Metode depozita u Sportsko Klađenje

U online klađenju, odabir prave kladionice i istraživanje koeficijenata je od vitalnog značaja. Ali još važnije je odabir odgovarajućeg načina plaćanja. Pouzdani načini plaćanja omogućuju kladionicima brzo, jednostavno i sigurno podizanje i polaganje sredstava.

Srećom, većina legalnih sportskih kladionica prepuna je različitih bankarskih metoda za odabir. Međutim, sama količina alternativa može biti neodoljiva za zelene ruke. Dakle, u nastavku pogledajte naše ocijenjene načine plaćanja za klađenje i pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

Visa

Visa je dugo bila jedan od najboljih izbora kada su u pitanju usluge plaćanja bilo gdje u svijetu. Oni pomažu milijunima klijenata da obrađuju milijarde transakcija svake godine budući da gotovo sve web stranice prihvaćaju Visa kao način plaćanja - uključujući web-mjesta za klađenje.

Pokaži više...
MasterCard

Mastercard je oduvijek bio popularan izbor kada je u pitanju financiranje računa za klađenje. Većina stranica za klađenje ima više opcija depozita, ali debitne i kreditne kartice su uvijek najpopularnije i najčešće prihvaćene – poput Mastercarda. Neke financijske institucije još uvijek pogrešno drže ili zabranjuju transakcije, pa je sigurnosne opcije pri korištenju Mastercarda uvijek dobro imati za svaki slučaj.

Pokaži više...
Bitcoin

Bitcoin (₿) je digitalna kriptovaluta koja je relativno nova tehnologija. Bitcoin je brzo postao jedna od najpopularnijih kriptovaluta prihvaćenih na stranicama za sportsko klađenje. Iako je korištenje Bitcoina stvarno zgodno, transakcija bi mogla biti malo sporija od nekih drugih metoda. Ne morate brinuti o tome ni sekunde, jer su igrači i kladionice svi spremni za kratko kašnjenje.

Pokaži više...
PayPal

Budući da postoji više od 20 godina, Paypal je jedan od - ako ne i najpopularnijih načina plaćanja za ljude diljem svijeta. Ovaj elektronički financijski sustav jednostavno je i lako za korištenje rješenje za svakoga tko želi siguran i siguran način polaganja, podizanja i prijenosa novca putem interneta. Danas više od 30 milijuna trgovaca koristi PayPal, a mnoge od njih su stranice za klađenje. Ova opcija plaćanja je jednostavna za korištenje, sigurna, a većina kockarnica i internetskih stranica za sportsko klađenje nudi PayPal kao način polaganja i isplate.

Pokaži više...
Paysafe Card

Paysafecard se oduvijek povezivao s internetskim klađenjem, a tako je i danas. Kladionici koji su ikad dali online oklade vjerojatno su već naišli na Paysafecard ili su je jednom koristili. Svi kladitelji, bez obzira na stručnost ili preferencije u igri, uživali su u anonimnosti koju su omogućili unaprijed plaćeni bonovi.

Pokaži više...
Apple Pay

Apple Pay je popularna usluga digitalnog novčanika i mobilnog plaćanja koju nudi Apple Inc. Način plaćanja dostupan je samo na uređajima koje proizvodi i prodaje Apple Inc., kao što su iPhone, iPad, Apple Watches i Mac prijenosna računala. Također radi samo na pregledniku Safari. Unatoč ovim ograničenjima upotrebe, Apple Pay je još uvijek popularan način plaćanja, posebno među kupcima.

Pokaži više...
Neteller

Neteller je način plaćanja koji je vrlo popularan diljem svijeta. Ovaj način plaćanja ima veliko povjerenje među trgovcima i kladionicima i kompatibilan je s većinom kladioničarskih stranica diljem svijeta. Neteller je vrlo popularan među online kockarnicama i stranicama za sportsko klađenje kao metoda sigurnog depozita, a mnogi kockari koriste ovu uslugu za polaganje i podizanje svog novca.

