Sve o Boxing Odds

Boks je jedan od najatraktivnijih sportova ikada. Ovaj sport ima milijune obožavatelja diljem svijeta. Pun je drame, emocija i akcije kakvu malo koji sportski događaj može ponuditi. Za razliku od drugih sportova, poput nogometa, tenisa i košarke, boks ne nudi toliko linija klađenja.

Međutim, kada je neki veliki boksački meč, mnogi ga ljubitelji sporta prate sa zanimanjem, a također ima i mnogo ljudi koji se klade na boksačke mečeve.

Mnogi se kladioničari često klade na sportove s kojima nisu baš upoznati. Ovo je jedna od najvećih pogrešaka koje početnik može učiniti. Uvijek je dobro znati pravila pojedinog sporta kako biste bili upućeniji pri odabiru oklade.

Kako čitati kvote klađenja na boks?

Kako čitati kvote klađenja na boks?

Jasno je da se boksački mečevi odvijaju između dva boksača koji se suočavaju jedan s drugim u više rundi. Ovisi o vrsti boksačkog meča i kategoriji sudionika o tome koliko je rundi predviđeno za borbu.

U boksu postoje različite kategorije, od vrlo lakih do vrlo teških, ovisno o težini natjecatelja. Naravno, najviše interesa izaziva najteža kategorija, ali ni ostale kategorije ne zaostaju.

Kako čitati kvote klađenja na boks?
Sve o boksačkim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima

Sve o boksačkim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima

Boks je borilačka vještina koji je kroz povijest bio iznimno cijenjen, a popularnost mu je u stalnom porastu, od početka 20. stoljeća do danas. Kroz povijest, boks nam je dao neke od najvećih sportskih legendi, kao što su Muhammad Ali, Rocky Marciano, Mike Tyson, Evander Holyfield, Floyd Mayweather Jr. i Manny Pacquiao, kao i brojna nezaboravna rivalstva.

Tko će koga pobijediti u fizičkom obračunu klasična je oklada koja se pojavila davno prije prvih legalnih kladionica, a razvojem boksa kao priznatog sporta dobila je i svoju plemenitu varijantu u kojoj danas igrači mogu uživati boksačkim klađenjem putem interneta.

Iako se klađenje na boks čini jednostavnim, jer naizgled samo morate predvidjeti tko će pobijediti i eventualno koliko brzo i na koji način će doći do ishoda, istina je da vam je potrebno bogato sportsko znanje i puno uvida ako stvarno želite biti uspješan u klađenju na boks.

Sve o boksačkim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima
Kako se kladiti na boks

Kako se kladiti na boks

Pobjednik borbe

Tko će završiti borbu s podignutim rukama, a tko na koljenima osnovna je oklada koja postoji u boksu i najveći broj kladioničara kladi se predviđajući pobjednika borbe. Niže kvote su obično na boksaču koji je prvi naveden i koji je favorit.

Ipak, ne zaboravite treću opciju, a to je remi. Ovakav ishod nije toliko neuobičajen u boksu, jer je dovoljno da jedan sudac ostane neodlučan, a dvojica imaju različita mišljenja i borba će završiti neriješeno, s koeficijentima obično oko 25.

Predviđanje pobjednika turnira

Boks je često bitka od 12 rundi, a ponekad i dugotrajni rat, sa samo jednim mogućim pobjednikom. U boksu postoje turniri, s Olimpijske igre jedna je najpoznatija, u kojoj je moguće predvidjeti budućeg prvaka, iako ga na putu do finala čeka još mnogo mečeva.

Takve oklade obično idu s visokim koeficijentima, ali treba uzeti u obzir mnoge faktore, uključujući formu i potencijalne protivnike na putu do naslova.

Kako će borba završiti

Oklada na to kako će borba završiti - u boksu nije važno samo pobijediti, posebno se cijeni ako to učinite na impresivan način. Zbog toga su oklade na način na koji će borba završiti izuzetno popularne. Borba može završiti nokautom ili će konačnog pobjednika odlučiti mišljenje sudaca.

Kako se kladiti na boks
Objašnjenje linija klađenja na boks

Objašnjenje linija klađenja na boks

Boks je sport koji se promatra kroz mnogo različitih aspekata, a svaki od njih može biti zasebna oklada koju nudi najbolje online kladionice. Posebno je to slučaj u velikim profesionalnim mečevima za svjetski naslov.

Klađenje na manje/više rundi

Poput broja postignutih koševa, postignutih golova ili odigranih utakmica, okladu na ukupan broj završenih rundi nudi boksačka kladionica online. Borba može trajati preko zadane granice ili može završiti ranije. Linije koje kladionice obično nude su 6,5 i 7,5, ovisno o jačini protivnika.

Neke boksačke online sportske kladionice nude više od četiri različite linije, što povećava šanse za odabir one prave. Na vama je da procijenite hoće li borba biti beskompromisna ili taktička i na temelju toga igrajte "preko" ili "ispod".

