Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Money Transfer

Od pojave iGaming avenija, igrači su mogli prenositi novac na te stranice putem izravnih bankovnih transakcija. Čini se da je ovaj način plaćanja omiljen među igračima koji žele napraviti značajne oklade u stvarnom novcu. Također ga preferiraju kockari koji cijene sigurnost online transakcija.

Kockari mogu brzo prebaciti novac sa svojih tekućih računa na svoju omiljenu platformu za sportsko klađenje. Kao i kod plaćanja računa, sredstva će odmah otići na kladionicu bez potrebe za kreditnom/debitnom karticom. Iako je izum internetskog bankarstva otvorio prozore prilika za kladioničare u eSportu, također dolazi s nekim zastojima, kao što su naknade i dugo vrijeme za isplatu.

Kako napraviti depozitKako izvršiti povlačenjeSigurnost i osiguranjeOpcije korisničke podrške
Kako napraviti depozit

Kako napraviti depozit

Budući da sredstva potječu s tekućeg bankovnog računa, banka izdavatelj mora odobriti prijenos. Nijedna treća strana ne može pristupiti ovim informacijama. Za prijenos novca izravno na stranicu za klađenje, korisnik bi trebao imati sljedeće preduvjete:

 • Naziv banke i adresa poslovnice
 • broj bankovnog računa
 • IBAN/BIC/Swift kod za međunarodne transfere
 • E-banking vjerodajnice

Ako platforma za klađenje koristi strani bankovni račun, igraču će možda trebati pomoć da dovrši prijenos. Međutim, korisnička podrška banke i pružatelja usluga kockanja uvijek je dostupna ako igrač naiđe na bilo kakav problem.

Osim toga, igrači mogu uplatiti sredstva putem svojih pametnih telefona prilikom klađenja na mobilnoj platformi, zahvaljujući mobilnom bankarstvu. Osnovni koraci za polaganje sredstava putem bankovne pošte prikazani su u nastavku.

 1. Idite na stranicu blagajne na web-mjestu za klađenje i odaberite 'Depozit'
 2. Kliknite na "bankovni prijenos" ili "bankovni prijenos"
 3. Ispunite iznos za prijenos na račun za klađenje, imajući na umu minimalni depozit
 4. Dodajte bankovne podatke prema zahtjevu na stranici
 5. Završite sigurnosne provjere prema zahtjevima banke, npr. SMS kodom ili QR kodom
 6. Uživajte u sportskom klađenju kada novac stigne na račun za kockanje

U pravilu, izravni bankovni depoziti traju dva do pet radnih dana. Ovo je jednostavno elektronički prijenos novca s jednog bankovnog računa na drugi. Može uključivati lokalne ili međunarodne banke. Sve dok korisnik ima račun e-bankinga, njegov će se financijski davatelj pobrinuti za ostalo nakon zahtjeva. Minimalni i maksimalni depoziti razlikuju se ovisno o uvjetima i odredbama kockarske stranice.

Kako napraviti depozit
Kako izvršiti povlačenje

Kako izvršiti povlačenje

Tamo su brojne mogućnosti plaćanja za online klađenje, ali samo nekoliko olakšava i depozite i isplate. Mnogi igrači su razočarani kada saznaju da njihov preferirani način bankarstva nije naveden za isplatu dobitaka.

Izravni bankovni transferi jedinstveni su jer su univerzalni i mogu obraditi isplate s računa za klađenje bez zemljopisnih ograničenja.

Morate imati internetsko bankarstvo da biste unovčili ovu metodu. Bitno je provjeriti limite isplate prilikom zahtjeva za isplate. Naknade se također mogu primijeniti, ali se razlikuju od web-mjesta do web-mjesta. Evo koraka koje igrači trebaju poduzeti kako bi otkupili svoje dobitke.