Pokaži više...
Skrill

Skrill je način plaćanja koji je vrlo popularan među kladionicima i stranicama za klađenje. Skrill je osnovan 2001. godine i od tada postaje sve popularniji. Danas mnoge web stranice za online klađenje prihvaćaju Skrill, jer je to jedno od najboljih rješenja za plaćanje za klađenje. Prilikom odabira stranice na koju će se kladiti, važno je da kladioničari odaberu kladionicu koja prihvaća njihovu željenu opciju plaćanja.

Pokaži više...

American Express

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja
2023-08-02

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja

Kada tražite sportsku kladionicu kojoj biste se pridružili, važno je razmotriti mogućnosti plaćanja i dostupne ponude dobrodošlice. Srećom, većina kladionica nudi plaćanje debitnom/kreditnom karticom putem Mastercard ili Visa kartice. Još bolje, dobit ćete bonus za sportsku kladionicu nakon što uplatite sredstva i, u nekim slučajevima, napravite svoju prvu stvarnu novčanu okladu.

William Hill zabranjuje kreditnu karticu u Irskoj
2022-06-01

William Hill zabranjuje kreditnu karticu u Irskoj

U Irskoj upotreba kreditnih kartica u kockanju nije točno zabranjena, ali se kontinuirano obeshrabruje. Međutim, višestruka istraživanja su pokazala kako nekoliko online kladionica nastavlja podržavati oklade na kreditne kartice putem svojih aplikacija. Neki od onih za koje se kaže da izbjegavaju oklade na kreditne kartice mogu to učiniti putem aplikacija kao što su Revolut i Apple Pay.

Opcije plaćanja dostupne kladioničarima u 2022
2022-04-27

Opcije plaćanja dostupne kladioničarima u 2022

Internetsko bankarstvo je prije bilo podvrgnuto ogromnoj skepticizmu. Uz slučajeve krađe podataka, prijevare i hakiranja koji su harali internetskim prostorom, sumnja je u to vrijeme nesumnjivo bila opravdana. Gledajući unatrag, fenomenalni napredak u rješenjima za prijenos novca brzo je redefinirao online prijenos novca.

Koji su najsigurniji načini plaćanja klađenja?

Koji su najsigurniji načini plaćanja klađenja?

Najpopularnije metode uključuju kreditne/debitne kartice, bankovne transfere i opcije e-novčanika kao što su PayPal Skrill, Neteller itd. Neke sportske kladionice čak dopuštaju kladioničarima da financiraju i povlače uplate putem kriptovalute poput Bitcoina, Litecoina, Dogecoina itd.

Ali prije odabira načina polaganja kladionica, važno je osigurati da je zaštićen sigurnosnom bravom, posebno u slučaju e-novčanika. U ovom slučaju, metoda internetskog bankarstva trebala bi biti SSL šifrirana kako bi se osigurala 24-satna zaštita vitalnih financijskih podataka.

Također, siguran način plaćanja online klađenja trebao bi imati licencu renomirane financijske institucije. Sljedeći odjeljak govori više o ovom konceptu.

Koji su najsigurniji načini plaćanja klađenja?
Kako odabrati bankarsku metodu za klađenje

Kako odabrati bankarsku metodu za klađenje

Budući da internetsko klađenje uključuje pravi novac, važno je osigurati da način plaćanja ispunjava sve okvire kako biste uživali u glatkom bankarskom iskustvu. Ispod je nekoliko ideja koje treba zapamtiti pri odabiru metode internetskog bankarstva za klađenje:

Sigurnost i osiguranje: Pouzdan način plaćanja mora imati licencu legalne financijske institucije da bi se mogao uzeti u obzir. Na primjer, PayPal i Skrill imaju licence Ministarstva financijskih usluga države New York. S druge strane, FCA (Financial Conduct Authority) regulira Neteller. Dakle, obavljajte transakcije samo s licenciranim i SSL-kriptiranim uslugama plaćanja.

