Sve o Tennis Odds

Teniska sezona traje 11 od 12 mjeseci svake godine i svaki dan postoji više turnira koje prate kladionice. Tenis nudi razne linije klađenja bilo da se radi o ATP ili WTA turnirima, Challenger Touru ili ITF turnirima niže razine.

Grand Slam turniri pravi su praznik za svakog strastvenog kladitelja jer nude niz linija koje čine tenis jedan od najuzbudljivijih sportova kladiti se.

Sve o teniskim kvotama, linijama klađenja i rasponima

Sve o teniskim kvotama, linijama klađenja i rasponima

Teniska sezona počinje odmah nakon Silvestrova i traje do kraja studenog. Igrači su rangirani na temelju njihovih rezultata u prethodnim sezonama. Sustav rangiranja je razvijen na određeni način da ne dopusti igraču da izgradi vodstvo koje će zadržati godinama, ali svaki igrač mora pokazati dosljednost i redovito pobjeđivati.

Postoje različite razine turnira koje donose različiti broj bodova na temelju kojih se kreira ljestvica. Četiri Grand Slam turnira, Australian Open, French Open, Wimbledon i US Open su najprestižniji koji pobjednicima daju 1.500 bodova.

Postoji 10 turnira Masters serije koji pobjednicima daju 1.000 bodova i mnogi ATP 500 i ATP 250 turniri.

Sustav natjecanja čini tenis vrlo zanimljivim za praćenje što je jedan od razloga zašto je ovaj sport stekao veliku popularnost među kladioničarima. Postoje teniski mečevi u bilo kojem trenutku širom svijeta koji su dostupni za klađenje na najbolje online kladionice.

Sve o teniskim kvotama, linijama klađenja i rasponima
Tenisko klađenje na moneyline

Tenisko klađenje na moneyline

Najčešća oklada na tenis je novčano klađenje gdje jednostavno pokušavate pogoditi koji će igrač pobijediti u meču. Mečeve većinu vremena dobiva igrač koji prvi osvoji dva seta, osim ako se radi o Grand Slam turniru ili Davisov kup.

Tenis koeficijenti za klađenje putem novčane linije mogu ići od vrlo niskih do vrlo visokih, ovisno o igračima koji igraju jedan protiv drugog.

Teniske internetske sportske kladionice također nude klađenje putem novčane linije na setove, pa čak i na odigrane utakmice. Klađenje na tenis uživo iznimno je popularno i nudi razne linije koje se nude svake minute.

Tenisko klađenje na moneyline
Tenisko klađenje

Tenisko klađenje

Internetsko klađenje na tenis nudi različite raspone koji se odnose na cijeli meč ili set. Stoga se raspon može postaviti za setove ili za igre. Vrijednost spreada razlikuje se ovisno o formatu meča. Ako se radi o meču koji se dobiva s dva seta, tada je jedini raspon za setove -1,5 dok može biti -1,5 ili -2,5 ako se radi o meču koji zahtijeva tri dobivena seta.

Kada je u pitanju širenje igara, širenje obično ide od -2,5 do -8,5 opet ovisno o formatu meča.

Vrijedi napomenuti da žene uvijek igraju na dva dobivena seta bez obzira na turnir.

Tenisko klađenje
Objašnjenje linija klađenja na tenis

Objašnjenje linija klađenja na tenis

Osim toga novčana linija i širenje, glavna teniska linija je ukupan broj igara. Baš kao i širenje, linija se razlikuje ovisno o formatu podudaranja. Ako je turnir jedan od onih koji se igraju na dva dobivena seta, tada je ukupna linija igara postavljena oko 22,5 igara.

Ako stavite okladu iznad ove linije, to znači da zbroj ukupnih gemova odigranih u meču mora biti najmanje 23. Primjer teniskog rezultata koji bi se smatrao iznad ove linije je 6-4, 7-6 . Ako stavite okladu ispod ove linije, to znači da meč treba završiti s najviše 22 igre ili 6-4, 7-5 ili 6-1, 2-6, 6-1.

Po istom pravilu nude se i linije igre za set. Teniske online sportske kladionice nude bilo koje linije unutar seta počevši od 6,5 do 12,5.

