Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Payz

EcoPayz je jedan od najprikladnijih e-novčanika za obavljanje transakcija na stranicama za online klađenje. Osnovan 2000. godine, prihvaća preko 45 valuta iz cijelog svijeta. EcoPayz je u vlasništvu i njime upravlja PSI-Pay, društvo s ograničenom odgovornošću registrirano i licencirano od strane britanskog Financial Conduct Authority za pružanje usluga online plaćanja.

Online kladionici mogu odabrati jednu od tri vrste računa: ecoCard, ecoAccount i ecoVirtualcard. ecoCard je unaprijed plaćeni debitni račun, poput MasterCarda, koji olakšava trenutna online plaćanja. EcoAccount je privatni online račun koji kockari mogu nadopuniti bilo kada ili poslati novac bilo kome. Konačno, ecoVirtualcard je jednokratna online platna kartica. Postaje nevažeća kada se transakcija dovrši.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Payz
Kako napraviti depozit putem EcoPayzaDnevni limit depozita za EcoPayzKako izvršiti isplatu putem EcoPayza
Kako napraviti depozit putem EcoPayza

Kako napraviti depozit putem EcoPayza

EcoPayz korisnicima omogućuje povezivanje sa svojim bankovnim računom i prijenos sredstava. Otvaranje ecoPayz računa je brzo i besplatno. Korisnici moraju ispuniti svoje osobne podatke kao što su telefonski broj, adresa i država prebivališta. Novom korisniku se šalje aktivacijska poveznica, nakon čega vlasnik može koristiti račun. Postoje različiti načini za punjenje ecoPayza novcem: lokalni bankovni prijenos, međunarodno bankarstvo, prepaid kartica, kreditna i debitna kartica.

Izravan depozit putem ecoPayza na platformu za klađenje besplatno je i gotovo odmah. Kladionici za pravi novac koji žele povećati svoju banku biraju ecoPayz na stranici blagajne i unose iznos za uplatu.

Naziv ove stranice razlikuje se od jednog do drugog pružatelja klađenja. Zatim nas stranica ecoPayz pojavljuje gdje se igrač prijavljuje s korisničkim imenom i lozinkom. Za transakciju se mogu koristiti tri usluge, ecoAccount, ecoCard i ecoVirtualCard. Obično ecoPayz ne naplaćuje naknadu za njih vrste depozita.

Kako napraviti depozit putem EcoPayza
Dnevni limit depozita za EcoPayz

Dnevni limit depozita za EcoPayz

Ograničenja ovise o razini računa korisnika ecoPayza i uvjetima i odredbama kladionice. EcoPayz račun dostupan je u VIP, platinastoj, zlatnoj, srebrnoj i klasičnoj razini.

Registracija za ove razine je besplatna, ali usluge dostupne na svakoj razini će se razlikovati. Što je status viši, to je veći limit depozita i obrnuto. Ograničenja računa osmišljena su za zaštitu sredstava koja se drže na ecoPayz računu.

Prilikom nadopune kladionice, maksimalno ograničenje na svim razinama je 250 € po transakciji. Dnevni limiti se kreću od €1500 do €11,000 za najviše razine ecoPayz računa (Gold, Platinum i VIP).

Mogu li uplatiti na mobitel?

EcoPayz nudi sigurnu i sigurnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti s App Storea i Google Playa. Korisnici mogu pristupiti svojim računima s iOS i Android uređaja.

Dnevni limit depozita za EcoPayz
Kako izvršiti isplatu putem EcoPayza

Kako izvršiti isplatu putem EcoPayza

Sve dok platforma za kockanje podržava ecoPayz, isplate su moguće putem računa ecoAccount i ecoCard. Koraci koji su uključeni su sljedeći:

  • Igrač prelazi na stranicu blagajne
  • S popisa opcija plaćanja biraju ecoPayz
  • Oni unose iznos za povlačenje s računa za klađenje
  • Oni ispunjavaju tražene podatke kako bi stranica odobrila povlačenje

Nakon zahtjeva za povlačenje, transakcija se odmah prikazuje na računu za klađenje, a novac igraču stiže za dva ili tri radna dana.

Davatelji kladionica jedva naplaćuju naknadu za isplate ecoPayza. No, ovisno o razini računa, ecoPayz može naplatiti nešto malo.

Dnevni limit isplate na ecoPayzu

Svaki pružatelj klađenja postavlja ograničenje povlačenja, stoga je dobro provjeriti uvjete i odredbe prije isplate. Ograničenje isplate povezano s ecoCardom temelji se na statusu ili razini računa.

Maksimalni iznos koji ecoPayz račun može držati na srebrnoj i zlatnoj razini je 15.000 eura, odnosno 100.000 eura. Korisnik može učitati svoj račun u jednoj transakciji sa 10 - 200 € na klasičnoj razini.

Računi sa srebrnim statusom mogu odjednom primiti bilo što između 10 i 1000 eura. Zlatni račun može uzeti od 10 do 1500 eura u jednoj transakciji.

Mogu li povući na mobitelu?

Povlačenje putem mobilne aplikacije ecoPayz jednostavan je proces. Igrač se prijavljuje na svoj račun na Android ili iOS pametnom telefonu i slijedi gore navedene korake.

Kako izvršiti isplatu putem EcoPayza