Sve o Ice Hockey Odds

Kao i u svakom sportu, postoje određene razlike kada su u pitanju lige i kupovi koji se igraju. To se posebno odnosi na klađenje na hokej i koja je to liga, iako ih nema puno.

Svjetsko prvenstvo u hokeju okuplja 16 najboljih svjetskih reprezentacija, a nerijetko uz klubove vidimo najveće zvijezde ovog sporta.

Jedna od glavnih atrakcija na Zimske olimpijske igre je svakako hokej. Redovito sudjeluju reprezentacije Amerike, Kanade, Švedske, Finske, Švicarske, Rusije i drugih zemalja koje se mogu pohvaliti uspjesima.

Sve o kvotama za hokej na ledu, linijama klađenja i rasponima

Sve o kvotama za hokej na ledu, linijama klađenja i rasponima

Hokej na ledu vjerojatno je najdinamičniji sport u svijetu budući da igrači doslovno nikada ne prestaju klizati na ledu. Ono što ovaj sport čini vrlo uzbudljivim je to što momčadi, osim ako nisu u malom broju, konstantno napadaju protivnička vrata, što nije slučaj s primjerice nogometom.

Utakmice hokeja na ledu igraju se u tri razdoblja po 20 minuta ili ukupno 60 minuta i to u slučaju da utakmica ne završi neriješeno. Ako se to dogodi, igra se dodatnih pet minuta produžetka, a ako pobjednik i dalje nije odlučen, izvodi se penal.

Brojni su detalji koji hokej na ledu čine jedinstvenim. Leteće zamjene su jedna od takvih. U hokeju na ledu tempo igre je toliko brz da nema zaustavljanja za zamjene kao što je to slučaj u nogometu ili košarci.

Postoje i kaznene minute koje su najčešće 2 minute, ali ponekad i pet. Kazneni udarci se ne izvode s određenog mjesta kao, na primjer, u nogometu, već napadač dobije paket na ledu i zatim napada vratara.

Nakon što pak padne, sve se odvija nevjerojatnom brzinom. Pratite utakmice uživo i budite spremni reagirati dobrom okladom.

Sve o kvotama za hokej na ledu, linijama klađenja i rasponima
Moneyline za hokej na ledu i kako se kladiti na hokej na ledu

Moneyline za hokej na ledu i kako se kladiti na hokej na ledu

Ovo je osnovni način klađenja na hokej na ledu u kojem morate odabrati momčad koja će pobijediti. Morate napraviti razliku između 2-way moneyline i 3-way moneyline. Na primjer, ako odaberete pobjednika u 3-smjeru novčana linija a utakmica završi neriješeno nakon regularnih 60 minuta, izgubili ste svoju okladu čak i ako vaša momčad pobijedi u produžetku ili nakon izvođenja jedanaesteraca.

Izravno klađenje na pobjednika lige/kupa

Vrsta klađenja u kojoj morate biti strpljiviji, jer se oklada temelji na tome tko će pobijediti u natjecanju na kraju sezone. u NHL, osim Stanley kupa koji osvaja pobjednik lige, postoje Zapadna konferencija i Istočna konferencija kao odvojena natjecanja i svako ima svoj trofej na kraju sezone.

Također se možete kladiti na to koja će momčad osvojiti najviše bodova u cijeloj sezoni - "Presidents Trophy."

Moneyline za hokej na ledu i kako se kladiti na hokej na ledu
Objašnjenje linija klađenja na hokej na ledu

Objašnjenje linija klađenja na hokej na ledu

Hokej na ledu

Hokejaški razmak predstavlja gol-razliku između dva tima na kraju utakmice kao i u svakom drugom sportu. U hokeju na ledu ovo je ograničenje obično -1,5 što znači da ako stavite okladu na domaću momčad, morat će pobijediti s razlikom od dva gola kako biste vi dobili okladu. U isto vrijeme, ako stavite okladu na +1,5 za gostujući tim, oni će morati pobijediti ili izgubiti s najviše jednim golom razlike.

