Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Neteller

Neteller je način plaćanja koji je vrlo popularan diljem svijeta. Ovaj način plaćanja ima veliko povjerenje među trgovcima i kladionicima i kompatibilan je s većinom kladioničarskih stranica diljem svijeta. Neteller je vrlo popularan među online kockarnicama i stranicama za sportsko klađenje kao metoda sigurnog depozita, a mnogi kockari koriste ovu uslugu za polaganje i podizanje svog novca.

Neteller prihvaća preko 26 valuta iz cijelog svijeta, a dostupan je i kao aplikacija. Ovaj način plaćanja jednostavan je za korištenje i savršeno rješenje za plaćanje u inozemstvu jer prihvaća više od 200 zemalja.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Neteller
Najbolje stranice za klađenje s Netellerom

Najbolje stranice za klađenje s Netellerom

Neteller je usluga online prijenosa novca pokrenuta 1999. No već 2000. Neteller je već počeo s obradom plaćanja na vrhunskim stranicama za klađenje. Tada je tvrtka opsluživala do 85% svjetskih trgovaca kockanjem.

Sama ta činjenica dokazuje da je Neteller jedno od najpouzdanijih rješenja za plaćanje na najboljim stranicama za klađenje. Stoga, nastavite čitati kako biste saznali nešto o klađenju s Netellerom.

Najbolje stranice za klađenje s Netellerom
Kako napraviti depozit kod Netellera

Kako napraviti depozit kod Netellera

Početak rada s Netellerom u kladionici prilično je jednostavan. Igrači prvo trebaju otvoriti Neteller račun na svom mobilnom telefonu ili računalu kako bi izvršili depozit. Samo posjetite Neteller.com, kliknite Prijava, a zatim registrirajte račun.

Od igrača se traži da navedu pojedinosti poput imena, e-pošte, zemlje podrijetla i valute koju namjeravaju koristiti. Uvijek dajte točne podatke kako biste izbjegli bilo kakve komplikacije tijekom procesa provjere.

Govoreći o provjeri računa, Neteller zahtijeva od korisnika da dokažu svoj identitet prije nego što bilo što obaviju. Prvo, korisnici moraju povezati svoj bankovni račun navodeći svoj BIC ili SWIFT kod. Zatim ćete dati obojenu kopiju svoje osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole. I na kraju, prenijet ćete kopiju posljednjeg računa za komunalne usluge kako biste aktivirali svoj Neteller račun.

U međuvremenu, kladitelji mogu financirati svoje Neteller novčanike na više načina. Na primjer, možete koristiti drugi odobreni Neteller račun za prijenos sredstava na svoj novi račun.

Alternativno, Neteller prihvaća depozite putem kreditnih/debitnih kartica, Skrilla, bankovnog prijenosa ili kriptovaluta. Korisnici mogu kupiti i prodati više od 28 digitalnih kovanica na Netelleru. Dakle, pažljivo pročitajte Neteller uvjete i odredbe prije financiranja računa.

Neteller naknade i ograničenja

Želite znati zašto se Neteller izdvaja od ostalih? Ova opcija prijenosa novca nudi niske naknade za depozit i veći limit po transakciji. Često naplaćuju naknadu od 2,9% za depozite manje od 20.000 USD i nula troškova za više od 20.000 USD.

Također, primanje sredstava na vaš Neteller račun je besplatno. Dakle, bilo koji iznos igrači povuku iz kladioničara nakon što se troškovi isplate kao što su obrađeni. Što se tiče ograničenja prijenosa, verificirani Neteller korisnici bez VIP računa mogu slati sljedeće iznose:

  • 5000 USD po transakciji
  • 10 000 USD/24 sata
  • 20.000 USD/7 dana
  • 50.000 USD/30 dana Napomena: Znajte da većina kladionica ne nudi bonuse nakon Neteller depozita, iako to nije uvijek slučaj. Dakle, pročitajte recenzije klađenja ovdje na BettingRanker da naučite kladionice koje nude Neteller bonuse na depozit.
Kako napraviti depozit kod Netellera
Kako izvršiti isplatu putem Netellera

Kako izvršiti isplatu putem Netellera

Kladionici koji žele uživati u brzim i praktičnim isplatama ne bi trebali tražiti dalje od Netellera. Jednostavno se prijavite na račun kladioničara, posjetite blagajnu ili banku, dodirnite isplatu, odaberite Neteller.

Sada završite unosom iznosa koji želite podići. Neteller isplate obično su trenutne, a obrada traje samo nekoliko minuta.

