Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Bitcoin

Bitcoin (₿) je digitalna kriptovaluta koja je relativno nova tehnologija. Bitcoin je brzo postao jedna od najpopularnijih kriptovaluta prihvaćenih na stranicama za sportsko klađenje. Iako je korištenje Bitcoina stvarno zgodno, transakcija bi mogla biti malo sporija od nekih drugih metoda. Ne morate brinuti o tome ni sekunde, jer su igrači i kladionice svi spremni za kratko kašnjenje.

Najbolji kladioničari koji prihvaćaju Bitcoin
Najpopularnija online kasina koja prihvaćaju kriptovalutu - Bitcoin

Najpopularnija online kasina koja prihvaćaju kriptovalutu - Bitcoin

Industrija online kockanja doživjela je priličan udio inovacija. Upravo dok se ljudi navikavaju na nove tehnologije poput mobilnog i klađenja uživo, kockanje s kriptovalutom već dolazi na naslovnice.

Danas igrači mogu kockajte se na vrhunskim kladionicama koristeći digitalne kovanice poput Bitcoina (BTC). Dakle, za one koji žele započeti s BTC kockanjem, ovo je najbolji vodič. Tu su i neki korisni prijedlozi o najboljim stranicama za kockanje s Bitcoinima.

Najpopularnija online kasina koja prihvaćaju kriptovalutu - Bitcoin
Kako napraviti depozit s Bitcoinom

Kako napraviti depozit s Bitcoinom

Bitcoin je relativno nov način plaćanja, koja je pokrenuta 2009. No unatoč tome, ova je digitalna valuta uobičajena na najboljim sportskim kladionicama. Samo posjetite kladionicu, idite na odjeljak "uplate" i među opcijama ćete vidjeti Bitcoin.

Ali prije klađenja s BTC-om, stvaranje Bitcoin novčanika je neophodno. Novčanici djeluju kao bankovni račun u svijetu digitalnog plaćanja. Ovdje kupci kupuju i prodaju kovanice, pa čak i plaćaju usluge. Neki popularni Bitcoin novčanici uključuju Coinbase, Exodus i Electrum. Igrači također mogu mijenjati FIAT valute s Bitcoinom koristeći standardne e-novčanike kao što su Neteller i Skrill.

Važno je napomenuti da Bitcoin novčanici zahtijevaju od korisnika da dovrše kratki postupak provjere ID-a prije kupnje kovanica. Obično traže kopiju službene osobne iskaznice/vozačke dozvole i dokaz o prebivalištu. Samo slijedite jednostavne upute kako biste to učinili u nekoliko minuta. Zatim upotrijebite svoj povezani bankovni račun ili kreditnu/debitnu karticu za kupnju bitcoina.

Kako napraviti depozit s Bitcoinom
Kako se kockati online s Bitcoinom

Kako se kockati online s Bitcoinom

Nakon što u novčanik unesete nešto novčića, vrijeme je za uplatu na kladioničarski račun. Opet, postupak je brz i jednostavan. Samo otvorite račun sportske kladionice i kopirajte BTC adresu. Sada idite na BTC novčanik i prebacite neke novčiće u sportsku kladionicu lijepljenjem adrese primatelja.

Depoziti su obično trenutni. Također imajte na umu da bitcoin sportske kladionice zahtijevaju minimalne podatke o registraciji. To znači da igrači mogu ostati anonimni čak iu zemljama u kojima je kockanje protuzakonito.

U međuvremenu, depozitni bonusi prilično su česti među Bitcoin sportskim kladionicama. Ove nagrade uglavnom dolaze u obliku postotka podudaranja za početni depozit. Cilj je potaknuti igrače da se češće klade koristeći Bitcoine. I kladionica i igrač mogu imati mnogo koristi od brzih i prekograničnih Bitcoin plaćanja.

Kako se kockati online s Bitcoinom
Kako izvršiti povlačenje s Bitcoinom

Kako izvršiti povlačenje s Bitcoinom

Ovo je najsočniji dio ovog vodiča. Pod pretpostavkom da ste ostvarili pristojnu pobjedu nakon klađenja s Bitcoinom. U tom slučaju, trebali biste povući sredstva što je prije moguće. Da biste to učinili, prvo morate premjestiti kovanice iz kladionice u novčanik. Jednostavno se prijavite u svoj novčanik i kopirajte adresu.

