Igrajte Esports danas - osvojite pravi novac

Esports klađenje je nova ludost za kockanjem u gradu. Tisuće virtualnih utakmica igra se svaki dan, a kladionice nude unosne tečajeve. Ove online igre za više igrača nisu samo zabavne za igranje, već ih svakako vrijedi i pogledati. Znamo da nije uvijek lako pratiti trendove koji se stalno mijenjaju u svijetu klađenja.

Ovdje ćemo vam pomoći da se krećete kroz trend eSports klađenja i postavite svoju prvu ikad okladu na eSports. Također postoji dovoljno informacija o analizi koeficijenata i klađenju na najboljim stranicama za esport klađenje. Pripremite se za učenje!

Igrajte Esports danas - osvojite pravi novac
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Što je klađenje na esports?

Što je klađenje na esports?

Najprije, što je klađenje na esports? Pa, esport je svaka vrsta natjecanja u video igrama između timova ili pojedinaca. Glavna razlika u odnosu na tradicionalne videoigre je da se igrači natječu sami protiv sebe u esportu umjesto računalnog sustava. Dakle, u osnovi, nema značajne razlike između klađenja na esport i tradicionalnog klađenja. Samo da ovaj put ulog je na virtualna natjecanja poput utrka automobila, konjskih utrka, nogometa, PUBG-a itd.

Zanimljivo, esport kockanje svoje korijene vuče iz 40-ih godina kada je prva video igra ugledala svjetlo. Kasnije u 50-ima, Tennis for Two predstavljen je kao prva natjecateljska virtualna igra.

Nakon toga, stvari su nastavile eksplodirati za esports, s izvrsnim igračima koji su bili prepoznati u 80-ima. Više esport natjecanja uvedeno je nakon uspona internetske tehnologije i PC igara u 90-ima, zahvaljujući igrama kao što su Doom, StarCraft, Tetris itd. Danas je esport oslonac u industriji kockanja.

Što je klađenje na esports?
Kako se kladiti na esport

Kako se kladiti na esport

kao što je rečeno, klađenje na esport prilično je sličan tradicionalnom klađenju. Međutim, tržišta klađenja mogu se malo razlikovati. Na primjer, igrači mogu staviti na tim ili pojedinca koji prvi ubije u igrama kao što su League of Legends, PUBG ili Counter Strike. Još jedno uobičajeno tržište klađenja na esport je pobjednik karte, gdje igrači ulažu na tim ili pojedinca koji osvoji određenu kartu.

Što se tiče koeficijenata klađenja, kod esporta sve ostaje nepromijenjeno. Kladioničari znaju da esportovi privlače međunarodnu publiku. Kao takvi, koriste američke, decimalne i frakcijske koeficijente. Dakle, ovisno o tome odakle se kladite, prvo naučite čitati koeficijente. Srećom, to je ono što ćete sljedeće naučiti.

Kako se kladiti na esport
Kako čitati kvote klađenja na esport

Kako čitati kvote klađenja na esport

Esportovi koeficijenti klađenja odražavaju vjerojatnost ishoda utakmice i što kladitelj može osvojiti na svakom tržištu. Kao i u tradicionalnom klađenju, niži koeficijenti u esportu predstavljaju favorite utakmice, pri čemu je tim s većim koeficijentima gubitnik. Međutim, imajte na umu da izgledi mogu zavarati.

Dakle, pod pretpostavkom da dva esport tima imaju +200 odnosno -200 Moneyline izglede. U tom slučaju, to znači da kladitelji mogu osvojiti 200 dolara ako stave 100 dolara za gubitnika (+200 izgledi). Time ukupni dobitak iznosi 300 USD plus početni ulog. S druge strane, igrači mogu osvojiti 100 $ ako ulože 200 $ na vrućeg favorita (koeficijent -200). Dakle, opet, ukupni profit, ako favorizirani tim pobijedi, iznosi 300 dolara.

U međuvremenu, decimalni tečajevi prevladavaju u Europi, Aziji i Africi. Zapravo, ovo je kvota koju je najlakše pročitati u svijetu kockanja. Ovdje samo pomnožite izglede s ulogom kako biste odredili potencijalni dobitak. Dakle, pretpostavimo da kladitelj podupire tim s kvotom 4,2 i uloži 100 dolara, to znači da je mogući iznos pobjede 420 dolara.

