Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Litecoin

Neki od ključnih čimbenika koji određuju uspjeh stranice za sportsko klađenje su načini plaćanja. Bankovne kartice se obično koriste za sportsko klađenje, ali tehnologija je dovela do pojave sigurnijih opcija poput kriptovaluta. Jedan od digitalnih novčića koji danas često koriste sportski kladionici je Litecoin (LTC). Najbolje kripto kladionice prihvaćaju LTC depozite i isplate.

Za razliku od tradicionalnih bankarskih metoda, Litecoin omogućuje kockarima da se klade na svoju omiljenu igru bez dijeljenja svojih financijskih podataka, poput bankovnog računa ili broja kreditne kartice, s web-mjestom za online klađenje. Većina bankovnih transakcija dovršena je nakon rigoroznih sigurnosnih provjera.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Litecoin
Kako položiti s Litecoinom

Kako položiti s Litecoinom

U nekim zemljama u kojima je sportsko klađenje nezakonito, vlada prati odredište sredstava, pa lokalni igrači moraju tražiti alternativni načini plaćanja. Mnogi ljubitelji sportskog klađenja žele izbjeći takve neugodnosti u svojim omiljenim kladionicama. Radije bi koristili anonimne i sigurnije metode poput Litecoina. Uz LTC, korisnici ne moraju čekati predugo jer nije potrebna autorizacija treće strane.

Kripto plaćanja poput LTC-a omogućuju korisnicima korištenje pametnih telefona i tableta s bilo kojeg mjesta sve dok postoji pouzdana internetska veza. Dakle, kada se igrač kladi na mobitelu, transakcija će biti puno lakša jer će biti preusmjeren na svoju digitalnu aplikaciju.

Kada igrač posjeti Litecoin web-mjesto za sportsko klađenje, morat će se registrirati s korisničkim imenom i lozinkom prije nego uplati na Litecoin. Online klađenje s Litecoinom je peer-to-peer proces jer ne uključuje financijskog posrednika. Sve transakcije su pohranjene u javnoj knjizi, podržanoj Blockchain tehnologijom.

Središnje banke većine zemalja ne reguliraju kriptovalute, tako da ne postoji način da se Litecoin novčanik poveže s bankovnim računom. Uz to, sportski kladioničar mora imati Litecoin novčanik i provjeriti je li napunjen LTC-om kako bi ih mogao prenijeti na svoj račun za klađenje.

Kako položiti s Litecoinom
Kako započeti online klađenje s Litecoinom

Kako započeti online klađenje s Litecoinom

Kockari koji nikada prije nisu koristili kripto plaćanja možda ne znaju kako uplatiti novac s Litecoinom. Mogu slijediti ove korake:

 • Odaberite odgovarajući novčanik i kupite LTC na platformi za razmjenu Litecoin
 • Prijavite se na web-lokaciju za sportsko klađenje na mreži koja prihvaća LTC
 • Prijava na novi račun
 • Igrač bira Litecoin depozit s padajućeg popisa načina plaćanja
 • Preusmjereni su na njihovu aplikaciju za digitalni novčanik
 • U aplikaciji igrač klikne 'Pošalji' i unese adresu novčanika kladionice (ili može skenirati QR kod stranice)
 • Zatim određuju iznos LTC-a za depozit
 • Na kraju potvrđuju iznos i dostavljaju podatke
 • Proces može trajati do dva sata, a ponekad i nekoliko minuta
 • Igrač može početi igrati za pravi novac nakon što se sredstva odraze na njihov bankroll

Litecoin nudi niže naknade u usporedbi s tradicionalnim bankarskim metodama. Igrači bi trebali uzeti u obzir ograničenje depozita na računu za sportsko klađenje prije pokretanja depozita. Minimalno ograničenje transakcije s Litecoinom je 0,01 LTC i ne postoji maksimalno ograničenje. Polaganje pogrešnog iznosa ili njegovo slanje na pogrešnu adresu novčanika može dovesti do nepovratnog gubitka.

Kako započeti online klađenje s Litecoinom
Kako napraviti povlačenje s Litecoinom

Kako napraviti povlačenje s Litecoinom

Povlačenje uključuje traženje dobitaka s web stranice za online klađenje na igračev kripto novčanik. To može biti web novčanik, mobilni novčanik ili tvrdi novčanik. Nakon osvajanja i potvrde nagrade, igrači mogu uspješno podići novac u svoje LTC novčanike slijedećim postupkom.

