Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Google Pay

Danas sustavi online plaćanja imaju tendenciju procvata kao nikad prije, i to u većoj mjeri zbog online kockanja. I dok neki od ovih sustava izazivaju sumnju kada je u pitanju sigurnost i sigurnost, postoje oni koji su vrlo sigurni, a Google Pay, također poznat kao GPay, jedan je od njih.

Uz Google, jednu od najvećih tvrtki na svijetu, iza ovog načina plaćanja, sportski kladioničari mogu biti sigurni da je njihov novac u možda najsigurnijim rukama. Ali koje su nijanse uključene u polaganje i povlačenje putem Google Paya? Kakva je njihova korisnička podrška i koje su sigurnosne značajke ove metode? Pa, ovo su pitanja na koja ovaj post želi odgovoriti.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Google Pay
Kako uplatiti depozit putem Google PayaKako izvršiti isplatu putem Google PayaSigurnost i sigurnost na Google PayuOpcije korisničke podrške za Google Pay
Kako uplatiti depozit putem Google Paya

Kako uplatiti depozit putem Google Paya

Prije svega, važno je napomenuti da korisnik mora preuzeti i instalirati aplikaciju Google Pay na svoj uređaj (srećom, neki uređaji dolaze s već instaliranom aplikacijom). Nakon što je to učinjeno, polaganje ovom metodom je jednostavno. Za uplatu, kladionici bi trebali;

 1. Prijavite se na njihov račun za klađenje
 2. Idite na stranicu plaćanja web-mjesta i odaberite GPay
 3. Unesite iznos novca koji žele uplatiti
 4. Odaberite automobil koji želite koristiti (kartica treba biti povezana s korisnikovim GPayom)
 5. Potvrdite njihov identitet, tj. navedite biometrijske podatke ili lozinku.

Novac će biti dostupan na igračevom računu za klađenje nakon što se gore navedeni koraci dovrše.
GPay je instant, tako da igrači trebaju očekivati da će se novac na njihovim računima odraziti u sekundi, a nema ograničenja depozita. Veliki bonus je što je metoda prilagođena mobilnim uređajima, uključujući Android i iOS. Dakle, igrači mogu uplatiti novac u pokretu.

Je li moguće povezati davatelja s bankovnim računom?

Jedna stvar koja se ne može dovoljno naglasiti je da je Google Pay robustan sustav plaćanja, pogotovo ako korisnici mogu iskoristiti sve značajke koje dolazi. Mogućnost dodavanja bankovnog računa jedna je izvrsna značajka ovog sustava. To ne samo da dodatno olakšava bankarstvo, već kladionicima omogućuje praćenje svojih troškova.

Koncept je ovdje isti kao što se nalazi u Simplifi i Mint, da spomenemo samo neke. Dakle, za kladioce koji koriste GPay kao svoj preferirani način plaćanja, ima smisla povezati uslugu s njihovim bankovnim računom ili kreditnom karticom.

Kako uplatiti depozit putem Google Paya
Kako izvršiti isplatu putem Google Paya

Kako izvršiti isplatu putem Google Paya

Google Pay je zapravo loša vijest za kladioničare kada je riječ o isplatama. Iako metoda radi primjereno za depozite, nema mogućnost podizanja novca. To znači da korisnici moraju dodati još jednu bankovnu metodu na svoje račune za isplate. To je nešto što svi igrači koji žele koristiti GPay moraju znati unaprijed.

Ali s desecima dostupnih sigurnih i pouzdanih platnih sustava, pronalaženje odgovarajuće metode ne bi trebalo biti problem. Osim toga, igrači bi trebali držati fige da im tvrtka koja stoji iza platnog sustava omogući korištenje za isplate. Uostalom, to je Google, a Google je Google.

Prikladne metode povlačenja za igrače

Kao što je objašnjeno, postoji širok raspon bankarskih metoda koje korisnici mogu koristiti povući svoje dobitke. To može uključivati bankovne transfere, VISA-u i e-novčanike.

