Sve o Horse Racing Odds

Trebalo je mnogo godina da konjske utrke pronađu put među javnost. Danas predstavlja sport s velikim brojem gledatelja, a posebno je poznat među sportskim kladionicama.

Ono što je zanimljivo klađenje na konjske utrke je činjenica da se pravila i vrste oklada razlikuju od zemlje do zemlje. Na primjer, u Sjevernoj Americi možete se kladiti na pobjednika utrke, ali ne i na pozicije, dok se u Europi i Aziji možete kladiti na plasman u grupi ovisno o broju konja koji sudjeluju u utrci.

Sve o Horse Racing Odds
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Sve o koeficijentima za konjske utrke, linijama klađenja i rasponima

Sve o koeficijentima za konjske utrke, linijama klađenja i rasponima

Jedan od razloga zašto je klađenje na konjske utrke tako popularno je jednostavnost klađenja. Osim toga, utrke su uvijek brze i dinamične, tako da vam nikad neće biti dosadno.

The Preakness Stakes, Grand National, Kentucky Derby, Prix de l'Arc de Triomphe, Melbourne Cup i Nakayama Grand Jump primjeri su konjskih utrka koje se održavaju diljem svijeta i privlače ogroman promet klađenja.

Većina online kladionica za konjske utrke nudi mnoge opcije klađenja koje su sve vrlo zabavne.

Moneyline klađenje na konjske utrke

Kada odaberete ovu metodu zapravo morate odabrati konja na kojeg se kladite na pobjedu i jedini način na koji će vaša oklada biti dobitna je da vaš konj bude na prvom mjestu. Konjske utrke imaju stvarno širok raspon tečajeva za novčanu liniju, počevši od stvarno niskih tečajeva poput 1,20 do vrlo visokih tečajeva, ponekad čak i preko 300.

Vrlo je važno ne bojati se kladiti na konje s velikim koeficijentima. Naravno, to mora biti potkrijepljeno solidnom analizom i znanjem. Mnogo je kladioničara koji se boje kladiti na visoke koeficijente na utrkama konja.

Oni bi rekli da je šansa za dobitak premala i stalno upadali u zamku klađenja na koeficijente na utrke konja ispod 2,50 što se ne preporučuje za klađenje na konjske utrke. Nakon nekog vremena svi ćete znati kada se riskiranje isplati i kako uočiti vrijedne prilike.

Sve o koeficijentima za konjske utrke, linijama klađenja i rasponima
Formiranje konjskih utrka i kako se kladiti na konjske utrke

Formiranje konjskih utrka i kako se kladiti na konjske utrke

To je najzanemareniji, ali mnogi tvrde da je najvažniji faktor za analizu utrku na koju se želite kladiti. Pokušajte razumjeti stilove trčanja protagonista i što bi im najbolje odgovaralo. Na primjer, ako imamo dva ozbiljna agresivna favorita ispred, obojica su sklona uništiti jedan drugog ispred i osloboditi put konju koji je bio iza.

Slično tome, ako se konju ispred da lagani start da vodi bez pritiska, vjerojatnije je da će trčati u najboljem izdanju. Mnogo toga je stvar osjećaja koji će proizaći iz iskustva gledanja tisuća utrka i vođenja preciznih bilješki.

Konji iz većih, poznatijih ergela općenito su precijenjeni u odnosu na njihovu stvarnu formu. Pokušajte ne podleći glasinama i reputaciji i usredotočite se na ono što ste vidjeli vlastitim očima.

Mlađi sudionici koji tek počinju često su entuzijastičniji od onih koji su već doživjeli uspjeh u prošlosti. "Novi" treneri imaju izvrsne startove nad skokovima, koje kladionice još nisu upisale na svoje liste.

Formiranje konjskih utrka i kako se kladiti na konjske utrke
Objašnjenje linija klađenja na konjske utrke

Objašnjenje linija klađenja na konjske utrke

Postavite i pokažite

Kladiti se na utrke konja znači da dobivate ako konj na kojeg ste se kladili bude na prvom ili drugom mjestu. Kvote za klađenje ovdje su obično niže od oklada na pobjedu, ali dobivate rezervu ako vaš konj završi drugi u tijesnoj završnici.

Što se tiče izložbe, to vam daje još veće šanse za pogrešku, jer odabrani konj može biti na jednom od prva tri mjesta i dobit ćete okladu. Izgledi su puno niži nego kada igrate Win and Place.