Nakon toga idite na blagajnu sportske kladionice i odaberite isplatu putem Bitcoina. Vidjet ćete polje za lijepljenje adrese novčanika i unos iznosa za podizanje. Isplate uglavnom traju od 30 minuta do 1 sata.

Nakon što su kovanice položene u BTC novčanik, morat ćete ih povući u FIAT valuti. To može biti USD ili EUR, ovisno o vašoj nadležnosti. Počet ćete pretvaranjem Bitcoina u odabranu valutu prije isplate putem povezanog bankovnog računa. Nažalost, većina Bitcoin novčanika ne podržava isplate putem kreditnih/debitnih kartica.

Napomena: Prilikom podizanja Bitcoina iz kladioničara u novčanik, primjenjuje se naknada za olakšavanje. Ali s ljepše strane, naknada je puno manja od one koju naplaćuju standardne metode plaćanja.

Kako izvršiti povlačenje s Bitcoinom
Sigurnost i sigurnost u Bitcoinu

Sigurnost i sigurnost u Bitcoinu

Dakle, je li Bitcoin klađenje sigurno i sigurno? Javna je tajna da su Bitcoin transakcije anonimne. Kao što je već rečeno, Bitcoin kladionice ne traže vitalne financijske podatke poput ID broja i podataka o bankovnom računu.

Dakle, osim ako javno ne otkrijete svoju Bitcoin adresu, nitko, uključujući najnaprednije hakere, ne može pratiti vaša sredstva. Ovo je definitivno izvanredna tehnologija za one koji žele svoje online kockarske aktivnosti zadržati u tajnosti.

Ali samo zato što su Bitcoin transakcije anonimne, to ne znači da biste trebali igrati bilo gdje. Jednostavnim riječima, sigurnost vaših digitalnih novčića također je vaša odgovornost.

Stvar je u tome da uvijek igrate u licenciranom i reguliranom kladioničaru, poput onih navedenih ovdje. Provjerite ima li sportsku kladionicu licencu legalnog lokalnog ili međunarodnog nadzornog tijela. Sve u svemu, Bitcoin kockari se nemaju čega bojati sve dok se klade na odobrenoj web stranici.

Nešto o volatilnosti Bitcoina

Jedna stvar na koju Bitcoin trgovci i igrači moraju paziti je volatilnost. Svakom dugotrajnom kockaru bit će izazovno prakticirati upravljanje bankrollom uz nestabilnu prirodu Bitcoina. Na primjer, u 2021. Bitcoin je zabilježio ekstremne fluktuacije.

Još u travnju, BTC je letio visoko, trgujući po 64.000 dolara po coin-u. Mjesec dana kasnije, trgovalo se ispod 30.000 dolara prije nego što se vratilo na početni tečaj u listopadu. Dakle, ne kupujte kamion nadajući se da ćete ubiti.

Sigurnost i sigurnost u Bitcoinu
Opcije korisničke podrške za Bitcoin

Opcije korisničke podrške za Bitcoin

Igrači se često suočavaju sa složenim izazovima prilikom obavljanja BTC transakcija. To mogu biti upiti o naknadama za transakcije, web stranicama za krađu identiteta, pogrešnim plaćanjima i tako dalje. S obzirom na sve te izazove, uobičajeno je zapitati se nudi li Bitcoin korisničku podršku.

Nažalost, Bitcoin ne nudi centralizirani servisni pult gdje igrači zovu i razgovaraju s podrškom. To se mnogo očekuje od anonimnog načina plaćanja.

Ipak, igrači mogu razgovarati sa svojim pružateljima Bitcoin novčanika o svim upitima koje mogu imati. Većina njih će odgovoriti na pitanja koja se odnose na rudarenje BTC-a, tečajeve, praćenje plaćanja i drugo.

Osim toga, igrači se mogu pridružiti mnogim online Bitcoin zajednicama i dobiti iskustvo iz prve ruke od drugih korisnika. Sjajan primjer je BitcoinTalk, gdje se korisnici Bitcoina okupljaju kako bi razgovarali o rudarenju i inovacijama u industriji.

Opcije korisničke podrške za Bitcoin