Pregled kladionice 22BET - Games

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusDo 300 dolara
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
22BET is not available in your country. Please try:
Games

Games

22Bet nudi širok raspon opcija za sportsko klađenje, uslužujući bolje i ljubitelje sporta iz cijelog svijeta. Te opcije uključuju klađenje na košarku i hokej na ledu popularno na mnogim američkim i istočnoeuropskim tržištima, kao i online nogometno klađenje i igre kriketa, u kojima se obično uživa u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Uz to, tu su i američki nogomet i igre Aussie pravila - obje su prilagođene određenim nacionalnostima. Sve je to osmišljeno kako bi pružilo bogato i korisno iskustvo za igrače koji su u potrazi za istinskom raznolikošću i izborom kada se klade u online okruženju. Mnogi igrači svake godine traže koeficijente za Super Bowl, a ovo postaje omiljeno za mnoge kupce čak i na međunarodnim tržištima.

Najpopularniji sportovi

Dok se 22Bet ponosi raznolikošću i bogatstvom izbora koji nudi svojim igračima, neki sportovi su popularniji nego drugi. Kako bi pružio vodeći raspon opcija za klađenje, 22Bet pokriva sportove koji su u glavnoj struji popularnosti, kao i više nišnih opcija.

Među najpopularnijim su sportovi koji imaju jaku međunarodnu privlačnost. Kockari iz cijelog svijeta zainteresirani su za sportove poput nogometa i tenisa, koji se pokazuju popularnim među korisnicima 22Bet-a. Sportovi poput košarke i golfa također imaju široku privlačnost, dok je ogromno indijsko tržište klađenja jako angažirano u online klađenju na kriket.

Klađenje uživo

22Bet poboljšava iskustvo koje nudi svojim korisnicima kockanja uz značajke klađenja uživo. To znači da se kupci mogu kladiti na rezultat igre koja još nije započela ili se mogu kladiti u igri dok je igra u tijeku.

Dinamički izgledi se razvijaju i mijenjaju tijekom igre, odražavajući promjene u stvarnom vremenu. Igrači će možda više voljeti uzbuđenje i uzbuđenje ovog u odnosu na tradicionalnije oblike sportskog klađenja. Napretku igara uživo - i promjenama koeficijenata - može se pristupiti putem korisničke nadzorne ploče 22Bet.

Nogomet

Nogomet je globalna igra, i to je jedna od najpopularnijih opcija za klađenje na online kladionicama diljem svijeta. 22Bet nudi sportsko klađenje iz liga i natjecanja na više lokacija, što znači da se igrači mogu povezati s prilikama za kockanje gdje god se nalazili u svijetu i u bilo koje vrijeme.

22Bet nudi nogometnim kladionicama pristup nekim od najvećih svjetskih utakmica, kao što su Svjetsko prvenstvo, Copa America ili finale Lige prvaka. To je podržano klađenjem na više nišne igre, kao što su utakmice u indijskoj I-ligi ili u španjolskoj "Segundi" drugoj ligi.

Tenis

Tenis je sličan nogometu po tome što ima privlačnost koja obuhvaća cijeli svijet. Navijači od Kanade i Brazila do Kine i Novog Zelanda redovito se okupljaju kako bi gledali kako se najbolji tenisači natječu na svjetskoj pozornici i kladili se na ove okršaje gdje god je to dopušteno.

Igrači se mogu kladiti na četiri godišnja teniska grand slam turnira, koji pružaju uzbudljivu i istaknutu pozadinu za kockanje. Kupci se također mogu jednostavno kladiti na događaje niže razine na PGA i WTA turnejama. Dio popularnosti kockanja na tenisu proizlazi iz činjenice da postoji toliko mnogo opcija tijekom cijele godine.

Košarka

Web stranice za klađenje na košarku najčešće se povezuju sa Sjedinjenim Državama. Upravo SAD teži osvajanju olimpijskih zlatnih medalja u košarci, a zemlja opskrbljuje svijet većinom najboljih igrača i svim najboljim domaćim momčadima. Međutim, NBA je globalni brend, s velikim brojem obožavatelja diljem svijeta. Kao rezultat toga, to je vrlo popularan sport za kockare, a 22Bet korisnicima diljem svijeta pruža stranice za klađenje na košarku.