Trajanje transakcije: Danas su polozi na najboljim internetskim sportskim kladionicama gotovo trenutni. Međutim, stvari mogu biti drugačije kod isplate. Dobar primjer su kreditne/debitne kartice koje omogućuju trenutačne depozite, ali isplate mogu potrajati i do 5 radnih dana. Također, obrada plaćanja bankovnim prijenosima može potrajati. Stoga odaberite najbrži bankovni način kako biste izbjegli frustracije i kašnjenja.

Naknada za transakciju: Ovo je još jedno područje u kojem bankovni prijenosi i debitne/kreditne kartice zaostaju za e-novčanicima. Metode internetskog bankarstva često uzimaju malu proviziju kako bi se olakšali prijenosi, za razliku od bankovnih prijenosa koji naplaćuju velike naknade. Na primjer, većina e-novčanika neće ništa naplatiti za uplatu sredstava na račun kladionice. Imajte na umu da troškovi variraju ovisno o bankarskoj metodi.

Bonusi za plaćanje: Većina sportskih kladionica nudi bonuse ovih dana. Još bolje, kladioničari mogu dobiti nagradu od kladioničara za uplatu koristeći određene metode. Stoga je mudro posjetiti stranicu za depozit i saznati što se nudi. Međutim, nemojte odabrati metodu koja zarađuje bonus na depozit dok naplaćuje velike transakcijske naknade.

podrška: Ponekad sportski kladioničar može uspješno obraditi dobitke, samo da bi zapeo negdje u sustavu načina plaćanja. To može biti zbog nepotpune potvrde osobnog dokumenta ili drugih tehničkih problema. Ali uz odgovarajući tim za podršku, ti se problemi brzo rješavaju. Podrška bi trebala biti dostupna putem live chata, iako će podrška putem e-pošte i telefona biti dovoljna.

Dostupnost: Konačno, prije polaganja novca bitno je utvrditi je li način plaćanja legalno dostupan u vašoj zemlji. Da biste to saznali, posjetite stranicu s uvjetima i odredbama načina plaćanja kako biste saznali koje zemlje ispunjavaju uvjete. Zapamtite, neki dopuštaju samo depozite u nekim zemljama.

Kako odabrati bankarsku metodu za klađenje
Kako položiti depozit

Kako položiti depozit

Ulaganje novca u sportsku kladionicu može se početniku činiti jednostavnim. Opcije kao što su Neteller, PayPal, Paysafecard, Skrill i kriptovalute uobičajene su na većini kladionica.

Međutim, ponekad depoziti mogu biti odbijeni. Još gore, većina novih igrača jednostavno ne zna kako prebaciti sredstva na svoje račune za klađenje. Ali nemojte se uzrujavati jer je sve prilično jednostavno s pravim vodičem. Prati ove korake:

Napravite račun sportske kladionice ispunjavanjem priloženog elektroničkog obrasca. Potrebne informacije mogu uključivati ime, adresu, broj telefona, e-poštu i druge. Zapamtite da ne dajete lažne podatke, jer to može biti skupo tijekom povlačenja.

Nakon uspješnog otvaranja računa, neke sportske kladionice mogu zahtijevati od kladioničara da ga aktiviraju unosom koda. Kod se obično šalje na navedeni e-mail ili broj telefona.

Nakon što je račun uspješno postavljen, posjetite stranicu za plaćanje sportske kladionice, odaberite siguran način plaćanja i povežite bankovni račun. Sada napravite depozit. U većini slučajeva, bonus dobrodošlice odmah će biti pripisan na kladioničarski račun zajedno s položenim novcem.

Može li kladionica odbiti kreditnu karticu? Da, iako to nije u potpunosti krivnja igrača ili kladioničara. U nekim je zemljama kockanje s kreditnim karticama protuzakonito.

Dobar primjer je Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje je UKGC prošle godine zabranio kockanje kreditnom karticom. Iako su razlozi za to nejasni, većina licenciranih kladioničara nema drugog izbora nego se pridržavati. Ali ono što ne znaju je da je bankarstvo s e-novčanicima čak i puno brže.

