Sve o Cricket Odds

Jeste li znali da je kriket drugi najpopularniji sport na svijetu? Naravno, samo statistički, jer je popularan u Indiji, Pakistanu i zemljama Commonwealtha, što ne odražava pravu sliku popularnosti ovog sporta.

Kriket je u osnovi britanski sport koji se najviše raširio u bivšim britanskim kolonijama i preteča je baseballa s kojim dijeli određene sličnosti. Kriket se igra na ovalnom terenu, a ekipe imaju 11 igrača. Cilj igre je postići više bodova od protivnika, a bodovi se osvajaju trčanjem, popularno zvanim run.

Kako čitati kvote klađenja na kriket?

Kako čitati kvote klađenja na kriket?

Nakon što igrač udari loptu i pošalje je u dio terena gdje nema protivničkih braniča, može otrčati do određene baze koja će mu donijeti bod. Ako udarač udari lopticu tako da ona izađe izvan igrališta, dobiva četiri boda, a udarac loptice u zraku, koja završi izvan igrališta, dobiva šest bodova.

Mečevi u najpopularnijim varijantama traju prilično dugo, a rezultat se mjeri u nekoliko stotina bodova.

Kako čitati kvote klađenja na kriket?
Sve o kvotama za kriket, linijama klađenja i rasporedima

Sve o kvotama za kriket, linijama klađenja i rasporedima

Ako ste posjetili bilo koji klađenje na kriket forum onda znate da su kuglaši i udarači najveće zvijezde bilo kojeg kriket tima. Upravo te dvije pozicije nose najviše odgovornosti i donose prednost svom timu, tako da je forma glavnih zvijezda nešto na što morate obratiti pozornost kada je u pitanju klađenje na kriket.

Osim praćenja forme igrača, gledanje utakmica je ključni dio strategije, posebno kada je u pitanju klađenje na kriket uživo. Prijenos klađenja uživo utakmica kriketa pomoći će vam da bolje razumijete timske strategije i kladite se na temelju promjena događaja na terenu.

Svijet klađenja na kriket često može biti kompliciran za nove kladioce. Naime, postoje tri službene vrste kriketa i bezbroj neslužbenih.

Testirajte kriket

Utakmice traju pet dana i smatraju se najvažnijim formatom kriketa. Ovaj format je najveći izazov za fizičke i mentalne sposobnosti igrača. Ako vas zanima ovaj forum o klađenju na kriket s informacijama o statusu igrača je nešto što ćete morati posjećivati češće.

Jednodnevni kriket

Igra se kao zasebna utakmica ili kao dio serije. Jednodnevni kriket ima drugačija pravila igre u usporedbi s testnim kriketom i utakmica traje "samo" sedam sati. Najbolja oklada na kriket za jednodnevni kriket je klađenje na momčad koja ima sjajnog udarača.

Twenty20 kriket

Najbrži od svih oblika, igra traje tri sata. Svaki tim ima jednu izmjenu, a maksimalan broj overa je 20. U ovoj vrsti kriketa brzina bodovanja je najvažnija i udarači će više riskirati. Kada je riječ o klađenju na kriket, predviđanja za utakmice T20 prilično su loša, ali ovaj je format odličan za klađenje na kriket uživo.

Sve o kvotama za kriket, linijama klađenja i rasporedima
Kako se kladiti na kriket

Kako se kladiti na kriket

Klađenje na kriket kombinacija je znanja o sportu, analize utakmica i statistike. Malo sreće nikad nije naodmet, ali bilo bi pogrešno misliti da je klađenje na kriket čista sreća. Ako želite zaraditi klađenjem na kriket, naučite sve što se može naučiti o tom sportu i gledajte barem nekoliko utakmica svaki tjedan.

Nakon toga odaberite jednu do najviše tri kriket momčadi na koje ćete se kladiti i pratite njihovu statistiku, uključujući formu, ključne igrače, tradiciju, stanje na terenu i sve druge podatke koji mogu utjecati na ishod kriket utakmice. Samo uz ozbiljan pristup možete očekivati dugoročne prihode od klađenja na kriket.

Kako se kladiti na kriket
Objašnjene linije klađenja na kriket

Objašnjene linije klađenja na kriket

U svojim početnim fazama, kriket se igrao samo u testnom formatu igre koja se zove dugotrajni kriket. Na kraju su se i igrači i gledatelji počeli uzrujavati zbog duge igre. Kao rezultat toga, neki stručnjaci za kriket predložili su kraće formate. Ovi kratki formati kriketa s vremenom su postali ono što sada poznajemo kao ODI i T20 kriket.