Za razliku od nogometa i tenisa, online klađenje na košarku obično se fokusira na napojnice i oklade za domaće lige u Sjedinjenim Državama. Iako su NBA koeficijenti jedni od najpopularnijih, kupci se mogu kladiti na igre s drugih mjesta ako žele.

Hokej

Hokej sličan je košarci po tome što se često povezuje s određenom zemljom ili tržištem. Kupci mogu povezati hokej na ledu s Kanadom, kao i s Rusijom i lokacijama kao što je Finska. Dijelovi SAD-a također su poznati po svom hokeju na ledu.

Zapravo, kockari diljem svijeta vole se kladiti na hokej na ledu zbog njegovog brzog tempa i dinamične prirode. Stanley Cup može predstavljati vodeću nagradu u Sjevernoj Americi, ali postoji mnogo drugih natjecanja na koja se kockari mogu kladiti tijekom cijele godine.

Bejzbol

Internetske stranice za klađenje na bejzbol također se često povezuju s američkim tržištem, ali sport postaje sve globalniji. Kao rezultat toga, mnogi se korisnici nalaze u potrazi za najboljim internetskim stranicama za klađenje na lokacijama diljem svijeta.

22Bet radi na pružanju usluga ovom rastućem tržištu, nudeći niz različitih bejzbol igara i natjecanja unutar svoje kladionice.

Odbojka

Odbojka je sport s ogromnom popularnošću u Brazilu, koji svijetu pruža neke od najboljih sportaša u sportu. Drugdje, lokacije kao što su Kanada, Nizozemska, Italija i Kina imaju uspješne odbojkaške scene, a interes za sport raste i drugdje.

Korisnici 22Bet-a mogu pronaći niz različitih odbojkaških igara na koje se mogu kladiti kada posjete online sportsku kladionicu. To znači da se svi, od potpunih pridošlica u sportu do iskusnih ljubitelja odbojke, mogu kladiti i uživati u natjecateljskoj atmosferi koju sport pruža. Turniri poput Olimpijskih igara i svjetskih prvenstava obično izazivaju najveći interes među navijačima i korisnicima klađenja.

Konjske utrke

Online klađenje na konjske utrke, na stranicama kao što je 22Bet, popularna je potraga za kockare i ostaje ključni trend klađenja. Igrači mogu pristupiti klađenju na mnoge od najvećih konjskih utrka diljem svijeta, koristeći koeficijente derbija u Kentuckyju ili druge podatke o utrkama dok igraju.

Igrači trebaju imati na umu da 22Bet nudi samo usluge klađenja na konjske utrke. Iako se nudi korisnička podrška, ona je tehničke prirode i povezana je s radom stranice. Ne uključuje informacije o strategiji klađenja na konjske utrke ili objašnjenja koeficijenata. Svi korisnici trebali bi provesti vlastito istraživanje prije nego se upuste u bilo koju strategiju sportskog klađenja na mreži.

Na što se još kladiti na 22Bet

Izvan tradicionalnih sportova, korisnici 22Bet-a mogu se odlučiti za oklade eSport i gaming natjecanja. Od opcija eSporta, igrači mogu birati između:

 • eSportovi Hokej na ledu
 • eSport košarka
 • Rukomet u eSportu
 • eSport odbojka
 • eSports UFC
 • Ragbi u eSportu
 • Mnoga druga eSports natjecanja

Igrači također mogu odabrati kladiti se na igre kao što su:

 • Mortal Kombat
 • SEGA Nogomet
 • WWE bojna polja
 • FIFA
 • liga legendi
 • Svijet tenkova
 • Protuudar
 • Street Power Nogomet
 • Ljute ptice
 • Kralj boraca
 • FlatOut
 • LaserLeague
 • Instinkt za ubijanjem
 • Živ ili mrtav
 • Snaga skoka
 • Niz drugih računalnih igara uživo
22Bet uvodi nove vrste oklada
2022-10-05

22Bet uvodi nove vrste oklada

22Bet je jedna od najpopularnijih međunarodnih internetskih platformi za sportsko klađenje, licencirana globalno u više od 150 zemalja. Njegova popularnost proizlazi iz brojnih prednosti, uključujući vrhunske usluge brige o kupcima, pouzdane sigurnosne značajke, atraktivno i intuitivno korisničko sučelje, univerzalnu kompatibilnost, primamljive bonuse i brze isplate.