Preko ploče

Na taj način možete uključiti sve tri prethodne oklade odjednom. Dakle, kladite se da će vaš konj biti prvi, jedan od dva i jedan od tri. Omjeri su dobri, nisu veliki, jer su šanse za pogađanje veće. Ova metoda je vrlo popularna, jer je zanimljiva i uključuje više opcija.

Točno

Ovakve su oklade malo riskantnije i ono što se preporuča je prvo isprobati neke od gore navedenih jednostavnijih. Ova oklada znači da morate pogoditi koji će konj biti prvi, a koji drugi i samo ako se pojavi točan redoslijed i vi ste pobjednik.

Objašnjenje linija klađenja na konjske utrke
Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na konjske utrke

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na konjske utrke

Najveću pažnju pri odabiru kladionice za konjske utrke uvijek treba posvetiti kvaliteti koeficijenata. Ako se planirate redovito kladiti na konjske utrke, klađenje na najbolje koeficijente trebalo bi biti prioritet. Različite kladionice imat će različite koeficijente za konje u istoj utrci, a vi se želite kladiti na najviše moguće koeficijente kako biste osigurali maksimalan iznos dobitka ako pobijedite.

Također, kada birate kladionicu za konjske utrke, želite biti sigurni da kladionica koju koristite isplaćuje maksimalan broj mjesta. Bit ćete jako razočarani kada vidite kako vaš konj završava četvrti i imate izgubljenu okladu, samo da shvatite da ste stavili istu okladu kod druge kladionice, oni bi također isplatili četvrtoplasiranom.

Konačno, kada birate kladionicu za konjske utrke, uvijek obratite pozornost na najbolje bonuse. Postoje mnoge online kladionice koje nude fantastične bonusi dobrodošlice, dok će ostali imati posebne promocije konjskih utrka.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na konjske utrke
Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za konjske utrke

Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za konjske utrke

Konjske utrke uvijek su popularne, pa je pristup pouzdanim informacijama vrlo jednostavan. Najlakši način prikupljanja podataka je praćenje profila konjušnica, džokeja i trenera na društvenim mrežama. Također biste trebali redovito posjećivati stranice za konjske utrke kao što su SkiRacing, The Guardian i At Races. Ova stranica objavljuje vrlo korisne informacije o treninzima, utrkama i konjima.

U usporedbi s drugim sportovima, pronaći najbolju kladionicu koja nudi dobre koeficijente i linije za konjske utrke prilično je teško jer nisu svi smatrali isplativim.

U svakom slučaju, najveće online sportske kladionice imaju dobre ponude za konjske utrke. Jedan od takvih svakako je William Hill. Sve opcije klađenja na konjske utrke kojih se možete sjetiti mogu se pronaći tamo, a često postoje i promocije koje klađenje na konjske utrke čine još uzbudljivijim.

1xBet je još jedno mjesto gdje možete pronaći sve što poželite kada su konjske utrke u pitanju. Dobri koeficijenti, razne opcije i klađenje uživo sve je što trebate da biste uživali u klađenju na konjske utrke.

Najbolja mjesta za klađenje na mreži za kvote za konjske utrke
Savjeti i trikovi za kvote za klađenje na konjske utrke

Savjeti i trikovi za kvote za klađenje na konjske utrke

Pripremljena strategija od velike je važnosti u klađenju na konjske utrke. Lijepo je imati plan kojeg se pridržavati i tako izbjeći moguće gubitke.

Kada je riječ o konjskim utrkama, analiza prije utrke vjerojatno je najvažniji dio klađenja. Uvijek treba obratiti pažnju na samu formu konja, kao i na uvjete na stazi i druge čimbenike koji mogu utjecati na utrku. Odvajanje vremena za malo istraživanje obično će se isplatiti.

Na internetu možete pronaći razne programe koji vam daju sve korisne statističke informacije o konjima, njihovim trenerima pa čak i njihovim vlasnicima. Obično se te aplikacije naplaćuju. No, cijena nije visoka pa se isplati uložiti u jedan od njih.

Također, pratite manje uzgajivače i njihova postignuća, a ne samo jače ergele. Mnogi kladioničari misle da će uvijek profitirati igrajući najveće favorite, ali to možda nije točno. Potražite i zvijezde u usponu, posebno ako želite igrati oklade s više pozicija.

Nije loše što usprkos svim dostupnim pregledima i statistikama, vodite i svoju evidenciju o konjima jer ne razmišljate baš isto kao ljudi koji su zaduženi za obradu podataka.

Savjeti i trikovi za kvote za klađenje na konjske utrke
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak