Najbolji kladioničari s Kladionice

Sportske kladionice ili kladionice dolaze u više oblika i veličina. Ali s bezbroj opcija koje postoje, pronalazak prave stranice za kockanje nije tako lako kao što zvuči. Dakle, postoji li doista "savršena kladionica" za igranje?

Razotkriti ćemo ovu misteriju, kao i kako se što prije skrasiti kod online kladioničara.

Ne brinite, znamo da je teško shvatiti kojim putem ići kada je u pitanju sportsko klađenje, ali ovdje vam dajemo vodič o tome gdje tražiti, što je kladionica, što raditi i kako možete zaradite najbolje bonuse.

Što je kladioničar?Kako koristiti kladioničarski bonusPrijava kod online kladioničaraDobivanje prijave za svoju kladionicu
Što je kladioničar?

Što je kladioničar?

Kladionica ili sportska kladionica, kako je popularno poznato, je osoba ili tvrtka koja prihvaća oklade i isplaćuje ovisno o dogovorenim tečajevima. Kladionice se često klade na legalne i profesionalne sportove kao što su nogomet udruga, konjske utrke, boks, golf i još mnogo toga.

Štoviše, trenutna mreža je još šira kako bi se prilagodila političkim događajima, esportu, vremenskoj prognozi i tako dalje.

Međutim, kladioničarstvo može biti legalno ili nezakonito, ovisno o lokalnim zakonima o kockanju. Na primjer, u Ujedinjenom Kraljevstvu kladioničarstvo je legalno od 1961. godine i danas se smatra ključnim faktorom koji doprinosi gospodarstvu zemlje.

Međutim, u većini bliskoistočnih zemalja poput UAE, bilo kakav oblik klađenja nije dopušten iz vjerskih i kulturnih razloga.

Evo kako funkcionira online kladionica. Pretpostavimo da kladitelj želi staviti ulog na pobjedu Marije Sharapove protiv Serene Williams u ženskom tenisu. Ako Sharapova ima koeficijent 2,50 i kladitelj uloži 100 dolara na njezinu pobjedu, moguća je pobjeda od 250 dolara (100 x 2,50). Ako ona izgubi ili igra završi neriješeno, ulog od 100 dolara ide kladioničaru.

Što je kladioničar?
Kako koristiti kladioničarski bonus

Kako koristiti kladioničarski bonus

Kladionice će učiniti sve da privuku i zadrže kladitelje. Da bi se to postiglo, igračima nude bonuse i promocije. Ali kako razlikovati kladioničarske bonuse?

Bonus dobrodošlice

Kao što ime sugerira, bonus dobrodošlice je poticaj koji se daje novim igračima nakon uspješnog postavljanja računa. Najviše vrhunske online kladionice nude ovu vrstu promocije i mogu doći kao bonus bez depozita ili depozit.

Na primjer, kladioničar nudi uparivanje 100% do 200 USD na prvi depozit. Zatim igrač nastavlja s pologom od 50 USD. U tom slučaju igrač će dobiti dodatnih 50 USD, što je 100% iznosa njegovog depozita. To čini da ukupni bankroll igrača iznosi 100 dolara. Nažalost, igrač ne može odmah povući bonus novac prije nego što ispuni uvjete klađenja. Također, za aktiviranje bonusa može biti potreban promo kod.

Besplatne oklade

Besplatne oklade su druge atraktivne akcije koje kladitelji dobivaju na najboljim stranicama za klađenje. Kao i kod bonusa dobrodošlice, besplatne oklade dolaze u obliku besplatnog novca koji kladionici koriste za ulaganje na određenom tržištu klađenja.

Ali u ovom slučaju igrači ne polažu ništa. Umjesto toga, oni koriste bonus novac za klađenje. Kladionik može dobiti bonus novac natrag plus dobit ako oklada dobije. Međutim, to uvelike ovisi o kladionici.

Ponovno učitajte bonuse

Iskusni korisnici kladionica znaju nekoliko stvari o bonusima za ponovno punjenje. Bonus za ponovno učitavanje je u osnovi kao besplatna oklada za one koji ne znaju ništa o tome.

Ali postoji mala razlika. Obično se daju na sljedeće depozite, a ne na prvi. Samo izvršite kvalificirajući depozit i ispunite zahtjev za preokretom.

Osim toga, važno je napomenuti da ovaj bonus ponekad dolazi kao postotak gubitka ili povrat novca. Na primjer, neke sportske kladionice vraćaju 3% do 5% ukupnog depozita igrača tijekom tjedna ili mjeseca. Cilj je ublažiti igrače od gubitaka i potaknuti ih da polažu i igraju više.

Kako koristiti kladioničarski bonus
Prijava kod online kladioničara

Prijava kod online kladioničara

Očekivano, otvaranje računa za klađenje prilično je jednostavno bilo da se igra na mobilnom uređaju ili računalu. Započnite odabirom web-mjesta za klađenje među bezbroj opcija na mreži i stvorite račun. Prilikom odabira stranice za klađenje uzmite u obzir izglede, vjerodostojnost, bonuse, dostupna tržišta i tako dalje. U nastavku je kako otvoriti račun za klađenje:

Kliknite gumb Prijavite se, pridružite se ili Registrirajte se i unesite svoje osobne podatke u elektronički obrazac. Sportska kladionica će zahtijevati informacije kao što su država prebivališta, puna imena, datum rođenja, broj telefona itd.

Zatim stvorite podatke za prijavu. Kao što se očekivalo, morat ćete unijeti korisničko ime i složenu lozinku. Izbjegavajte korištenje aliasa ili nadimaka kao korisničkog imena.

Nakon toga, kladioničar može dati sigurnosno pitanje na koje treba odgovoriti. Najbolje je odabrati onu koju možete lako zapamtiti. To može biti ime vašeg učitelja, kućnog ljubimca, najboljeg prijatelja i tako dalje.

Sada poveznica a način plaćanja a zatim napravite minimalni depozit. Vaš bonus dobrodošlice bit će dodijeljen odmah ako ga kladioničar ponudi.

Na kraju, idite na stranicu za odabir utakmice, izradite listić za klađenje i uložite iznos.

Stvaranje kladioničarskog računa samo je prvi korak prema povlačenju dobitaka od oklade. To je zato što većina sportskih kladionica zahtijeva od igrača da dovrše KYC (Know Your Customer) proces prije povlačenja.

Ovaj je proces neophodan za sprječavanje prevaranta, pranja novca i kockanja maloljetnika.

Da bi dovršili proces, igrači moraju iskoristiti ove dokumente:

  • Obojena i originalna kopija službene osobne iskaznice/putovnice/vozačke dozvole.
  • Najnovija kopija računa za komunalne usluge ili bankovnog izvoda.
  • Skenirana ili čista fotografija vaše kreditne/debitne kartice. Imajte na umu da slika mora sadržavati osam srednjih brojeva.
Prijava kod online kladioničara
Dobivanje prijave za svoju kladionicu

Dobivanje prijave za svoju kladionicu

S toliko sigurnosnih detalja koje morate zapamtiti ovih dana, moguće je zaboraviti podatke za prijavu na kladioničarski račun. Srećom, ne morate propustiti to tržište klađenja zbog zaboravljene lozinke ili korisničkog imena.

Da biste dohvatili zaboravljene podatke, kliknite gumb "prijava", a zatim dodirnite gumb za poništavanje lozinke na dnu zaslona. U nekim slučajevima, kladionici će možda morati unijeti podatke za prijavu koje se mogu sjetiti kako bi aktivirali ovaj gumb.

Zatim odaberite telefonski broj ili e-mail za slanje nove lozinke. Također, neke kladionice će tražiti od igrača da odgovore na sigurnosno pitanje ili unesu datum rođenja naveden tijekom procesa registracije.

Ipak, upotrijebite novu lozinku za prijavu na račun i poništite lozinku na nešto što možete lako zapamtiti.

Dobivanje prijave za svoju kladionicu