Sve o Biathlon Odds

Iako je još uvijek sport na koji se kladi tek mali broj igrača, biatlon se u praksi pokazao izvrsnim za slaganje dobitnih listića, uz brojne različite mogućnosti zarade. Kao u svakom pojedinačnom sportu, odabirete sportaša na kojeg se kladite i on ili ona postaje vaš favorit dok utrka ne završi.

Upravo zato donosimo detaljnu analizu svega vezanog uz klađenje na jednu od naj atraktivna natjecanja svake Zimske olimpijske igre, kako bi igrači lakše složili izglednu ulaznicu.

Sve o biatlonskim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima

Sve o biatlonskim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima

Iako tek nedavno poznat široj javnosti, biatlon se u Norveškoj pojavio još u 18. stoljeću, au sjevernim dijelovima Europe stoljećima je važan dio obuke vojnika. Od natjecatelja zahtijeva dvije stvari: što brže svladavanje staze za skijaško trčanje i precizno gađanje na streljani.

Postoji pet vrsta utrka. U klasičnoj pojedinačnoj utrci muškarci trče 20 kilometara, a žene 15 kilometara. Tu su i dohvatna utrka, sprint, masovni start i štafetna utrka.

Pojedinačna se od ostalih razlikuje po tome što se za svaki promašaj u konačni rezultat dodaje puna minuta vremena, dok u ostalim utrkama biatlonci neuspjeh na strelištu plaćaju kaznenim rundama koje moraju skijati.

U pojedinačnoj i masovnoj konkurenciji puca se četiri puta, dva puta u stojećem stavu, dva puta u ležećem stavu, dok se u ostalima puca po jednom u svakom stavu. Meta je udaljena 50 metara, au ležećem položaju duplo više.

Sve o biatlonskim koeficijentima, linijama klađenja i rasponima
Koeficijenti za biatlon i kako se kladiti na biatlon

Koeficijenti za biatlon i kako se kladiti na biatlon

Kao i u svakom drugom obliku utrke, osnovni kladiti se u klađenju na biatlon online je pogoditi tko će ostvariti najbolje vrijeme u utrci, odnosno prvi proći kroz cilj. U biatlonu možete dobiti zaista velike kvote na pojedine natjecatelje, pogotovo ako nisu prvi ili drugi favorit utrke.

Riječ je o neizvjesnom sportu u kojem se sve mijenja u sekundi, budući da su mogući i padovi u snijegu te razni problemi na strelištu, zbog čega se preporučuje igrati na više od jednog potencijalnog pobjednika kako bi se šanse za pobjedu povećale. .

Koeficijenti biatlonske štafete

U biatlonu se sportaši ne natječu samo pojedinačno, već i timski. Postoje muške i ženske štafete, kao i mješovite štafete. Riječ je o vrlo popularnoj vrsti natjecanja među kladioničarima, jer je jasnije tko su favoriti, a tko autsajderi, s obzirom na to da velesile poput Norveške, Njemačke, Rusije i Francuske imaju širi kadar i lakše se dolazi do visokih plasmana.

Zato mnogi radije pogađaju plasman štafeta, kao i dvoboje pojedinih reprezentacija, na temelju trenutne forme najvećih zvijezda svake reprezentacije.

Koeficijenti za biatlon i kako se kladiti na biatlon
Objašnjenje linija za klađenje na biatlon

Objašnjenje linija za klađenje na biatlon

Osim toga osnovna novčana linija, postoji mnogo drugih opcija na koje se možete kladiti.

Biatlonski dvoboj

U većini slučajeva ovo je najbolja oklada koju možete staviti na svoju kartu. Riječ je o pogađanju koji će od dva ponuđena natjecatelja ostvariti bolji plasman u utrci. Čak i ako vaš favorit završi 15., ako drugi završi iza njega, vaša oklada pobjeđuje.

Kladionice se trude ponuditi biatlonce jednakih sposobnosti, no oni često griješe, pa je u biatlonu najlakše doći do pobjede upravo u vrebanju takvih krivo postavljenih dvoboja u kojima su tečajevi na jednog natjecatelja puno veći nego što bi trebali biti.

Plasman među prva 3

Biatlon je sport u kojem mnogi mogu postići visoko mjesto, ovisno o trenutnoj formi, karakteristikama staze i strelišta te vremenskim uvjetima.