Na kraju, kladioničari u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj prilično su upoznati s frakcijskim tečajevima. Poput decimalnih koeficijenata, ove koeficijente je jednostavno razumjeti. Na primjer, kada podržavate tim s izgledima 5/1 i uložite 100 USD, potencijalni povrat je 500 USD (5x 100 USD/). Samo pomnožite gornju znamenku s ulogom i zatim rezultat podijelite s nižim brojem.

Kako čitati kvote klađenja na esport
Najbolje web stranice za Esports klađenje

Najbolje web stranice za Esports klađenje

Stvar je u tome što je esport klađenje uobičajeno u većini sportskih kladionica. Međutim, neke kladionice nude mnogo više tržišta i bolje koeficijente od drugih. Osim ove dvije stvari, u nastavku su neke od stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru esport kladionice:

Raznolikost igara: U klađenju na esport, što više, to bolje. To je zato što postoje mnoga esport natjecanja osim Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Iako ove dvije igre nude više tržišta klađenja na većini stranica za kockanje, neki operateri dodaju naslove kao što su League of Legends, Fortnite, PUBG i još mnogo toga.

Sigurnost i sigurnost: Naravno, svi kladioničari žele igrati na mjestu za kockanje gdje su njihovi osobni podaci i sredstva sigurni. Ako ste jedan od njih, provjerite je li pravno tijelo licenciralo stranicu za klađenje. Također, sigurna stranica za klađenje trebala bi koristiti SSL (Secure Socket Layer) enkripciju za zaštitu podataka igrača. Da biste to znali, provjerite ima li URL web stranice ikonu lokota na početku.

  • Sigurne i brze isplate: Kada se pridružite svijetu klađenja na esport, izvorna ideja je ostvariti profit i isplatiti ga što je prije moguće. Dakle, najbolja mjesta za klađenje moraju obraditi naslage a povlačenja dovoljno brzo. Međutim, neuobičajeno je pronaći trenutna povlačenja.
  • Klađenje uživo: klađenje uživo ili tijekom igre mora biti visoko na vašem popisu ako želite vrhunsko iskustvo klađenja na esport. Profesionalni turniri uživo obično imaju uzbudljivu akciju i visokooktansku dramu. Dakle, upotrijebite svoje analitičke vještine da ubijete.
  • Korisnička podrška: Nudi li stranica za klađenje na esports podršku za chat uživo? Ako nisu, jesu li dostupni putem telefona, e-pošte ili društvenih medija? Osim toga, kakav je njihov ugled među igračima? Odgovorite na ove upite prije nego što odaberete mjesto za klađenje.
Najbolje web stranice za Esports klađenje
Kako funkcioniraju bonusi za Esports klađenje?

Kako funkcioniraju bonusi za Esports klađenje?

Kao tradicionalno bonusi za online klađenje, bonusi za esport klađenje su nagrade koje kladioničarima daje kladionica. Tipično, kladioničar će dati bonuse novim igračima koji uspješno kreiraju račun. Osim toga, lojalni igrači također dobivaju mnoštvo bonusa nakon ispunjavanja određenih uvjeta.

Ipak, novi igrači će možda trebati položiti minimalni iznos kako bi zatražili bonus nagradu. Ali to nije uvijek točno, jer će neki kladioničari odmah aktivirati bonus bez traženja depozita.

U svakom slučaju, pažljivo pročitajte uvjete esports bonusa prije nego što ga zatražite. Također, neke kladionice će možda trebati da igrači unesu bonus kod kako bi ga aktivirali.

Što se tiče lojalnih igrača, kladioničar može ponuditi povremene bonuse na polog i povrat novca. Drugim riječima, prvo morate učiniti nešto da biste dobili ovaj bonus. Na primjer, kreator kvota može odlučiti vratiti određeni postotak ukupnog iznosa tjedne ili mjesečne oklade.

Sve u svemu, bonusi za esport klađenje korisni su i igraču i operateru. S prepunim prostor za online klađenje, kladionice će se zasigurno zadovoljiti atraktivnom ponudom dobrodošlice. Što se tiče igrača, prilika da dobijete gratis od obično škrtih kladioničara je dobrodošao dodatak.