Kako položiti depozit
Kako se kockati online s PayPalom

Kako se kockati online s PayPalom

Kada je riječ o najboljim opcijama plaćanja za online klađenje, rijetki se mogu mjeriti s PayPalom u pogledu popularnosti. To je zato što online klađenje s PayPalom omogućuje trenutne uplate i isplate, ovisno o operateru sportske kladionice.

Također, PayPal je nedvojbeno najsigurnija metoda internetskog bankarstva. Tvrtka koristi vrlo važnu SSL (Secure Socket Layer) enkripciju za zaštitu korisničkih podataka i sredstava od online prevaranata. Čak nije ni čudo da se PayPal udružuje samo s pouzdanim online kladionicama.

Ipak, najlakši način financiranja računa za sportsko klađenje putem PayPal-a je korištenjem postojećeg stanja. Ali ako ga nema, nastavite s financiranjem računa klikom na Novčanik > Prijenos novca, a zatim dodajte novac na svoj PayPal saldo putem bankovnog računa.

Korisnici čak mogu financirati svoj PayPal saldo putem drugog PayPal računa. U svakom slučaju, iznos će se odmah prikazati.

Imajte na umu, međutim, da PayPal naplaćuje naknadu od 2,9% za polaganje novca korištenjem debitne/kreditne kartice. Također, online klađenje s PayPalom nije prihvatljivo u većini država u SAD-u. Osim toga, neke kladionice isključuju PayPal depozite iz bonus promocija.

To je još jedan dobar razlog da pažljivo pročitate stranicu s odredbama i uvjetima bonusa dobrodošlice prije nego što bilo što položite.

Kako se kockati online s PayPalom
Kako izvršiti povlačenje

Kako izvršiti povlačenje

Što se tiče sigurnih isplata, sve legalne sportske kladionice rade slično.

Ukratko, to znači da svi kladitelji moraju proći KYC (Know Your Customer) proces prije nego što izvrše svoje prve isplate. Ipak, ne brinite jer je ovaj postupak prilično jednostavan i brz.

Sportska kladionica će tražiti vitalne dokumente kao što su službena osobna iskaznica/putovnica s fotografijom i nedavni račun za režije ili kopija bankovnog izvoda. U slučaju računa za komunalne usluge, dokument mora jasno naznačiti ime i kućnu adresu kladioničara.

Također, većina sportskih kladionica tražit će račun za režije ne stariji od šest mjeseci od traženog datuma. I još nešto, neki bi mogli zakazati videochat kako bi se uvjerili da je igrač stvarni vlasnik računa.

Nakon što kladioničarska stranica prihvati dokumente i potvrdi ID kladitelja, isplate se sada mogu brzo obraditi. Međutim, imajte na umu da neka mjesta za klađenje mogu zahtijevati od kladioničara da koriste istu bankovnu metodu za uplate i isplate.

Također, trajanje transakcije i naknade variraju, ovisno o mjestu klađenja i načinu plaćanja.

Kako izvršiti povlačenje
Najbolje bankarske opcije za online klađenje

Najbolje bankarske opcije za online klađenje

Pod pretpostavkom da ste upravo otvorili račun kladionice i spremni ste izvršiti uplatu. Iako ovo zvuči prilično jednostavno, odabir najboljeg načina plaćanja može biti iznenađujući izazov. Srećom, ne nedostaje bankarskih metoda u najbolje sportske kladionice u 2022.

Dakle, ako ste u takvoj situaciji, ne brinite jer stručnjaci na BettingRankeru pokrivaju vas. Ova stranica navodi najpopularnije i najpouzdanije bankarske metode za sve online kladioničare.

Ali prije nego što budu ocijenjeni i odobreni na ovoj stranici, stručnjaci troše vrijeme na svaku metodu internetskog bankarstva klađenja. Također, prikupljaju što više informacija o iskustvu igrača.

Tim se sastoji od iskusnih sportskih kockara koji točno znaju što trebaju tražiti u načinu plaćanja klađenja. Neumorno rade kako bi vam pružili najopsežnije preglede opcija plaćanja za klađenje.

Najbolje bankarske opcije za online klađenje
Kako pregledavamo opcije plaćanja

Kako pregledavamo opcije plaćanja

Bez gubljenja puno vremena, u nastavku se nalaze neki potvrdni okviri koje metoda plaćanja mora označiti prije nego što se razmotri na BettingRanker-u:

  • Pristupačnost: Sve bankarske opcije pregledane na ovoj stranici dostupne su u većini jurisdikcija za sportsko klađenje. Također, drugi tehnički detalji kao što su prihvaćena valuta i funkcionalni jezici uzimaju se u obzir.
  • Sigurnost: Sigurnost novca je od najveće važnosti za svakog ozbiljnog kladioničara. Kao takve, sve pregledane bankarske metode ovdje imaju SSL (Secure Socket Layer) certifikate i licence od pravnih financijskih tijela.
  • Popularnost među pružateljima usluga: Kako bi odvojili žito od kukolja, tim daje sve od sebe kako bi ručno odabrao najčešće korištene opcije na većini internetskih stranica za klađenje. Kao što možda već znate, najpopularnije bankarske opcije također su najsigurnije i pristupačne.
  • Korisnička podrška: Ako se pojavi problem, opcija plaćanja mora ga moći riješiti što je brže moguće. Stoga je tim razmatrao čimbenike poput odziva podrške, jezika, mehanizama i zadovoljstva kladioničara.
  • Brzina transakcije: Svi kladioničari su sretni kada im dobitak bude isplaćen što je prije moguće. Također, polozi bi se trebali odmah odraziti na račun kladitelja nakon što su odobreni. Iz tih razloga, tim pregledava samo najbrže i najpouzdanije opcije plaćanja. Nema potrebe za korištenjem bankovne metode za koju je potrebno više od tjedan dana za isplatu.
  • Naknada za transakciju: Računa se svaki cent koji bankarska metoda uzme od povlačenja igrača i depozita. Dakle, osigurajte da bankarski način koji odaberete obrađuje plaćanja po pristupačnim stopama kao što je ovaj ovdje naveden.
  • Online recenzije: Osim vlastite dubinske analize, tim također uzima u obzir recenzije korisnika. Samo kroz recenzije korisnika kladioničari mogu znati koji su najsigurniji i najučinkovitiji načini plaćanja klađenja.
Kako pregledavamo opcije plaćanja
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kockanje bi trebalo biti zabavno i zato je najvažnije igrati odgovorno. Ali to je lakše reći nego učiniti.

Većina kladitelja često se uhvati u zabavu i zaboravi na svoje društvene odgovornosti. Stoga, izbjegnite ovo tako da odvojite vrijeme i novac za klađenje.

Sredstva za kockanje mogu se podijeliti na dnevne, tjedne ili mjesečne limite. Naravno, to bi trebao biti novac koji vam je ugodno izgubiti i bez kojeg možete živjeti. Ukratko, nemojte se kladiti ako imate kućne račune, zdravstveno osiguranje i druge vitalne financijske obveze.

Osim toga, ne nastavljajte s kockanjem čak ni kad vam bogovi klađenja nisu naklonjeni. Zapravo, ovo pravilo siječe dobre ili loše dane. Pametni igrači znaju da je kockanje stvar sreće, bez obzira na kockarske vještine pri ruci.

Kako bi izbjegli gubitak cjelokupnog bankrolla u jednoj okladi, ovi igrači smanjuju svoje gubitke nakon nekoliko loših rezultata. Također, neki će prestati igrati nakon što prikupe određeni postotak svog bankrolla. To je jedini način da nastavite pobjeđivati na kladionici. Dakle, igrajte sigurno i zabavite se.

Odgovorno kockanje