dodatni dogovor ili nekoliko bacanja kockica kako biste popunili zaradu prije nego što se povučete.

Kako povući sredstva pomoću Ripplea