Kako funkcioniraju bonusi za Esports klađenje?
Savjeti i trikovi za klađenje na esport

Savjeti i trikovi za klađenje na esport

Za početnika, klađenje na esports može se isprva činiti zastrašujućim. Pa, to je vjerojatno istina, s obzirom na to da klađenje na esport zahtijeva određenu predanost i naporan rad da bi se to smanjilo.

Rekavši to, pripremit ćete se za neuspjeh ako ne znate ništa o vrhunskim esport igrama. Stoga neka vam bude posao da istražite nešto o StarCraftu, League of Legends, Dota 2 i drugim naslovima. Ako je moguće, prvo igrajte igre prije nego se kladite na igru.

Nakon što ste se upoznali s igrama, prijeđite na izradu proračuna za kockanje. Stvaranje proračuna za kockanje isprobana je i testirana tehnika koja omogućuje kladioničarima da kockaju dulje bez pretjerivanja. Preporučljivo je podijeliti bankroll na manje jedinice kako biste izbjegli sve potrošiti na jednu esport okladu. Zapamtite, ništa nije zajamčeno u industriji kockanja

Na kraju, što je još važnije, nemojte se kladiti s emocijama. Umjesto toga, naučite tempirati igru i kada baciti ručnik. U većini slučajeva klađenje je na sreću. Stoga neki dani mogu biti dobri ili loši od drugih. Jednostavno rečeno, nemojte juriti za gubicima ili ulagati cijeli plijen u nadi da ćete kladioničara poslati na čistac.

Savjeti i trikovi za klađenje na esport
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Da biste bili uspješan kockar, prihvaćanje odgovornog kockanja nije opcija. To znači da je preuzimanje potpune kontrole nad vašim klađenjem nužno.

Kao što je gore rečeno, proračun za klađenje i vrijeme igranja uvelike će pomoći reguliranju vašeg vremena na sportskoj kladionici. Također, znajte kada prestati ili potražiti pomoć ako osjećate da vas sustiže ovisnost o kockanju. I iznad svega, klađenje tretirajte kao zabavu, a ne kao profesiju.

Odgovorno kockanje
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Usporedba videoigara i online klađenja
2023-11-07

Usporedba videoigara i online klađenja

Kao zaljubljenik u igrice, jeste li se ikada našli rastrgani između svijeta videoigara i online klađenja? Jeste li se ikada zapitali kakva su ova dva popularna oblika zabave? Videoigre su revolucionirale način na koji komuniciramo s tehnologijom pružanjem zadivljujućih narativa i uzbudljivog igranja. S druge strane, online klađenje postalo je glavni igrač u industriji zabave, nudeći uzbuđenje klađenja i potencijal za unosne dobitke.

Twitch zabranjuje streamerima uživo oglašavanje stranica za klađenje na Skin
2023-07-31

Twitch zabranjuje streamerima uživo oglašavanje stranica za klađenje na Skin

Esport klađenje postalo je masovni fenomen među ljubiteljima tradicionalnog sportskog klađenja. Ova vrsta klađenja omogućuje kladioničarima da predvide ishode Esports utakmica kao što su Valorant, CS:SO, Dota 2 i više.

LOOT.BET se širi na nova tržišta
2022-08-17

LOOT.BET se širi na nova tržišta

LOOT.BET, vjerojatno, jedna od najboljih web-mjesta za klađenje na eSports, raste do većih visina nakon što je React Gaming Group kupio svoju matičnu tvrtku, Livestream Gaming Inc. Samo nekoliko mjeseci nakon akvizicije Livestream Gaming Inc., PLIJEN. KLADITI seReact Gaming Group, matična tvrtka, želi se proširiti na nova tržišta.

Najiščekivaniji događaji u eSportu 2022
2022-03-09

Najiščekivaniji događaji u eSportu 2022

Klađenje na eSports učvrstilo je svoju poziciju u online sportskom klađenju u posljednjih nekoliko godina. Pandemija Covida potaknula je rast, koji je prekinuo glavne sportske događaje, ostavljajući igračima ograničene mogućnosti klađenja. Brojni su eSports događaji zakazani za početak 2022. koji će predstavljati brojne mogućnosti za profesionalno sportsko klađenje. Neki od najboljih eSports događaja 2022. na koje vrijedi obratiti pažnju istaknuti su u nastavku.