 1. Idite na stranicu blagajne i kliknite 'Povući'
 2. Odaberite bankovni prijenos i iznos za isplatu
 3. Ispunite bankovne podatke i potvrdite podatke
 4. Kliknite 'Pošalji' i pričekajte da kladionica odobri prijenos
 5. Novac stiže na bankovni račun nakon tri do sedam radnih dana

Izravna bankovna povlačenja zaštićena su vrhunskim sigurnosnim sustavima. Proces obično slijedi 2-faktorsku ili 3-faktornu provjeru autentičnosti. Dok dijeli bankovne podatke s platformom za klađenje, igrač se usmjerava na sigurnu web stranicu. Prilikom premještanja sredstava putem ove stranice, podaci o korisniku su šifrirani od kraja do kraja.

Dakle, mogućnost krađe podataka značajno je smanjena. Međutim, igrači iz zemalja u kojima je kockanje zabranjeno moraju biti oprezni s bankovnim transferima jer vlasti mogu pratiti njihove aktivnosti klađenja putem bankovnih izvoda.

Kako izvršiti povlačenje
Sigurnost i osiguranje

Sigurnost i osiguranje

Banke postoje već stoljećima, zbog čega im kladioničari vjeruju. Međutim, propisi u bankarskom sektoru se stalno mijenjaju, a sve financijske institucije odgovorne su za sigurnost podataka o klijentima. Dakle, kako to postižu?

Ovjera

Svaki depozit ili povlačenje slijedi utvrđivanje identiteta od strane osobe koja ga pokreće. Zato kladitelji moraju dati svoje tajne PIN-ove i lozinke za e-bankarstvo. Osim toga, neke banke koriste tehnike biometrijske provjere i IVR.

Revizijski tragovi

Svaki bankovni račun ima povijest transakcija, također poznatu kao izvod. Osim toga, bankovni sustavi prate revizijske tragove za svaki događaj, uključujući prijavu na telefonsko bankarstvo i točno vrijeme interakcije s bankovnim sustavom.

Upoznajte svog kupca (KYC)

KYC ublažava prijevaru i štiti povjerljive informacije utvrđivanjem identiteta korisnika. Osim toga, ograničava prijenos novca koji može biti rezultat skrivanja identiteta.

Sigurna baza podataka i poslužitelji

Banke koriste sigurne poslužitelje i sustave baza podataka kako bi spriječile gubitak podataka hakiranjem. Potrebne pojedinosti kao što su ime kupca, broj računa i adresa su skrivene. Svaki pristup proizvodnom sustavu je vrlo zaštićen. Čak i zaposlenici banke trebaju specijalizirane alate za pristup podacima o klijentima.

Redovita ažuriranja i komunikacija

Konačno, banke redovito ažuriraju klijente najnovijim sustavima provjere i aplikacijama za e-bankarstvo. Također obavještavaju vlasnike bankovnih računa u slučaju sumnjivih aktivnosti.

Sigurnost i osiguranje
Opcije korisničke podrške

Opcije korisničke podrške

Banke su pedantne kada je u pitanju komunikacija s klijentima. Oni poduzimaju oprez pri uvođenju novih kanala kako bi bili sigurni da su dosljedni. Najpopularniji načini za kontaktiranje banke su:

 • E-mail
 • Telefonski pozivi
 • Virtualni asistenti
 • Pojednostavljene peer-to-peer mobilne aplikacije

Virtualni asistenti uvedeni su u mnoge platforme za online bankarstvo kako bi pomogli klijentima u svakodnevnim problemima. AI omogućuje ovim financijskim aplikacijama stvaranje izravne linije komunikacije. Oni mogu dati upute do najbliže poslovnice banke, pretražiti povijest transakcija, locirati broj za usmjeravanje i dati stanje na računu.

U peer-to-peer mobilnim aplikacijama korisnici mogu bez napora komunicirati prilikom plaćanja. Time se eliminira prepreka koja je uključena u transakcije s paušalnim iznosom.

E-pošta je jedan od vodećih komunikacijskih kanala između banaka i klijenata. Možda nije tako brzo kao telefonski pozivi, ali kupci mogu očekivati odgovore u roku od 24 sata. Korisnici s upitima za hitne slučajeve radije koriste telefonski broj kako bi razgovarali izravno s predstavnikom za brigu o klijentima iz podružnice svoje banke.

Opcije korisničke podrške