Sportsko klađenje sama po sebi bila je popularna zabava za ljubitelje gotovo svih sportova. Kriket kockanje također postoji desetljećima. Sredinom 1660-ih vlada Ujedinjenog Kraljevstva donijela je Zakon o igrama na sreću iz 1664. Taj je zakon ugrozio izglede sportskog kockanja ograničavanjem oklada na 100 £, ali praksa je samo postala popularnija, iako ilegalna.

Od tada, klađenje na kriket nikada nije usporilo. S pojavom sada najveće kriket lige na svijetu, indijske Premier lige (IPL), kockari sada prakticiraju klađenje na kriket stavljajući oklade u milijardama.

Procjenjuje se da je IPL vrijedan više od 5 milijardi dolara i njegova vrijednost samo nastavlja rasti svaki turnir. IPL također donosi više od 300 milijuna pregleda na svakom turniru. To je možda razlog zašto je Indija također domaćin najveće kockarske zajednice u kriketu.

Objašnjene linije klađenja na kriket
Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na kriket

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na kriket

Klađenje na kriket je odlična stvar ako imate znanja o ovom sportu. Iako je ovaj sport drugi najpraćeniji sport u svijetu, to ne znači da se na njega klade samo oni koji su s njime upoznati. Upravo suprotno, većina kladioničara koji se klade na kriket su navijači koji se klade gotovo isključivo napamet.

Posjetite bilo koji forum za klađenje na kriket i vidjet ćete o čemu pričamo. Ali vojska obožavatelja kriketa koji se klade na emocije zapravo čini sjajnu stvar za naše profesionalne igrače: povećava njihov koeficijenti klađenja.

Naime, sve online kladionice za kriket u svijetu na veliki broj uplata na određeni par reagiraju povećanjem ili smanjenjem tečaja. Ako hrpa engleskih navijača kupi karte za pobjedu Engleske protiv Australije, koeficijent na Australiju će porasti, iako svi kladioničarski savjeti predviđaju da je Australija favorit u utakmici.

To rezultira takozvanim Value Betom, odnosno situacijom u kojoj visina kvote ne odgovara stvarnom omjeru snaga. Value Bets možete pronaći u kriketu ako poznajete taj sport i mogu vas nagraditi omjerima većim od 4, što će naši igrači sigurno cijeniti.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na kriket
Najbolja mjesta za online klađenje za kvote za kriket

Najbolja mjesta za online klađenje za kvote za kriket

Velika Britanija je domovina kriketa i klađenja, a William Hill je jedna od njih najbolja online kladionica za oklade na kriket. Klikom na gumb Kriket na stranici izbornika ući ćete u ponude klađenja na kriket koje izgledaju najbolje moguće. William Hill nudi najzanimljivije kriket parove, posebne oklade na njih, kao i gumb za utakmicu uživo.

Ako se odlučite za klađenje na kriket uživo, imat ćete pristup izvrsnoj razradi, kao i zasebnom prozoru statistike utakmice. William Hill pokriva veliki broj liga, prvenstava, međunarodnih utakmica i egzibicijskih utakmica.

Najbolja mjesta za online klađenje za kvote za kriket
Savjeti i trikovi za kvote klađenja na kriket

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na kriket

Postoje posebne sportske kladionice za kriket na mreži koje se isključivo bave pronalaženjem kladioničara koji stavljaju pretjerani hendikep na favorite. Iako postoje momčadi koje su izraziti favoriti u igri, kladionice ih često znaju precijeniti i ponuditi previše bodova za hendikep za njihovu pobjedu.

Kriket je kompleksan sport i pobjede autsajdera nisu uopće rijetke, što naši igrači znaju iskoristiti.

Kondicija i forma važan su dio svakog sporta, a to posebno vrijedi za kriket. U sportu u kojem utakmice traju pet dana često se testira psihičko i fizičko stanje momčadi. Stoga je za klađenje na kriket forum nevjerojatno važan, jer na forumima možete pronaći insajderske informacije o kondiciji timova.

Forma momčadi također je ključni aspekt klađenja, jer momčadi koje imaju porast u formi mogu mnogo pobijediti jače momčadi. Vrijedi i obrnuto, ako su jake momčadi u lošoj formi, ne mogu se smatrati favoritima niti u jednoj utakmici.

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na kriket
Analizirajte svoje prethodne oklade

Analizirajte svoje prethodne oklade

Tvoja predviđanja o kriketu nisu se ostvarila i tvoj listić nije dobio? Učite iz svojih grešaka. Analizirajte utakmicu kriketa u kojoj niste uspjeli i pokušajte shvatiti zašto se to dogodilo. Je li riječ o višoj sili, spletu slučajnosti, neinformiranosti ili vašoj lošoj procjeni?

Pronađite grešku i učinite sve što možete da spriječite da se ponovi.

Analizirajte svoje prethodne oklade