Pobjednik runde

Kao što se možete kladiti na pobjednika utakmice, možete se kladiti i na to tko će biti bolji u pojedinom kolu, na temelju službenih sudačkih kartona. Riječ je o vrsti oklade koja se pojavljuje samo u najatraktivnijim utakmicama, a ne na svim online kladionicama.

Objašnjenje linija klađenja na boks
Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na boks

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na boks

Najbolje kladionice nude boksačke borbe gotovo svakodnevno. Najveće tučnjave stvaraju najviše akcije i zaokupljaju pozornost većine ljubitelja sporta općenito.

Boksačke linije i mogućnost usporedbe tečajeva uglavnom ovise o razini borbe, točnije o tome je li boksa dostupna za klađenje na mnogim online kladionicama.

Što se tiče razine borbe, poznato je da WBA predstavlja najveću svjetsku boksačku organizaciju, jer organizira najveći broj mečeva diljem svijeta. U okviru WBC-a najbolji boksači svijeta bore se za naslov svjetskog prvaka u svojoj kategoriji.

Elitno boksačko prvenstvo (EBC) ističe se jer ima eliminacijski turnir. Svaka utakmica je jednako važna, a ova liga je odlična za korisnike koji se žele kladiti. WBC Green Belt je poznat po mnogim borbama jer se ovdje boksači bore za pojas.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na boks
Najbolje web stranice za klađenje na boksu

Najbolje web stranice za klađenje na boksu

Da biste odabrali najbolju boksačku online kladionicu, morate uzeti u obzir ograničenja uloga, dani koeficijenti klađenja i ponuđene linije.

William Hill je savršen za ljubitelje boksa. Oni nude širok raspon IBF, WBA, WBC borbi i ono što ih čini istaknutim je to što se možete kladiti na borbu od trenutka kada je zakazana unatoč činjenici da mogu proći mjeseci prije nego što se stvarna borba održi.

Unibet i Malbet također su kladionice koje nude raznolik izbor oklada, primjerice na runde ili kako će bitka završiti.

Klađenje uživo na boks je još jedan način, ističu se najbolje kladionice. Kad se kladite uživo, najisplativije je kladiti se na boksača koji je krenuo rezervirano, a znate da ima kvalitetu koja će kasnije doći do izražaja jer se tu ponekad kriju visoki tečajevi.

Ponekad se isplati pokušati staviti na autsajdera, ako u prvim rundama favorita dovede u probleme iznenađujućom taktikom ili neočekivanim kvalitetama.

Najbolje web stranice za klađenje na boksu
Savjeti i trikovi za kvote klađenja na boks

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na boks

Kao i za svaki drugi sport, i za klađenje na boks morate se pripremiti i odvojiti vrijeme kako biste saznali što više o odabranim sportašima i njihovim rezultatima, proučili statistike, dosadašnje susrete, a prije svega temeljito istražili njihove prednosti i mane.

Stil boksa je jedna od osnovnih stvari na koje morate obratiti pozornost. Je li boksač dešnjak ili ljevak, kakav mu je tempo, kakva mu je izdržljivost? Sve su to čimbenici koji tvore boksački stil svakog pojedinog sportaša. Koliko god vam smiješno zvučalo, pratite izjave boksača u emisijama i press konferencijama neposredno prije meča.

Vrlo često te izjave djeluju samozadovoljno i samouvjereno, no ako ih dobro proučite, sam govor tijela može vam puno reći o psihološkoj pripremi boksača za meč. Kao i u svakom drugom sportu i klađenju općenito, statistika je važna i za boksačko klađenje, stoga je redovito pratite jer vam može uvelike pomoći u odabiru prave oklade.

Naravno, kladioničari su bolje pripremljeni za velike mečeve nego za manje poznate protivnike, pa je ponekad pravi način za pobjedu kladiti se na borbe koje su pozadinske stranice medija.

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na boks

Najnovije vijesti

Kako odabrati pravog boksača za klađenje
2023-04-19

Kako odabrati pravog boksača za klađenje

Boksački šampioni dijelili su nekoliko zajedničkih crta koje su im pomogle da se iz mraka popnu na vrh. Morate biti čvrsti kao nokti da biste uspjeli kao profesionalni boksač. Nije pretjerano reći da je boks jedan od koljačkih sportova na svijetu. Veliki i poznati borci često ulažu puno vremena u trening.

Vrhunski vodič za boksačko sportsko klađenje
2023-02-08

Vrhunski vodič za boksačko sportsko klađenje

Postoji, i uvijek će biti, odana baza obožavatelja za klađenje na boks. Posljednjih godina sve veći broj ljubitelja borbe počeo je aktivno tražiti prilike za klađenje na značajne događaje. Dobra vijest je da je ovo sada jednostavnije nego ikada.