 • Igrač se kreće do odjeljka blagajne i klikne na Isplate ili Isplate
 • Moraju odabrati metodu povlačenja, u ovom slučaju Litecoin
 • Dodaju adresu digitalnog novčanika
 • Sljedeći je unos iznosa za podizanje u LTC
 • Zatim kliknu gumb Pregled za potvrdu pojedinosti
 • Na zaslonu će se pojaviti poruka potvrde koja pokazuje da je povlačenje pokrenuto
 • Igrač prima svoj novac nakon što kladionica odobri povlačenje

Opet, igrači moraju biti oprezni kada daju svoje adrese novčanika. Sredstva poslana na pogrešnu adresu ne mogu se poništiti. Uz povlačenje Litecoina, igrači sportskog klađenja skrivaju svoj identitet jer ne daju osobne podatke poput imena. Kao rezultat toga, vlasti i financijske institucije ne mogu pratiti izvor svojih sredstava.

Naknade za povlačenje i brzina

Za većinu opcija online plaćanja, igrači su prisiljeni skakati kroz obruče kada dohvate svoj teško zarađeni novac za klađenje. Brzina je jedan od najzahtjevnijih aspekata povlačenja sredstava online sportsko klađenje račune.

Bankovni prijenosi mogu potrajati i do 7 radnih dana, ali kriptovalute su došle spasiti kockare od ove gnjavaže. Vrijeme prijenosa Litecoina je nevjerojatno brzo. Ovisno o kladionici, igrač može dobiti svoj novac odmah ili unutar 24 sata nakon odobrenja. To omogućuje vlasniku tih sredstava da ih počne koristiti što je prije moguće.

Još jedan neugodan čimbenik je povezan trošak prijenosa. Srećom, naknade uključene u povlačenje Litecoina su beskonačno male. Nema dodatnih troškova korištenja digitalne valute jer je decentralizirana.

Kako napraviti povlačenje s Litecoinom
Sigurnost i sigurnost u Litecoinu

Sigurnost i sigurnost u Litecoinu

Kripto entuzijasti priznaju prednosti Blockchain tehnologije jer internetske prijenose novca čini sigurnijim i jednostavnijim. Prvo, nijedno središnje tijelo ne prati valjanost depozita ili povlačenja Litecoina. Nadalje, možete jednostavno pretvoriti Litecoin u fiat novac bez posjete banci. Time se smanjuje teret pokušaja skrivanja od znatiželjnih očiju.

Imovina Litecoina zaštićena je nekim od najpouzdanijih novčanika. Jedan od njih je mehanizam za hladnu pohranu koji radi na šifriranim izvanmrežnim uređajima. Ima dodatni sloj zaštite od cyber prijetnji. Korisnici osiguravaju svoje digitalne kovanice privatnim ključevima na hladnom novčaniku i čuvaju ih u sigurnim čipovima.

Budući da ne postoji ograničenje broja kripto novčanika koje netko može imati, korisnici Litecoina mogu diverzificirati svoju pohranu u više novčanika. Jedan novčanik se može koristiti za sportsko klađenje i još jedan za dugoročna ulaganja. To čuva LTC portfelj zaštićenim i smanjuje šanse za kršenje LTC novčanika. Svaki digitalni novčanik ima skup povjerljivih ključeva bez kojih račun ostaje nedostupan. Osim ako ključ nije ukraden ili izgubljen, novac ostaje na sigurnom.

Sigurnost i sigurnost u Litecoinu
Opcije korisničke podrške za Litecoin

Opcije korisničke podrške za Litecoin

Bez sumnje, Blockchain transakcije su sigurne, ali su još uvijek sklone nekoliko problema poput phishing napada, krivotvorenja i dvostruke potrošnje. Neki korisnici su također prijavili da im nedostaje neki od svojih kovanica. No, pružatelji i burze Litecoin novčanika nude duboku korisničku podršku kako bi dokazali pouzdanost načina plaćanja.

Neki tehnički problemi mogu se pojaviti kada koristite Litecoin na web-mjestu za sportsko klađenje na mreži. Posezanjem za tehničkom podrškom otvaraju se mogućnosti za brze transakcije i snažnu sigurnost. Zbog povećanog rizika od online prijevare, stručnjaci Litecoina spremni su savjetovati korisnike o sigurnosnom kopiranju i oporavku podataka, optimizaciji računala, uklanjanju zlonamjernog softvera, antivirusnom softveru, problemima s mrežom i rješavanju problema s operativnim sustavima.

Litecoin timovi za podršku mogu se dobiti putem:

 • Telefonski poziv
 • Stranice društvenih medija
 • Daljinski pomoćnici (botovi)
 • E-mail

Podrška za korisničku podršku Litecoina koristi njihovu uslugu u bilo kojem satu tijekom bilo kojeg dana. Njihovi daljinski pomoćnici su trenutni i brzi bez obzira na vrstu problema s LTC novčanikom. Tehnička pomoć seže od rješavanja problema temeljenih na Blockchainu i online transakcija.

Broj telefona za pomoć može pomoći u rješavanju bilo kojeg problema, uključujući greške u novčaniku. Besplatan je i dostupan je 24 sata dnevno. Također, korisnici mogu ispustiti e-poruke s detaljnim informacijama o izazovima s kojima se susreću.

Opcije korisničke podrške za Litecoin