Gol linija hokeja na ledu

Često se početnici u klađenju na hokej odlučuju za ovu liniju jer je lako razumljiva i ne birate strane. Kladionice daju u prosjeku 5,5 ili 6,5 golova po utakmici. Ovdje ste da se kladite hoće li obje momčadi postići više ili manje golova u odnosu na ponuđeni broj ili predviđanje kladionice.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na hokej na ledu

Kao i u svakom drugom sportu, tipovi za klađenje na hokej ponekad su prava umjetnost. Naime, potrebno je znati na koje lige i timove se fokusirati, kao i kakva ulaganja imati kada se kladite na hokej na ledu.

Izuzetno je važno poznavati sva tržišta, kao i koliko pojedine kvote predstavljaju vrijednost u odnosu na određeno plaćanje. To se zove procjena uloga, koja može biti presudna pri klađenju, ali i pri određivanju na koje se momčadi kladiti. Vjerujemo da je ovo jedno od glavnih znanja koje morate imati kako biste bili profitabilni sportsko klađenje.

Također morate usporediti ne samo tečajeve klađenja na hokej na ledu, već i dane linije klađenja na hokej na ledu jer mogu postojati velike razlike između najboljih online kladionica i drugih.

Mnogi kladioničari preferiraju klađenje na gol-crtu i nisu svjesni da postoje mnoge hokejaške internetske sportske kladionice koje također nude klađenje na pojedinačni zbroj bodova određene momčadi.

Još jedna razlika je u tome što neke kladionice nude samo trosmjernu novčanu liniju dok postoje one koje nude dvosmjernu novčanu liniju.

Objašnjenje linija klađenja na hokej na ledu
Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za hokej na ledu

Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za hokej na ledu

Hokej na ledu je a zimski sport koji se ne igra na svakom mjestu na svijetu, ali je privukao kladioničare iz cijelog svijeta, čak iu zemljama u kojima taj sport ne postoji. Uz toliko obožavatelja, razumljivo je da je klađenje na hokej na ledu postalo tako popularno.

To je jedan od najbolje rangiranih sportova među kladionicama. Postoje različiti aspekti koje trebate uzeti u obzir pri odabiru pravog hokeja na ledu najbolja online kladionica.

Ako ste općeniti ljubitelj kladionica na hokej na ledu, trebali biste gledati mnogo dalje od samog NHL-a. Mnogo je zemalja koje imaju vrlo kvalitetne lige poput Rusije, Švedske, Finske, Danske, Češke i Njemačke.

Ne nudi svaka online kladionica sva ova natjecanja, ali svakako ih možete pronaći na 1xBet, Betwinner, 22bet i Megapari.

Osim natjecanja, morate biti sigurni da online kladionica za hokej na ledu nudi sve linije koje su vam potrebne. Definitivno možete pronaći više od jedne gol linije po utakmici ili raspon koji uključuje više od -1,5 ili -2,5 opcija.

Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za hokej na ledu
Savjeti i trikovi za kvote klađenja na hokej na ledu

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na hokej na ledu

Bez obzira na to jeste li početnik ili imate iskustva s klađenjem, hokej je zanemaren sport u mnogim područjima. No ne treba zanemariti specifičnosti ovog sporta i klađenja na njega. Sve što trebate je malo radoznalosti, čitanja i poznavanja pojmova.

Mnoga su istraživanja pokazala da su u hokeju favoriti važniji nego u ostalim sportovima. Samo 41,2% autsajdera je pobijedilo za razliku od primjerice baseballa gdje su pobijedili 42,5%. Zvuči kao mala razlika, ali tih 1,3% razlike čini veliku razliku u osvajanju listića.

Zanimljivo je i kako hokej ne pridaje toliku važnost igranju momčadi na "domaćem ledu" kao u drugim sportovima. To ima veze sa stadionima jer su hokejaši prilično izolirani od publike za razliku od drugih sportova i imaju manje ometanja. Za NHL, omjer domaćih pobjeda je 54,9%, a omjer gostujućih pobjeda je 45,1%.

Važnost vratara

Vratari u hokeju na ledu često dobiju slobodan dan, pogotovo ako je njihova momčad imala niz uspješnih utakmica. Iako to vjerojatno nije toliko važno kao početni bacač u bejzbolu ili početni bek u američkom nogometu, razlika između početnog vratara i rezerve može biti značajna.

Dakle, važno je obratiti pozornost na to koji će vratar započeti utakmicu prije nego što stavite novac na svoju okladu.

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na hokej na ledu