Pregled kladionice 22BET - Bonuses

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusDo 300 dolara
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
22BET is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Najbolji bonusi na stranicama za klađenje nisu trikovi - umjesto toga, oni podržavaju iskustvo koje igrač dobiva kada koristi internetsku kladionicu. Imajući to na umu, igračima se savjetuje da istraže različite dostupne bonus opcije i odluče koji dodatak najbolje odgovara njihovom stilu igre i ciljevima.

Igračima na 22Bet-u su dostupni razni bonusi za klađenje. Međutim, 22Bet trenutno ne nudi bonuse bez depozita na konjske utrke ili druge igre. Pružatelj također trenutno ne nudi bonuse bez klađenja - svi 22Bet bonusi zahtijevaju neku vrstu depozita igrača ili okladu igrača.

Bonusi dobrodošlice

22Bet dočekuje nove kupce s bonusima - često depozitni bonusi. Ovi bonusi za prijavu na sportsko klađenje daju igračima priliku da udvostruče svoj depozit, do određenog iznosa. To može uključivati vraćanje 100% depozita kada igrači naprave novi račun, ograničeno na maksimalno 100 USD, ili neki drugi iznos.

Bonusi specifični za sport

22Bet ponekad šalje igrače e-poštom s bonusima na kladionicama u vezi s određenim online sportovima. Ovi bonusi za klađenje obično su dostupni za a samo ograničeno vrijeme, a mogu pokriti Bonus za klađenje na eSport, bonusi za utrke konja ili dodaci povezani s drugim igrama unutar 22Bet sportske kladionice.

Ponovno učitaj bonuse

Igrači mogu dobiti bonuse dodatnog kredita kada svaki tjedan nadopune svoje 22Bet račune. Ovaj bonus je obično dostupan samo jednom tjedno i ograničen je na određeni iznos. Na primjer, igrači mogu dobiti 100% iznosa dopune u kredit, ograničeno na 100 dolara.

Bonusi za gubitak niza

22Bet ponekad nudi bonuse igračima koji su izgubili određenu količinu oklada u nizu. Na primjer, mogu ponuditi bonus bodove - do a najviše 6.000 - igračima koji imaju izgubio 20 oklada zaredom. Minimalni kvalificirani iznosi opklade mogu se primijeniti na ove oklade.

Bonusi za gotovinski rabat

22Bet ponekad svojim igračima nudi gotovinske bonuse. To može uključivati postotni tjedni rabat na postavljene oklade, ograničeno na 1000 dolara - ili drugi iznos ovisno o uvjetima bonusa. Minimalna vrijednost koeficijenta može se primijeniti na ovu vrstu bonusa od 22Bet.

Dnevni akumulatorski bonusi

Tim 22Bet može ponuditi posebne bonuse na dnevnim akumulatorima. Igrači mogu provjeriti 22Bet bonus stranicu za informacije o ovim akumulatorima, a zatim odabrati onaj koji nosi bonus. U bilo kojem trenutku može biti dostupno više bonusa "Akumulator dana", tako da bi igrači trebali redovito provjeravati ažuriranu stranicu bonusa kako bi saznali o najnovijim ponudama.

22Bet uvodi nove vrste oklada
2022-10-05

22Bet uvodi nove vrste oklada

22Bet je jedna od najpopularnijih međunarodnih internetskih platformi za sportsko klađenje, licencirana globalno u više od 150 zemalja. Njegova popularnost proizlazi iz brojnih prednosti, uključujući vrhunske usluge brige o kupcima, pouzdane sigurnosne značajke, atraktivno i intuitivno korisničko sučelje, univerzalnu kompatibilnost, primamljive bonuse i brze isplate.