Postoje i zabrane u vezi s brojem setova koji idu od 2,5 do 3,5 i 4,5 na Grand Slam turnirima. Asevi, dvostruke pogreške, pobjede u ravnomjernim setovima, pobjede iza leđa također su neke od opcija koje nudi klađenje na tenis.

Objašnjenje linija klađenja na tenis
Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na tenis

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na tenis

Tenis koeficijenti klađenja mogu se naći na bilo kojoj internetskoj sportskoj kladionici, ali ne nude sve iste linije i opcije. Moneyline, spread i total game lines mogu se naći doslovno na bilo kojoj online sportskoj kladionici, dok ostale opcije nude samo najbolje online kladionice.

Tenis je sport čiji se izgledi najviše kreću. To je individualni sport u kojem mnogi čimbenici mogu utjecati na budući događaj. Duljina prethodnog meča, prijeđena udaljenost, nedavna forma i ozljede, prethodni međusobni rezultat samo su neki od faktora koji utječu na teniske izglede.

Svi ovi čimbenici imaju različitu razinu utjecaja na izglede u različitim sportskim kladionicama, stoga provjera više kladionica i usporedba kvote za tenis može napraviti stvarnu razliku.

Spomenuta ukupna linija igre također može biti različita na različitim online kladionicama. Na primjer, ako je linija negdje na 23,5 gemova očekujući da oba igrača drže svoje servise dugo u meču, ista linija može biti 22,5 negdje drugdje, što je redovita linija u većini mečeva.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na tenis
Najbolje internetske stranice za klađenje na kvote za tenis

Najbolje internetske stranice za klađenje na kvote za tenis

Kao što je gore spomenuto, većina internetskih sportskih kladionica nudi klađenje na tenis online, ali samo nekoliko njih ima obilje linija koje su pravi užitak za svakog ljubitelja tenisa.

Melbet, N1 bet, Unibet, William Hill, Leon bet neke su od kladionica koje nude sve linije koje bi teniser kladioničar želio vidjeti.

Usporedba teniskih koeficijenata vrlo je važna kako biste postavili pravu okladu i kako biste je maksimalno iskoristili. Prilično je uobičajeno da koeficijenti za tenis rastu i padaju i često postoje mnoge razlike u koeficijentima između dana prije i dana utakmice.

Razlike između tečajeva redovite su ne samo za klađenje putem novčane linije, već i u rasporedima i linijama igre.

Isti je slučaj ako se kladite na to koji će igrač osvojiti turnir. Različite kladionice daju različite koeficijente za najvećeg favorita, a budući da mnogi kladioničari uživaju birati pobjednika, vrlo je važno pronaći kladionicu koja nudi najveće koeficijente za pobjedu odabranog igrača.

Najbolje internetske stranice za klađenje na kvote za tenis
Savjeti i trikovi za tečajeve klađenja na tenis

Savjeti i trikovi za tečajeve klađenja na tenis

Kao i za bilo koji drugi sport, postoji mnogo savjeta i trikova kada je u pitanju tenisko online klađenje.

Prije nego što stavite okladu na pobjednika utakmice morate provjeriti mnoge detalje. Trenutačna ljestvica daje jasnu sliku o tome koliko je igrač dobar. Sezonski rekord također puno govori o nedavnoj formi i potencijalu igrača da dobije više mečeva na turniru ili čak osvoji trofej.

Kada se provjerava sezonski učinak igrača, postoji još jedan bitan detalj. Morate vidjeti rekord na određenoj podlozi jer se tenis igra na tri glavne podloge.

Na primjer, ako se želite kladiti na mečeve Wimbledona, trebate provjeriti rekord igrača na travi. Vidjeti da je igrač dobar ili loš na zemljanoj podlozi neće vam dovoljno reći jer je stil igre na travi i zemljanoj podlozi potpuno drugačiji.

Još jedna važna činjenica je igra li igrač na određenom turniru po prvi put ili on ili ona ima povijest uspjeha. Igrači imaju turnire i podlogu na kojoj se osjećaju ugodno igrati, što također može napraviti razliku.

I konačno, provjera međusobnih rezultata između dva igrača ključna je za odabir pravog izbora. Ako neki igrač redovito pobjeđuje svog protivnika, onda je to dobro vodstvo za dobitnu okladu.

Savjeti i trikovi za tečajeve klađenja na tenis