Međutim, u nekim slučajevima, kladioničar će obraditi vaše dobitke putem Netellera 24-48 sati nakon podnošenja zahtjeva za povlačenje. Što je još gore, nekima bi moglo potrajati 7 do 10 radnih dana. Stoga, pročitajte stranicu s uvjetima i odredbama sportske kladionice kako biste saznali razdoblje obrade transakcije.

Još jedan razlog za čitanje kladionice Stranica Uvjeta i uvjeta služi za upoznavanje troškova povlačenja. Često se primjenjuju standardne naknade za e-novčanik prilikom povlačenja s Netellera. Općenito, međutim, trošak ne bi trebao prelaziti 50 USD. Ali sve je o tome koliko brzo želite primiti novac i koliko želite podići.

Kako izvršiti isplatu putem Netellera
Sigurnost i sigurnost u Netelleru

Sigurnost i sigurnost u Netelleru

Je li bankarstvo s Netellerom na vrhunskim stranicama za klađenje sigurno? Da, tvrtka za prijenos novca s bogatom poviješću igara kao što je Neteller nesumnjivo je sigurna i sigurna. Prvo, FCA (Financial Conduct Authority) regulira Neteller.

Ovo je regulatorno tijelo za financijske usluge u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovaj nadzornik stvara zaseban fond za kompenzaciju korisnicima svojih registriranih usluga prijenosa novca kao što je Neteller. Pojednostavljeno, vaš novac se neće oprati ako Neteller naglo zatvori trgovinu.

Osim FCA regulative, Neteller provodi autentifikaciju u dva koraka, što je ovih dana minimalni zahtjev. Ovdje korisnici moraju unijeti kod poslan na njihovu aplikaciju za e-poštu ili poruke prije nego što se prijave na račun.

Verifikacijski kod ostaje aktivan oko 30 sekundi, nakon čega korisnici moraju zatražiti novi. Time se eliminira svaki neovlašteni pristup sredstvima ili financijskim informacijama na Netelleru.

Konačno i jednako kritično, Neteller koristi najsuvremeniju SSL enkripciju za zaštitu korisničkih podataka. Kao što možda već znate, SSL tehnologija omogućuje web stranicama da zaštite informacije koje se šalju na i s platforme od hakera.

I, naravno, Netellerove Android i iOS aplikacije su 100% sigurne. Korisnici mogu preuzeti ove aplikacije izravno na Play Store i App Store. Aplikacija može obavljati mnoštvo funkcija, uključujući slanje i povlačenje novca.

Sigurnost i sigurnost u Netelleru
Opcije korisničke podrške Netellera

Opcije korisničke podrške Netellera

Iznenađujuće, Netellerova korisnička podrška ima loš učinak na web stranicama za recenzije kao što je Trustpilot. Na primjer, korisnici se često žale na zakašnjele odgovore.

Neki recenzenti također tvrde da je odjeljak FAQ minimalan i da ne odgovara na sva vitalna pitanja. Ukratko, sustav podrške je nešto što Neteller mora hitno preurediti.

Ali u njihovu obranu, većina opcija e-novčanika ne nudi trenutne odgovore na tehničke upite korisnika. Uobičajeno je da tim za podršku odgovori na upite e-poštom i do 24 sata. Ako nisu zadovoljni, korisnici mogu odlučiti razgovarati izravno s timom za podršku putem besplatnog broja. Ne zaboravite svladati radno vrijeme.

Štoviše, Neteller nudi podršku za chat za osnovne upite putem sustava kojim upravlja bot. Međutim, možete uživati u non-stop podršci za chat uživo od Netellera nakon što ste dobili VIP članstvo.

U nastavku su kontakti za Neteller podršku:

  • Telefon: +442033089525, +49 21599 279504 (ponedjeljak – petak)
  • e-pošta: help@neteller.com, žalbe@neteller.com
  • Razmjena poruka
  • 24/7 chat uživo za VIP klijente
  • Društveni mediji: Instagram, Facebook i Twitter
Opcije korisničke podrške Netellera
Neteller u SAD-u

Neteller u SAD-u

Neteller je doživio svoj pošten udio u skandalima u SAD-u. U siječnju 2007. vlasnici Netellera uhićeni su i optuženi za promicanje ilegalnog kockanja i nelicenciranih usluga prijenosa novca.

Američke vlasti su tvrdile da Neteller olakšava transakcije između američkih kockara i offshore stranica za klađenje. Kao rezultat toga, Neteller je napustio američko tržište.

Sedam godina kasnije, Neteller se trijumfalno vratio u SAD. Ovoga puta odobreno im je plaćanje na BetAmerica.com, web-stranici za konjske utrke. Danas tvrtka nudi usluge u New Jerseyu, Delawareu i drugim državama za klađenje. Ali jedno je sigurno; stvari nikad nisu bile iste od skandala 2007.

Neteller u SAD-u