Zato je puno bolje kladiti se na plasman natjecatelja na pobjedničko postolje, a ne na čistu pobjedu, jer su koeficijenti i dalje visoki, od 2,50 na više kada se plaća mjesto među prva 3, a šanse da ćete uspješno predvidjeti takvu okladu mnogo su veći.

Objašnjenje linija za klađenje na biatlon
Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na biatlon

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na biatlon

Kada je u pitanju online klađenje na biatlon, mogućnosti su ograničenije u usporedbi s drugim sportovima. Biatlon još uvijek traži svoje mjesto u vrhu sportova i neprestano gradi svoju reputaciju.

Ako želite ući u koeficijente za klađenje na biatlon, od vas će biti potrebna potraga za najboljim mogućim opcijama i praćenje poboljšanja koja radi svaka online kladionica za biatlon.

Iako postoje ograničene mogućnosti klađenja na ovaj sport, istraživanje i uspoređujući izglede je i dalje obavezan ako stvarno ozbiljno namjeravate postići dobitnu okladu. Kako je biatlon ograničen na tržištima kladionica, razlike između danih koeficijenata su vjerojatnije.

Klađenje na individualnu izvedbu sportaša koji se u osnovi natječu u dvije vještine istovremeno zahtijeva puno sreće, ali kada jednom odaberete pravi izbor, bit će velika razlika ako ste prethodno odabrali najveće moguće koeficijente za određenu okladu.

U svakom slučaju, kako sport raste, tako će rasti i kladionice i kladionice koje nude linije za biatlon.

Kako pronaći najbolje kvote za klađenje na biatlon
Najbolje web stranice za klađenje na biatlon

Najbolje web stranice za klađenje na biatlon

Kao što smo već napomenuli, biatlon je dinamičan sport u kojem se sve mijenja u sekundi, što ga čini idealnim za klađenje uživo, jer to znači da se koeficijent povećava na nekoga tko nije uspio nakon prvog udarca, a ima vrlo dobre šanse postizanje visokog plasmana do kraja događaja.

Biatlon je više maraton nego utrka jer rano vodstvo ili spori start ne mora nužno ništa značiti. Postoje dvije odvojene komponente koje su jednako važne za konačni poredak.

Nažalost, klađenje uživo na ovaj uzbudljivi zimski sport zaista je rijetkost u ponudi online kladionica, a kada se i pojavi, mogućnosti uplate listića su prilično loše. Samo kod Zimske olimpijske igre hoćete li dobiti više mogućnosti za klađenje uživo, ali daleko je to od brojnih drugih sportova u kojima je gotovo cijeli fokus priređivača igara na sreću na klađenju uživo.

Srećom, neki od najbolje online kladionice kao što su Melbet, 10bet i 22bet koji biatlon redovito imaju u svojoj ponudi pa kladioničari kojima je ovaj sport zanimljiv mogu okušati sreću.

Najbolje web stranice za klađenje na biatlon
Savjeti i trikovi za kvote klađenja na biatlon

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na biatlon

Oni koji se bave biatlonom zaista imaju priliku svoje sportsko znanje pretvoriti u zaradu, jer kladioničari podcjenjuju ovaj zimski sport i ponekad daju izvrsne koeficijente na oklade čiji je ishod prilično vjerojatan.

Onaj tko želi profitirati klađenjem na biatlon svakako mora pratiti formu natjecatelja, ali i biti upoznat s karakteristikama pojedinih skijališta i rezultatima iz prošlosti. Super je što se na istoj stazi vozi više utrka istog vikenda, što vam daje priliku upoznati odnos snaga među biatloncima.

Bilo da koristite aplikacije za klađenje na biatlon ili igrate na računalu, svakako preporučamo klađenje na dvoboj dva natjecatelja, kao najlakši način za pobjedu. Možete igrati dva ili čak tri takva dvoboja na istom listiću, s ukupnim koeficijentom između 2 i 3.

Dodajte tome pokoju okladu na pobjednika utrke ili plasman među prva 3, ako mislite da je netko u fantastičnoj formi. Oklade na ukupnog pobjednika Svjetskog kupa također imaju smisla jer ga je lakše pogoditi nego jednu utrku.

Savjeti i trikovi za kvote klađenja na biatlon