Od PayPal-a i ecoPayza do Neteller-a i Skrilla, ljubitelji sportskog klađenja imaju širok izbor opcija. Bitna je samo njihova dostupnost na dotičnom mjestu za klađenje i zemlji iz koje se kladite. Također, igrači bi trebali odabrati ono što im odgovara.

Iako svaka od gore navedenih metoda ima svoj vlastiti postupak povlačenja, osnove ostaju iste u većini njih. Na primjer, igrači koji žele povući se trebali bi prijeći na odjeljak blagajne kladionice, odabrati Isplati, unijeti iznos i potvrditi svoj identitet.

Kako izvršiti isplatu putem Google Paya
Sigurnost i sigurnost na Google Payu

Sigurnost i sigurnost na Google Payu

Nema mnogo sustava za online plaćanje tako sigurni i sigurni kao GPay. Prije svega, hakerima ili prevarantima je vrlo teško pristupiti korisničkim podacima; ne zahtijeva da netko otkrije podatke o svojoj kreditnoj kartici. Kako bi osigurao maksimalnu financijsku sigurnost, Google Pay dolazi sa sljedećim slojevima:

 • Šifra e-pošte
 • KYC
 • SMS sigurnosni kod
 • Duo dvofaktorska autentifikacija

Uz gore navedene sigurnosne mjere, vlasnici Google Paya ne surađuju samo s bilo kojom web lokacijom za klađenje. Prilično su svjesni činjenice da neke kladionice žele izvlačiti novac od igrača. Kao takve, nemaju sve stranice za klađenje ono što je potrebno za partnerstvo s GPay-om. Tvrtka je postavila tako visoke standarde za svaku kladionicu koja želi partnerstvo s njom.

Stoga je poznato da je svako mjesto za klađenje s ovim načinom plaćanja sigurno i sigurno. Na primjer, većinu njih licencira Malta Gaming Authority ili UK Gambling Commission, dva najuglednija tijela za licenciranje u svijetu kockanja.

Na što treba paziti na stranicama za klađenje Google Pay

Iako prisutnost Google Paya kao načina plaćanja ukazuje na to koliko je web-mjesto za klađenje pouzdano, to nije jedina stvar na koju treba paziti. Na primjer, a odlična stranica za klađenje treba imati širok raspon sportova na koje se možete kladiti, uključujući nogomet, konjske utrke, tenis, hokej, mitinge i mnoge druge.

Osim toga, njegova korisnička podrška trebala bi biti vrhunska, a trebao bi nuditi i druge načine plaćanja. Budući da GPay ne podržava isplate, barem za sada, igrači bi trebali sportove sa širokim rasponom pouzdanih metoda isplate.

Sigurnost i sigurnost na Google Payu
Opcije korisničke podrške za Google Pay

Opcije korisničke podrške za Google Pay

Prije svega, šanse za bilo kakav veliki problem s GPayom su vrlo minimalne. To je zato što sustav nije u vlasništvu nikoga drugog nego divovskog Googlea.

 • Odjeljak s čestim pitanjima: U većini slučajeva korisnici imaju problema s nedostatkom informacija. Kao da je tvrtka to unaprijed vidjela, imaju stranicu za podršku s jednim od najopsežnijih centara za pomoć s desecima često postavljanih pitanja. Od zemalja u kojima je GPay dostupan do toga kako otvoriti račun i kako uplatiti novac na račun za klađenje, odjeljak se bavi mnogim općim pitanjima na koja bi svaki igrač trebao odgovoriti.

 • Kontakt obrazac: Za korisnike čiji problemi (a jedva da ih ima) nisu riješeni u odjeljku FAQ, imaju opciju da kontaktiraju GPay tim putem kontakt obrasca koji se nalazi na stranici za kontakt. Iako chat uživo ne postoji, pruženi kanal podrške do sada je bio pouzdan. Tko zna? Možda mnogi igrači koriste sustav i stvaraju gužvu u chatu uživo.

Opcije korisničke podrške za Google Pay